88 parasta mustaa punottua kampausta kopioitaviksi vuonna 2020

61. Ohut ja pitkä syöttö punoksissa

Tämä seuraava hiusten idea on tyylikäs ja julkilausuma. Nämä pitkät syötteet punoksissa ovat niin tyylikkäitä ja kuvio on monimutkainen ja siisti. Tällainen kampaus sopii kaikille ja saa sinut näyttämään lumoavalta joka tilanteeseen. Voit kokeilla samanlaista ulkoasua tai kokeilla lyhyempää versiota. Olkapään pituus näyttäisi upealta.

Ohut ja pitkä syöttö punoksissa

Lähde: @kirjastooksdar

62. Cornrows siksak -osa

Seuraava hiusideamme on täydellinen trendikkäille naisille. Täällä meillä on neljä nurkkaa, joissa on siksak -osa, ja punoksissa on myös blondi. Siksak -kuvio on niin tyylikäs ja ainutlaatuinen. Tällainen malli osoittaa yksilöllisen tyylisi. Luo tämä uudelleen tai kokeile punoksia eri värillä. Punainen tai eloisa ombre näyttäisi hämmästyttävältä.

Cornrows siksak -osa

Lähde: @erica_letstalkhair

63. Tyylikkäät Ombre -punokset

Ombrista puheen ollen seuraavaksi meillä on tyylikäs ombre -ilme. Täällä meillä on pitkät punokset, jotka ovat mustia juurella ja sitten puolivälissä, hiukset muuttuvat tummaksi kupariseksi. Ombre on niin kaunis ja tyylikäs. Voit luoda tämän uudelleen tai kokeilla mitä tahansa valitsemasi väriä ombrea varten.

Tyylikkäät Ombre -punokset

Lähde: @jalicia_hairstyles

64. Upeat punokset helmillä ja kuorilla

Seuraavaksi meillä on toinen hiusidea näyttääksemme teille, että se olisi hienoa kesäksi. Hiukset on muotoiltu pitkiksi punoksiksi. Kaikki punokset on varustettu helmillä päissä ja kaksi on koristeltu muilla asioilla, kuten kuorilla. Kuten näette, kuoret näyttävät niin söpöiltä ja kesäisiltä! Tämä on toinen ulkoasu, joka olisi täydellinen lomille.

Upeat punokset helmillä ja kuorilla

Lähde: @nadirah.ali

65. Puolet ylös, puoliksi alas syöte punoksissa

Suosittu tapa muotoilla punokset on puoliksi ylös ja puoliksi alas. Tässä on tyylikäs esimerkki. Tätä ulkoasua varten hiukset on muotoiltu pitkiksi punoksiksi, joissa on kiharat päät. Puolet punoksista on löysiä ja toinen puoli poninhäntässä. Puolet poninhäntä on niin söpö ja viileä. Tällaiset hiukset sopivat kaikille ja poninhäntä näyttää hyvältä myös lyhyemmillä punoksilla.

Puolet ylös, puoliksi alas syöte punoksissa

Lähde: @fancy_claws

66. Limonadipunokset, joissa on kiharat päät

Erotu joukosta tällä punotulla kampauksella! Pään hiukset on punottu trendikkääksi ja monimutkaiseksi kuvioksi. Toisella puolella on kaksi punosta ja loput kuluneet toisella puolella. Punoksilla on myös kiharat päät. Tällaiset hiukset sopivat täydellisesti naisille, jotka ovat kyllästyneet limonadipunoksiinsa ja haluavat kokeilla uutta ja tyylikästä ulkoasua.

Limonadipunokset, joissa on kiharat päät

Lähde: @hairbywaavyk

67. Punottu poninhäntä helmillä

Rakastatko poninhäntä -kampauksia? Sitten sinun on nähtävä tämä seuraava ilme. Nämä punokset on muotoiltu taivaan korkealle poninhäntälle ja kunkin punoksen päät on koristeltu elinvoimaisilla helmillä. Helmet todella antavat lausunnon ja tekevät poninhäntä erilaiseksi kuin muut. Luo jotain vastaavaa tai valitse helmiä eri väreissä, jotka edustavat omaa tyyliäsi.

Punottu poninhäntä helmillä

Lähde: @vanessamatsena

68. Bohemian rehu punoksissa

Seuraava kampaus on trendikäs ja upea. Tätä ulkoasua varten pään hiukset on muotoiltu ohuiksi ja paksuiksi punoksiksi, ja osa hiuksista on myös kiharat. Hiuksissa on myös kultaiset hiusrenkaat. Tämä on tyylikäs ja helppokäyttöinen punottu ulkoasu, joka sopii kaikille. Voit luoda tämän tyylin uudelleen tai kokeilla punoksia eri lisävarusteilla tai eri värillä.

Boheemi rehu punoksissa

Lähde: @suomimeemit

69. Kaunis Halo Braid

Seuraavaksi meillä on kaunis halo -punos. Halo -punokset ovat upeita, ja ne sopivat täydellisesti kampauksiin erikoistilanteisiin ja loma -aikaan. Tämä on upea versio. On paksu punos, joka kietoutuu herkästi pään ympärille, ja myös pään takana on hämmästyttävä punottu kuvio. Löytyy myös löysiä punoksia ja lisävarusteita. Tällaiset hiukset sopivat kaikille, ja voit löytää halo punosoppaita verkossa.

Kaunis Halo Braid

Lähde: @magicfingersstudio

70. Vaalea puolihoito

Jos haluat dramaattisen hiustenmuutoksen, tämä on täydellinen sinulle. Tässä meillä on puoliksi punottu tyyli. Hiukset on muotoiltu pitkiksi vaaleiksi punoksiksi. Puolet ovat löysällä ja puolet korkealla pullalla. Siellä on myös trendikäs kuvio. Tämä on upea ulkoasu, joka sopii täydellisesti kesäksi. Voit luoda tämän uudelleen tai kokeilla eri vaaleaa sävyä. Lämpimät sävyt näyttävät luonnollisemmilta ja viileämmiltä, ​​jäiset sävyt ovat rohkeampia.

Blondi musta punottu kampaus

Lähde: @Maavoimat