63 Upeaa Prom Hair Ideoita vuodelle 2020

51. Upea prom -kampaus lyhyemmille hiuksille

Jos sinulla on lyhyemmät hiukset, sinun on nähtävä tämä seuraava idea. Täällä meillä on keskipitkät hiukset, joissa on kaksi sivupunosta, jotka kohtaavat pään keskellä takana. Se on söpö ja helppokäyttöinen tyyli, joka sopii kaikille. Nyt tämä tyyli on keskipitkillä hiuksilla, mutta voit luoda ulkoasun uudelleen lyhyemmillä pituuksilla hyvin lyhyisiin rintoihin. Joten se on täydellinen niille, joilla on trendikäs bob -leikkaus.

Upea prom -kampaus lyhyemmille hiuksille

Lähde: @voudetranca

52. Kaunis poninhäntä sivukierroksella

Rakastatko poninhäntäjä? Sitten tämä on toinen hieno tyyli sinulle. Tällä kertaa hiukset muotoillaan matalaksi poninhäntäksi, jossa on kaunis sivukierre. Kierre näyttää punokselta, joten se sopii erinomaisesti niille, jotka pitävät punoksista, mutta haluavat myös tyylikkään, tyylikkään ja ainutlaatuisemman tyylin. Voit luoda tämän uudelleen tai kierre näyttäisi upealta myös pullalla.

Kaunis poninhäntä sivukierroksella

Lähde: @jodycallanhair

53. Punokset, joissa on matala pulla ja söpöjä sydänlisävarusteita

Seuraavaksi meillä on toinen kaunis ja lisävarusteinen ilme. Hiuksissa on kaksi löysää punosta, jotka kohtaavat matalaksi pullaksi niskassa. Tämä tyyli on viimeistelty sydämen muotoisilla leikkeillä, joita koristavat strassit. Rakastamme romanttisia asusteita ja trendikkäitä päällysteitä. Tällaiset hiukset sopivat kaikille. Kokeile tätä tyyliä tai voit kokeilla punoksia, joissa on samanlaiset hiusleikkeet ja poninhäntä.

Punokset, joissa on matala pulla ja söpöjä sydänlisävarusteita

Lähde: @hairby_chrissy

54. Korkea poninhäntä punoksella

Seuraavassa kampauksessa on toinen korkea poninhäntä. Tätä ulkoasua varten hiusten yläosassa on tilavuus, sivupunos ja kampauksessa on poninhäntä. Se on raikas ja kaunis ulkonäkö. Tämä kampaus luo tasapainon trendikkään ja tyylikkään välillä, ja se on täydellinen prom -tyyli rock -poikasille.

Korkea poninhäntä punoksella

Lähde: @kassiahair2

55. Tyylikäs tukka kiharoille hiuksille

Jos sinulla on luonnolliset ja tiukat kiharat, voi olla vaikea luoda updo. Tämä seuraava idea näyttää kuitenkin kauniin tavan pukea pääntie erityisiin tilaisuuksiin, kuten juhliin. Hiukset on muotoiltu matalaksi updoksi niskassa ja myös löysät kiharat. Se on upea hiusten idea ja löysät kiharat ovat upeita. Voit katsoa tämän kampauksen YouTube -opetusohjelman alla olevalta sivulta.

Tyylikäs tanssinauha luonnollisille hiuksille

Lähde: @natural.nikah

56. Trendikkäät prom -hiukset punoksilla ja asusteilla

Rakastamme tätä seuraavaa ideaa, se on yksi suosikki ulkoasuistamme! Hiukset ovat keskipitkät, kuvioituja aaltoja ja kaksi yksittäistä punosta. Tämä tyyli on viimeistelty tyylikkäillä hiusleikkeillä. Se on kaunis kampaus, jonka avulla voit näyttää glamilta mutta myös näyttää ainutlaatuisen tyylitajuasi. Voit ostaa samanlaisia ​​leikkeitä verkossa, ja tällainen tyyli voidaan luoda mille tahansa hiusten pituudelle lyhyistä rintakehäistä erittäin pitkiin hiuksiin.

