63 Kaunista kynsitaidemallia lyhyille akryylikynsille

51. Trendikkäät lyhyet akryylikynnet

Seuraava mani on toinen suosikeistamme! Käytetään kolmea eri mallia, joihin kuuluvat marmori, kimallus ja geometrinen taide. Se on niin tyylikäs ja trendikäs idea! Löydät marmoriohjeita verkossa ja voit ostaa kynsinauhoja verkossa monimutkaisempaan kynsitaiteeseen. Luo koko ulkoasu tai vain marmori ja kimallus näyttävät upeilta.

Trendikkäät lyhyet akryylikynnet

Lähde: @blushnailartist

52. Värikkäitä ranskalaisia ​​vinkkejä

Seuraavaksi meillä on toinen söpö ja värikäs ilme. Tällä kertaa kynnet ovat alasti ja jokaisella on eri värinen kärki. Vihjeiden väreihin kuuluvat vaaleanpunainen, keltainen, klassinen valkoinen ja paljon muuta. Se on niin tyylikäs ja hienovarainen tapa käyttää kirkkaampia värejä. Kokeile jotain vastaavaa tai valitse viisi eri väriä.

Värikkäitä ranskalaisia ​​vinkkejä

Lähde: @nail_sunny

53. Kaunis ja ainutlaatuinen pastelli Mani

Etsitkö ainutlaatuista ja kaunista kynsitaidetta? Jos näin on, tämä voi olla sinulle. Kahdessa näkyvissä olevista kynsistä on pehmeä sininen ombre, kun taas toisissa on erivärisiä sirpaleita, jotka luovat melkein kukkaisen ilmeen. Voit käyttää mitä tahansa kuvioita peukalon kynsissä. Tämä on kaunis kynsien idea ja se sopii hyvin kevääseen ja kesään.

Kaunis ja ainutlaatuinen pastelli Mani

Lähde: @kangannynails

54. Glitter Ombre ja Matte Black Nails

Seuraavaksi meillä on toinen kimalteleva kynsimalli, joka näyttää sinulle. Jotkut kynnet ovat mattamusta, yksi on kimaltavan vaaleanpunainen ja viimeisessä kynsissä on musta ja vaaleanpunainen ombre. Vaaleanpunainen on söpö ja kaunis, kun taas mattamusta antaa maniille reunaa. Voit kokeilla tätä tai käyttää kiiltävää mustaa mattapinnan sijaan. Joka tapauksessa kynnet näyttävät upeilta.

Glitter Ombre ja Matte Black Nails

Lähde: @karlee.mcvee.nail.artist

55. Söpö kasvitieteellinen lyhyt kynnet

Erilaisia ​​kynsimalleja on niin paljon, mutta kasvitieteellisestä taiteesta on tullut erittäin suosittu. Tässä on upea tapa käyttää sitä. Jotkut kynnet ovat tavallisia, mutta muissa on mustaa kasvitieteellistä taidetta, jonka keskellä on kirkkaanvärinen raita. Se on hauska ja kesäinen kynsien muotoilu. Lehtinen ja kukkainen taide voidaan luoda kaavaimilla, ja voit löytää kynsien stensiilit verkossa.

Söpö kasvitieteellinen lyhyt kynnet

Lähde: @nailsrnd

56. Vibrant Pink Nail Idea

Ehkä kaikki rohkeampi kynsitaide ja monimutkaiset kuviot eivät ole sinun juttusi? Jos näin on, voit vain valita tyylikkään lohkon värin, kuten tämä! Kuten näette, lyhyet kynnet on maalattu kirkkaalla vaaleanpunaisella värillä. Tämä mani on helppo luoda ja käyttää. Neonväri on pakollinen kesä.

Elävä Neon Pink Nail Idea

Lähde: @nail_sunny

57. Trooppiset lyhyet akryylikynnet

Anna kynsillesi kesäinen ja trooppinen uudistus tällaisella kynsitaiteella! Jotkut kynnet ovat pehmeän keltaisia, yhdellä on kimaltava kaltevuus ja viimeisellä kynsillä on sama värillinen kaltevuus, mutta rannalla. Se on niin hauska, värikäs ja ainutlaatuinen idea. Tämä sopii täydellisesti kesään ja lomille. Luo tämä uudelleen tai kokeile vain palmupuutaidetta koko kohtauksen sijasta. Voit maalata puun tai ostaa kaavaimen tai tarran asioiden helpottamiseksi.

