25 kaunista juhlamekkoa vuodelle 2018

Prom on tärkeä juhla, joka vaatii erityisen mekon. Täydellisen juhlamekon löytäminen on hauskaa ja jännittävää, mutta se voi myös olla haaste. Haluat mekon, joka saa sinut tuntemaan itsesi luottavaiseksi ja näyttämään upealta. Siellä on niin paljon erilaisia ​​mekkoja, että voi olla vaikeaa edes alkaa ajatella sinulle sopivaa mekkoa. Jotta saisit inspiraatiota, olemme löytäneet 25 vuoden 2018 parhaista prom -mekkoista..

1. Rakas juhlamekko

Ensin meillä on kimaltava mekko, joka näyttää sopivalta prinsessalle! Mekossa on kaunis kultainen pääntie, tiukka liivi ja se virtaa upeaan lattiapituiseen hameeseen. Koko mekko on peitetty hohtavalla kimalluksella. Tällainen mekko sopisi kenelle tahansa ja tuo glamouria juhliin.

Sparkly Sweetheart -juhlamekko

Lähde: @teutamatoshiduriqi

2. Tyylikäs turkoosi juhlamekko

Prom on täydellinen tilaisuus tehdä lausunto, joten harkitse tämän kaltaisen rohkean värin mekon valitsemista. Mekko on turkoosi ja siinä on pelkät paneelit liivissä ja helmiä kaikkialla. Tämän mekon erityispiirre on kristallikukkahihnat. Jos haluat tehdä lausunnon, valitse mekko, jolla on kirkas väri ja ainutlaatuinen tyyli.

Tyylikäs turkoosi juhlamekko

Lähde: @teutamatoshiduriqi

3. Musta pitsi -mekko

Musta mekko sopii kaikkiin tilanteisiin, et voi mennä pieleen. Seuraavassa juhlaideassamme on musta mekko, jossa on trendikäs päivitys. Mekossa on kauniit pitsihihat ja kaksi hamea. Yksi hame on lyhyt, kun taas pelkkä päällyshame on herkkä ja pyyhkii lattiaa. Tällaisella mekolla saat klassisen mustan mekon ja muodollisen puvun.

Musta pitsi juhlamekko

Lähde: @breezebridal

4. Vilkas Ombre -mekko

Seuraava ajatuksemme on tämä ainutlaatuinen ombre -mekko. Mekossa on kääre, riimukaulaliivi, jossa on tyylikäs leikkaus ja hame. Valkoinen ja violetti kohteliaisuus täydentävät täydellisesti kaunista ombrea. Voit ottaa tästä inspiraatiota ja valita ombre -mekon tai samanvärisen mekon, jolla on samanlaisia ​​piirteitä. Joka tapauksessa sinulla on upea prom -ilme.

Vilkas Ombre -juhlamekko

Lähde: @teutamatoshiduriqi

5. Punainen pitsimekko

Emme voineet puhua juhlapuvuista mainitsematta pitsiä. Pitsimekot ovat tyylikkäitä, tyylikkäitä ja upeita. Tämä punainen pitsimekko on selkätön ja pyyhkii lattiaa. Punainen väri tekee mekosta rohkean ja vakuuttavan. Voit valita samanlaisen mekon muissa väreissä, musta olisi kaunis valinta. Jos mekko on selkätön, harkitse päällään yllään tämän ominaisuuden esittelyä.

Pitkä punainen pitsi mekko prom

Lähde: @breezebridal

6. Trendikäs musta lattiapituinen mekko

Yksi trendeistä, jotka ovat olleet tyylin valokeilassa, on kristallikoristeellisuus. Yläosiin, pusseihin, puseroihin ja muihin on laitettu pieniä kristallikukkia ja -kuvioita. Seuraava valintamme näyttää, kuinka voit käyttää tätä trendiä juhlissa. Tässä upeassa pitkässä mustassa mekossa on verkkoominaisuus liivissä ja hihoissa, joissa on kristallikoristeita. Tällainen mekko antaa ulkoasullesi väriä ja kimallusta.

Trendikäs musta mesh pitkä mekko

Lähde: @teutamatoshiduriqi

7. Herkkä vaalea lattiapituinen mekko

Seuraavaksi meillä on upea mekkoidea. Hameessa on kevyt ja kelluva kangas ja liivissä on choker -ominaisuus. Choker -mekot ovat erittäin tyylikkäitä, ja tällainen on täydellinen erityistilaisuuksiin, koska se on peitetty kuohuvilla kiteillä. Mekko kokonaisuudessaan näyttää kauniilta, herkulliselta ja juhlavalmiilta.

Herkkä pitkä juhlamekko

Lähde: @dressingdreams

8. Musta juhlamekko

Seuraava mekkoideamme on trendikäs ja yhdistää eri tyylejä. Mekon hame on musta, muodollinen ja pyyhkii lattiaa, kun taas mekon yläosa on enemmän juhlia varten. Liivissä on tyylikkäät leikkaukset ja kultakaulus. Tällaisen mekon avulla saat molempien maailmojen parhaat puolet näyttämään erikoiselta ja valmiilta tanssilattialle.

Musta merenneito -juhlamekko

Lähde: @breezebridal

9. Lihavoitu sininen mekko

Jos haluat yksinkertaisempia mekkoja, tämä seuraava idea voisi olla sinulle. Tämä mekko on hyvin istuva, osuu lattiaan ja siinä on halkio, joka päättyy juuri polven yläpuolelle. Tässä mekossa ei ole mitään monimutkaista ja kuka tahansa voi käyttää sitä. Voit valita rohkean ja kauniin sinisen mekon, kuten tämä, tai käyttää suosikkisävyäsi, melkein mikä tahansa väri toimisi.

Rohkea sininen juhlamekko

Lähde: @dressingdreams

10. Lumoava hihaton mekko

Haluatko lumoavan juhlamekon? Sitten sinun täytyy tarkistaa seuraava ideamme. Tämä mekko on hihaton, hahmoa halaileva ja siinä on kaunis kuohuviini. Kun etsit mekkoasi, en löydä kimaltavaa kuviota, mutta älä huoli, tämän ilmeen keskeiset elementit ovat tiukka istuvuus, hihat ja lattiapituinen hame. Voit valita melkein minkä tahansa värisen kankaan tällaiseen mekkoon.

Lumoava musta hihaton juhlamekko

Lähde: @laurabadura

Published
Categorized as Muoti