Trendikkäät prom -hiukset punoksilla ja asusteilla

Lähde: @kykhair

57. Tyylikäs ja tyylikäs matala poninhäntä

Etsitkö tyylikästä kampausta, joka on helppo käyttää? Jos näin on, tämä voisi olla täydellinen sinulle. Hiukset on muotoiltu matalaksi ja kuvioiduksi poninhäntäksi, jossa on löysät kiharat edessä. Se on tyylikäs ulkonäkö, joka sopii kaikille. Tämä sopii erinomaisesti lyhyemmille hiuksille, mutta se voidaan luoda myös pidemmillä hiuksilla. Se on yksinkertainen ja upea prom -kampaus.

Tyylikäs ja tyylikäs matala poninhäntä

Lähde: @jodycallanhair

58. Punottu Half Updo promille

Seuraavaksi meillä on vielä puolet updo näytettäväksi. Hiukset ovat pitkät ja kauniisti kiharat. On myös kaksi sivupunosta, jotka kohtaavat pään takaosassa. Se on toinen tyylikäs kampaus, jolla on ranta -tunnelma. Voit luoda tämän uudelleen tai voit kiinnittää punokset pienillä kukilla tai tekojalokivillä saadaksesi tyyliä entistä enemmän.

Punottu puolihousut promille

Lähde: @sarahspadaforahair

59. Matala pulla ja paksu punos

Jos rakastat punottuja tyylejä, sinun on tarkistettava tämä. Tätä ulkoasua varten hiuksissa on paksu sivupunos, matala pulla ja löysät kiharat edessä. Tämä on kaunis pääntie ja rakastamme pullaa sivussa, koska se antaa suositulle tyylille trendikkäämmän ja ainutlaatuisemman ilmeen.

Matala pulla ja paksu punos

Lähde: @olhaessatranca

60. Korkea poninhäntä kiharoilla

Seuraavassa kampauksessa on toinen upea poninhäntä. Hiukset on muotoiltu korkeaksi poninhäntäksi, ja edessä on löysät hiukset, jotka kehysttävät kasvot kauniisti. Hiuksiin on lisätty myös tyylikkäitä kiharoita. Se on upea ja helppokäyttöinen tyyli, ja se näyttää hämmästyttävältä minkä tahansa juhlapuvun ja meikin kanssa.

Tyylikäs kudottu poninhäntä promille

Lähde: @dommiecole

61. Updo kahdella sivupunoksella

Jotkut tässä esitellyistä kampauksista käyttävät vain yhden sivupunoksen, mutta entä jos käytät kahta? Käyttämällä kahta punosta voit saada upean tyylin, kuten tämä! Hiuksissa on kaksi erilaista sivupunosta, jotka molemmat kohtaavat matalaksi. Kuten näette, punokset näyttävät upeilta! Voit luoda tämän ilmeen uudelleen tai kokeilla kahta erilaista punontatyyppiä. Molemmat punokset voivat olla myös samoja.

Updo kahdella sivupunoksella

Lähde: @samirasjewelry

62. Ainutlaatuiset ja trendikkäät prom -hiukset

Haluatko näyttää hohdokkaalta, mutta haluat myös näyttää trendikkäältä ja ainutlaatuiselta? Jos näin on, sinun on nähtävä tämä tyyli. Täällä meillä on matala poninhäntä. Hiukset on punottu yläosassa ja myös yksi sivu punos. Rakastamme tätä, koska kaksi erilaista punontatyyliä näyttävät hämmästyttäviltä poninhäntä. Tämä on täydellinen niille, jotka haluavat erottua joukosta messuilla.

Ainutlaatuiset ja trendikkäät prom -hiukset

Lähde: @olhaessatranca

63. Upea matala poninhäntä

Seuraavaksi meillä on toinen matala poninhäntä näytettäväksi. Hiuksissa on volyymia yläosassa ja hiukset ovat kauniisti käpristyneet. Tämän ilmeen viimeistelevät löysät kiharat edessä ja myös pienet jalokivet. Se on glam ja upea tyyli, joka näyttää hämmästyttävältä keneltä tahansa. Tämä on täydellinen prom -poninhäntä.

Upea matala poninhäntä

Lähde: @tonyastylist

Toivomme, että olet löytänyt täydellisen kampauksen promille!