Trooppiset lyhyet akryylikynnet

Lähde: @kangannynails

58. Melko vaaleanpunaiset kimaltelevat kynnet valkoisella kukalla

Rakastamme tätä seuraavaa suunnittelua! Tätä ulkoasua varten useimmat kynnet ovat kimaltavan vaaleanpunaisia ​​ja siinä on yksi aksenttikynsi. Korostuskynsissä on kolme valkoista kukkaa vaaleanpunaisen kimalluksen päällä. Se on niin kaunis idea ja kukat näyttävät kauniilta vaaleanpunaisen kanssa. Voit luoda tämän uudelleen tai käyttää vaaleampaa vaaleanpunaista sävyä tai jopa erilaista kukkaa.

Melko vaaleanpunaiset kimaltelevat kynnet valkoisella kukalla

Lähde: @kangannynails

59. Musta ja harmaa akryylikynnet

Seuraavaksi meillä on kaunis, mutta ärsyttävä ilme. Yksi kynsi on lohkon väri, toinen harmaa ombre, seuraavassa marmoritaidetta ja viimeinen kimalle. Kaikki taide on tyylikästä ja kaunista, mutta tumma väri antaa sille reunaa ja se luo trendikkään ilmeen. Luo koko mani tai käytä vain yhtä tai kahta mallia kaikissa kynsissä.

Musta ja harmaa akryylikynnet

Lähde: @tietoisettips

60. Tyylikäs Shorty -akryylikynsi

Etsitkö hienompaa ja tyylikästä kynsien muotoilua? Jos on, katso tätä. Nämä lyhyet kynnet ovat kaikki alasti valkoisilla kärjillä. Siellä on myös yksi aksenttikynsien kukkakuvio. Se on niin kaunis idea, jota on helppo käyttää. Voit maalata kukat käsin tai ostaa kynsitarroja. Tämä mani sopisi täydellisesti kevääseen.

Tyylikkäät Shorty -akryylikynnet

Lähde: @nailsrnd

61. Neon ranskalaisia ​​vinkkejä

Seuraavassa kynsien ideassa on enemmän tyylikkäitä vinkkejä, mutta nämä ovat hieman erilaisia. Tätä ulkoasua varten kynnet ovat vaaleita ja jokaisella on neonkeltainen kärki. Kuten näette, neonvinkit näyttävät niin söpöiltä ja trendikkäiltä. Voit luoda tämän uudelleen tai käyttää vinkkejä eri neonvarjostimella. Neonvärit ovat kesän välttämättömiä.

Neon ranskalaisia ​​vinkkejä

Lähde: @nailsrnd

62. Tyylikäs Butterfly Nails

Aiemmin postauksessa esittelimme perhoskynsiä ja jos pidit ideasta, sinun täytyy nähdä tämäkin. Tällä kertaa kynnet ovat pehmeitä pastellipurppuraisia, joissa on kirkkaat aksenttikynnet. Aksenttikynsissä on myös glitteriä ja valkoisia perhosia. Se vain osoittaa, miten trendi voi inspiroida sinua, mutta luoda eri version. Valkoisia perhosia voi ostaa verkosta.

Tyylikäs Butterfly Nails

Lähde: @nailssbytayla

63. Lyhyet kynnet kimalteella

Seuraavaksi meillä on sinulle toinen tyylikäs ulkoasu. Joten suurin osa kynsistä on tyylikäs harmaa sävy, kun taas kaksi on alasti hopeakimalleilla. Rakastamme värejä ja kimallus näyttää niin kauniilta. Tämä kynsien muotoilu on niin hohdokas ja helppo käyttää. Se sopii kaikille! Luo tämä uudelleen tai kokeile tummempaa harmaan sävyä. Yritä kuitenkin säilyttää hopeakiilto.

Lyhyet harmaat kynnet ja glitteri

Lähde: @nataliepacitti

Toivomme, että olet löytänyt tyylikkään lyhyen akryylikynsi -idean kokeiltavaksi!