31 kauneinta juhlamekkoa suurelle illallesi

11. Olkapään prom -mekko

Jos et pidä vatsastasi, valitse mekko, jossa on yksityiskohtia ja laskos edessä. Tämä auttaa peittämään sen sellaisenaan ja myös vetämään huomion pois. Sama lähestymistapa koskee kaikkia kehon alueita, joihin et ole liian luottavainen. Olkaimeton mekko voi kiinnittää hihnat, ja voit jopa lisätä korkillisia hihoja pitsiä tai materiaalia aseiden peittämiseksi, jos et pidä niistä. Huivi tai kohautus on myös hyvä tähän. (Luota meihin, me tiedämme.)

Lyhyt vaaleansininen pois olkapäästä

Lähde: @mariyazakir

12. Musta merenneito kaksiosainen mekko

Jos ostat mekon verkossa, varmista, että teet tutkimuksesi ensin. Tämä on sinulle tärkeä mekko, ja viimeinen asia, jonka haluat, on se, että se näyttää ja näyttää EI MITÄÄN pidit suunnitellusta. Varmista, että kaikki mitat vastaavat toisiaan ja pyydä mittauksia, jos niitä ei ole toimitettu. Voit räätälöidä hiukan itseäsi kotona tai maksaa ompelijalle, joka tekee sen puolestasi, mutta hankalalta sivustolta ostaminen ei näytä toivotulta.

Musta merenneito kaksiosainen juhlamekko plus -kokoisille tytöille

Lähde: tumblr.com

13. Lyhyt kukka mekko

Prom -mekkoa ei tarvitse käyttää vain kerran. Tätä muotoilua voidaan esimerkiksi käyttää helposti häissä, ja se voi jopa kaksinkertaistua morsiusneitojen mekkoksi, jos ostat budjetilla. Jos olet menossa kesäjuhlille, valitse itsellesi sopivat mekot VOI käyttää uudelleen, ja kulut eivät ole aivan järkyttäviä.

Lyhyt kukka tanssiaismekko nuorille

Lähde: @henriscloud9

14. Musta midi -mekko

Muista valita kokoisi sopiva mekko. Tiedämme, että haluat teeskennellä, että olet kokoa pienempi kuin mitä todella olet (koska mekin teemme niin), mutta huonosti istuva mekko ei ole imarteleva. Mikä vielä pahempaa, siitä ei tule hyvä olo. Etkö halua tuntea miljoonaa dollaria? Hahmomekot voidaan helposti ottaa pienessä osassa tarvittaessa, joten valitse aina yhtä kokoa suurempi kuin pienempi. Liian pienessä mekossa ei ole mitään imartelevaa. Jos olet siitä huolissasi, leikkaa vain kokomerkit pois. Sitä me teemme!

Musta pois olkapäästä midi mekko prom

Lähde: @ystävänmuoto

15. Pitkä samettimekko, jossa halkio

Muista, että asusteistasi tulee todella tärkeitä, ja tämä koskee ehdottomasti kenkiä, joita parisi yhdistää näiden kauneimpien prom -mekkojen kanssa. Jos käytät korkokenkiä, saatat tarvita hieman pidemmän mekon hameen. Varmista, että otat tämän huomioon, jos käytät varusteitasi, jossa on lenkkarit tai litteät balettipumput!

Pitkä samettinen juhlamekko, jossa halkio

Lähde: @jovanifashions

16. Pitkä, pois olkapäältä punainen mekko

Jos aiot tehdä mekkoosi muutoksia varmistaaksesi, että se sopii täydellisesti, varmista, että jätät paljon aikaa. Yleensä nämä muutokset kestävät kaksi tai kolme viikkoa, varsinkin jos tarvitaan hieman enemmän muutoksia. Älä jätä asioita liian myöhään, muuten puku ei näytä läheskään yhtä upealta kuin tämä upea luomus.

Pitkä pois olkapään punaisesta juhlamekosta

Lähde: tumblr.com

17. Pitkä Mintun mekko hihnoilla

Korkea empire -vyötärö on upea ulkoasu tytöille, jotka pitivät itseään “omenan” muotoisina – kantavat painon kohti kehon keskikohtaa. Pitkä ja löysä pituus alareunassa mahdollistaa kankaan kaarevuuden, eikä mikään tartu kiinni. Kaiken kaikkiaan tämä on mielestämme loistava valinta. Ja olemme myös täysin rakastuneita tuohon mintun väriin!

Pitkä Minttu -juhlamekko olkaimilla

Lähde: @kenzas

18. Tiukka kultamekko

Oikean alusvaatteen löytäminen rakkaan puvulle voi olla kovaa työtä, mutta olemme tehneet tutkimuksen, joten sinun ei tarvitse. Tässä on muutama eri vaihtoehto.

Voisit ommella rintaliivikupit mekkoosi, jos haluat tukea ilman todellista tukea.

Voit myös valita pitkän siiman ja olkaimeton, mutta täysin tuettu rintaliivit. Pidempi pituus tarkoittaa yleensä sitä, että se pysyy helpommin yllä. Rintojen saaminen ei tarkoita sitä, ettet voi mennä olkaimettomaksi, sinun tarvitsee vain tietää miten.

Tiukka ja pitkä tanssiaismekko

Lähde: pinterest.com

19. Vaatimaton merenneito -mekko

Sinulla ei usein ole mahdollisuutta pukeutua kuin oikea prinsessa yöksi, joten hyödynnä se todella. Hemmottele itseäsi, jos budjettisi sallii, ja mene hetkeksi töihin – kynnet, hiukset, mekot jne. Hiuksesi ovat muuten tärkeitä, ja pukeutumisen yksityiskohdat yleensä kuvaavat, miten hiuksesi pitäisi mennä. Hyvin yksityiskohtainen selkä esimerkiksi hukkuu hiuspidennysten alla. Yksityiskohdat lasketaan vain, jos ihmiset näkevät ne…

Vaatimaton merenneito -juhlamekko mustille tytöille

Lähde: tumblr.com

20. Punainen mekko, jossa pitkät hihat

Jos et pidä käsivarsistasi, käytä vain hihoja. Yhden kehon osan peittäminen antaa sinulle mahdollisuuden näyttää toisen. Jos pidät esimerkiksi keskivartalostasi, voit valita leikkaavan mekon, aivan kuten tämä upea punainen muotoilu. Kimalteleva vyötärö auttaa nipistämään sinua vyötärölle, ja rinnan alla on oikea määrä, jotta koko homma olisi naiivi ja seksikäs. Mitä mieltä sinä olet? Rokkaisitko hihatunnelmaa?

Pitkä punainen juhlamekko, jossa pitkät hihat

Lähde: @jovanifashions

Published
Categorized as Muoti