23 lumoavaa NYE -asuideaa

Joulua ei tarvitse odottaa vain jouluna. Meillä on myös uudenvuodenaatto! Tämä erikoinen tilaisuus tuo yleensä mukanaan juhlat tai kaksi, joten sinun täytyy pukeutua vaikuttamaan. Jos et ole vielä löytänyt täydellistä asua, olet oikeassa paikassa. Olemme löytäneet 23 NYE -asuideaa. On asu, joka sopii kaikille, ja mikä tahansa näistä auttaa sinua soittamaan uudenvuoden tyylikkäästi!

1. Punainen sametti mekko

Koska on loma -aika, voit mennä sametille. Velvet on ylellisen näköinen kangas, joka sopii erityistilaisuuksiin. Ensimmäinen asuideamme on tämä samettimekko, joka on väriltään tummanpunainen. Tummanpunainen olisi loistava valinta, koska se ei ole liian juhlava, mutta sopii vuodenaikaan ja on trendissä. Voit valita tämän hameen halaavan mekon, koska se näyttäisi upealta juhliin tai valita jotain löysempää.

Punainen sametti -mekko

Lähde: @kaunisfreaky.la

2. Paljettijuhlahousut

Tee lausunto tästä NYE: stä paljetteina! Paljetit ovat lumoavia ja kimaltavia, mikä on tilaisuus. Löydät paljetteja kaikentyyppisissä vaatteissa ja asusteissa, mutta olemme löytäneet nämä upeat siniset paljettihousut. Tällaisilla housuilla voit tanssia tyylikkäästi uuteen vuoteen. Käytä yksinkertaista yläosaa, jotta housut erottuvat.

Paljetein juhlahousut

Lähde: @tampere

3. Läpinäkyvä Maxi -mekko

Pelkät maximekot ovat olleet valtava hitti, julkkikset rakastavat niitä ja nyt voit pukeutua sellaisiin. Nämä mekot saattavat tuntua liian rohkeilta joillekin, mutta NYE on täydellinen aika kokeilla jotain uutta. Seuraavassa valinnassamme on musta läpikuultava maksimekko, jossa on tähtikuvio. Tällainen mekko olisi upea valinta juhliin. Tällaisia ​​mekkoja on saatavilla paljon, joten jokaiselle löytyy jotain.

Läpinäkyvä musta maximekko

Lähde: @sholayaclothing

4. Hame ja saappaat

Pitkät saappaat ovat trendi syksyllä ja talvella 2017. Tällaisten saappaiden hieno asia on, että voit pukea ne ylös tai alas. Käytä farkkujen kanssa rentoutumiseen tai hameen kanssa glam -ulkoasuun. Tämä seuraava idea sisältää glam -hameen, jossa on pitkät mustat saappaat. Jotain tällaista olisi hienoa NYE -juhliin. Voit jazzata sitä vielä enemmän kiiltävällä yläosalla. Tavallinen hame näyttäisi hyvältä!

Hame ja polvisaappaat

Lähde: @liketoknow.it

5. Paljetin mekko

Paljetit näyttävät hämmästyttävältä mekosta! Tässä seuraavassa ideassa on musta paljettimekko, jossa on upotettu kaula. Tällainen mekko on hohtava ja hohdokas, joten se olisi täydellinen illanviettoon tai juhliin. Jos etsit helppoa asua, tämä on oikea tapa. Voit käyttää tätä minimaalisilla koruilla ja yksinkertaisilla korkokengillä saadaksesi upean ilmeen. Tällaisessa mekossa näytät vaivattomasti upealta.

Musta paljettimekko

Lähde: @laura.stylebuzz_uk

6. Lihavoitu sininen hame

Lisää väriä uudenvuodenaaton ulkoasuun tämän rohkean hameen kanssa. Hame on melko pitkä, joten se näyttää tyylikkäältä ja tyylikkäältä. Rakastamme vain tätä kaunista sinistä väriä, se on hauskaa ja täydellinen juhlakauteen. Voit valita toisen värin tai samanlaisen sinisen sävyn tähän. Käytä hameasi yksinkertaisella mustalla yläosalla ja mustilla kengillä.

Rohkea sininen midihame -asu

Lähde: @styledwithlipstick

7. Velvet -haalari

Sametti ei ole vain mekkoja varten; seuraava idea on upea samettihaalari. Riimukaula -haalari on kauniissa tummansinisessä sävyssä. Rakastamme tätä vain, koska siinä on kaikki NYE -asu tarvitsee. Se on tyylikäs, lumoava ja mukava, joten voit tanssia koko yön. Voit käyttää tällaista haalaria missä tahansa värissä, tummempi sävy pitää ulkonäön tyylikkäänä.

Samettihaalari

Lähde: @luludumas

8. Pitkä valkoinen mekko

Jos olet menossa jonnekin, joka vaatii muodollisemman pukeutumiskoodin, seuraava valintamme voi olla sinua varten. Tämä valkoinen mekko on lattiapituinen ja siinä on reiden korkea halkio ja matala pääntie. Vaikka mekko näyttää melko paljon ihoa, mekko on silti tyylikäs ja tyylikäs. Joten jos valitset samanlaisen tyylin, kokeile valita musta tai valkoinen, koska nämä ovat tyylikkäitä sävyjä. Tällainen mekko on showstopper missä tahansa NYE -tapahtumassa.

Pitkä valkoinen mekko

Lähde: @world_lifestyle_blog

9. Sidosmekko

Sidosmekot ovat olleet muodin suosikkeja kauden jälkeen. Nämä mekot halaavat hahmoa ja tasoittavat muotoasi. Tämä mekko on erittäin vaaleanpunainen, mikä saa mekon näyttämään kauniilta ja naiselliselta. Tällainen mekko näyttäisi myös hämmästyttävän mustalta. Käytä mitä tahansa sidosmekkoa, jossa on korkokengät ja kiiltävät korut.

Alaston side mekko

Lähde: @missceto

10. Yhteensopiva mekko ja takki

Toinen tyylikäs asuidea, jota voit kokeilla, on sopiva mekko ja takki. Kun nämä kaksi kohtaa, se luo tyylikkään ja hienostuneen ilmeen. Tämä mekko- ja takkiyhdistelmä on valkoinen ja kultainen. Valkoinen ja kulta ovat ylellinen yhdistelmä ja molemmat värit sopivat juhliin. Voit kokeilla tätä ajatusta käyttämällä muiden värien mekkoja ja takkeja.

Sopiva mekko ja takki

Lähde: @muoti

Published
Categorized as Muoti