21 Nude Ombre Nails Me rakastamme 2021

Ombre on edelleen yksi suosituimmista kynsimalleista. Se on tyylikäs, helppo käyttää ja voit käyttää mitä tahansa väriyhdistelmää. Yksi väri, jota on helppo käyttää ombre -taiteessasi, on nude. Alaston on tyylikäs, täydentää mitä tahansa väriä ja se voi olla hienovarainen tai niin rohkea kuin haluat. Joten jos rakastat ombre -taidetta, olet oikeassa paikassa. Tänään meillä on sinulle 21 upeaa nude ombre -kynsiä. Meillä on hillityt väriyhdistelmät, eloisa manis ja paljon muuta. Katso saadaksesi uusia ideoita. Voit jopa yrittää luoda joitakin niistä itse, koska verkossa on paljon helppoja seurata ombre -kynsiohjeita.

1. Tyylikäs Nude Ombre Nails

Ensin meillä on tämä yksinkertainen ja tyylikäs ombre -idea. Joten tämän manin kohdalla kynnet alkavat pehmeällä alastonvärillä ja sitten kynnet sulautuvat valkoisiksi. Tämä luo kauniin ranskalaisen ombre -ilmeen. Tällaiset kynnet ovat niin tyylikkäitä ja niitä voidaan käyttää joka päivä tai erityistapauksessa. Mitä tahansa alastontä sävyä voidaan käyttää valkoisen kanssa.

Tyylikäs Nude Ombre Nails

Lähde: @nailsbycambria

2. Matta Snake Print Carkin Nails

Voit luoda niin monia hämmästyttäviä malleja alaston ombren avulla, ja tämä seuraava on vain hämmästyttävä. Täällä meillä on vaaleat nude -kynnet, joissa on käärmepainettu ombre. Joten, kynnet ovat mattapintaisia ​​ja alasti ja väri muuttuu monisävyiseksi kuvioiduksi käärmepainatukseksi. Tämä on tällainen ja trendikäs ja ainutlaatuinen muotoilu. Se on täydellinen naisille, jotka haluavat tehdä lausunnon.

Matta käärme tulostaa arkun kynnet

Lähde: @sheadbeauty

3. Glittery Ombre Stiletto Nails

Seuraava kynsien idea on kimalteleva ja tyylikäs. Tässä mani -mallissa on pitkät tikkikynnet, jotka alkavat vaalealla alastonvärillä ja sitten kynnet kirkastuvat kiiltävästi. Se on kaunis kynsien idea ja se olisi hieno juhliin. Voit luoda tämän uudelleen tai käyttää mitä tahansa kimallusväriä alaston kanssa.

Kiiltävät Ombre Stiletto Nails

Lähde: @margaritasnailz

4. Alaston Ombre Design Flame Art

Jos pidät rohkeasta kynsitaiteesta, tämä idea on sinua varten! Jokainen kynsi on erilainen ja siinä on nude ja valkoinen ombre sekä glitter ombre. Kahdessa kynsissä on myös trendikäs liekki -kynsitaide. Liekit näyttävät niin viileiltä ja he todella jazzitsevat ombrea. Löydät opetusohjelmia liekin kynsitaiteesta verkossa.

Nude Ombre kynsien muotoilu Flame Artilla

Lähde: @nailsbykatrins

5. Neon Orange ja Nude Ombre

Seuraavaksi meillä on aika oranssi ombre -idea. Tätä ulkoasua varten kynnet ovat pitkät ja arkun muotoiset. Kynsi alkaa alasti ja sulautuu sitten kauniiseen neon -oranssiin väriin. Tämä on söpö ja hauska muotoilu, joka sopii täydellisesti kevääseen ja kesään. Voit luoda nämä kynnet uudelleen tai käyttää kirkkaampaa tai tummempaa oranssia sävyä, mikä tahansa sopii alasti.

Nude to Neon Orange Coffin Nails

Lähde: @nailsby_evon

6. Tyylikäs Ombre tekojalokivillä

Seuraavassa kynsien ideassa on toinen tapa käyttää tyylikästä ranskalaista ombrea. Tällä kertaa kynnet ovat pehmeää perusväriä ja valkoista ombrea. Yksi naula kummassakin kädessä on myös koristeltu strassilla. Lisätyt kiteet todella houkuttelevat muotoilua. Voit ostaa strassit verkossa ja kiinnittää ne kynsiliimalla. Luo tällaisia ​​korostuskynsiä tai aseta helmiä kaikkiin kynsiin.

Tyylikkäät Ombre -kynnet tekojalokivillä

Lähde: @sheadbeauty

7. Alaston ja mintunvihreä Ombre

Haluatko käyttää kirkkaita ja trendikkäitä kynsivärejä? Jos on, tarkista tämä. Täällä meillä on pitkät arkun kynnet, joissa on alaston ja mintunvihreä ombre. Tämä tyylikäs pastellivihreä näyttää niin söpöltä keväällä ja kesällä. Voit luoda samanlaisen manin uudelleen tai lisätä vihreää väriä. Suunnittelu voidaan mukauttaa syksyyn ja talveen käyttämällä tummempaa vihreää sävyä.

Nude ja Mint Green Ombre Nails

Lähde: @chaunlegend

8. Tyylikkäät keltaiset ja nude -kynnet

Toinen väri, joka näyttää upealta alaston kanssa, on keltainen. Tämä seuraava malli näyttää, miten sitä käytetään tyylikkäästi. Tässä manissa on pitkät arkku -kynnet ja useimmissa on erilainen kynsitaide. Yksi kynsi on kimalteleva ombre, seuraava on kiiltävä keltainen ombre ja seuraava on alaston ja keltainen glitter ombre. Kuten näette, vaaleankeltainen sävy näyttää upealta alaston kanssa. Tämä on moderni ja tyylikäs mani, joka sopii kaikille. Luo tämä uudelleen tai aseta ombre kaikkiin kynsiin.

Alaston ja keltainen Ombre -kynnet

Lähde: @solinsnaglar

9. Söpö Ombre -muotoilu arkun kynsille

Alaston sävyjä on niin monia, joten voit luoda erilaisen ombre -ilmeen joka kerta. Tässä meillä on toinen valkoinen ombre -versio, mutta tämä käyttää tummempaa alaston sävyä. Kuten näette, tässä on vähemmän vaaleanpunaista sävyä, joka todella tekee mani söpö ja hienovarainen. Tämä upea muotoilu olisi täydellinen häät ja morsiamet.

Alaston ja valkoiset Ombre -kynnet

Lähde: @clari_s_nails

10. Pastelli Ombre -kynnet keväälle

Tämä seuraava idea on yksi suosikeistamme! Manissa on hyvin pitkät arkun kynnet, jotka ovat kiiltävät alaston pohjassa ja sitten väri sekoittuu erilaiseen pastelliväriin. Jokainen kynsi on myös peitetty kauniilla 3D -kukilla. Rakastamme pastellisävyä alaston kanssa ja kukat ovat glam -viimeistely. Tämä kynsien muotoilu sopii täydellisesti kevääseen. Luo nämä kynnet uudelleen tai käytä erilaista kynsien muotoa ja väriä.

Alaston ja pastelli Ombre -kynnet kukilla

Lähde: @clari_s_nails