71 Viileä ja trendikäs keskipitkä kampaus

61. Kiiltävät pastellihiukset

Jos etsit uutta trendikästä kampausta, sinun on tarkistettava tämä. Tässä tyylissä on tyylikkäät keskipitkät hiukset, jotka on värjätty pastellisävyisiksi. Rakastamme tätä väriä, koska se ei ole niin elävä kuin jotkut muut pastellit, mikä tekee siitä ainutlaatuisen. Se on kaunis kampaus, joka on täydellinen trendintekijöille.

Kiiltävät pastellihiukset

Lähde: @lo.rean

62. Sateenkaaren hiusväri -idea

Seuraava kampaus, joka meidän on näytettävä sinulle, on rohkea ja rohkea! Tätä ulkoasua varten hiukset on värjätty kirkkaan vaaleaksi sateenkaaren väreillä. Tämä on yksi niistä tyylikkäistä tyyleistä, joissa sateenkaaren väri on piilotettu, ellei hiukset ole ylöspäin. Se on ainutlaatuinen ja eloisa hiusidea, ja voit luoda sen uudelleen tai korvata sateenkaaren värit valitsemallasi tuotteella.

Sateenkaaren hiusväri -idea

Lähde: @supvalerie

63. Lihavoi vaaleat hiukset -idea

Etsitkö tyylikästä kampausta? Jos näin on, tämä voisi olla täydellinen sinulle. Täällä meillä on keskikokoinen kampaus, joka on värjätty vaalealla ja rohkealla vaalealla sävyllä. Koko kampaus on erittäin tyylikäs ja se viehättää kaikkia ja antaa heille kateutta. Luo tämä ilme uudelleen tai voit mennä lämpimämpään vaaleaan sävyyn.

Rohkea vaaleiden hiusten idea

Lähde: @ruohonen

64. Trendikäs keskikokoinen kampaus ja Balayage

Jos pidät hienommista kampauksista, tutustu seuraavaan ulkoasuun. Hiukset ovat hyvin tummat juurella ja sitten ne muuttuvat vaaleammaksi. Se on hillitty värinmuutos ja hiustenleikkaus sopii kaikille. Voit kokeilla koko ulkonäköä tai leikata mitä tahansa hiusväriä. Vaalea blondi näyttäisi kauniilta. Voit tietysti kokeilla tyyliä myös suorilla hiuksilla aaltoilevien sijasta.

Trendikäs keskikokoinen kampaus Balayagella

Lähde: @kolumbymichael

65. Söpö poskipuna vaaleanpunainen kampaus

Seuraavaksi meillä on söpö väri -idea. Tässä kampauksessa on tyylikäs keskipinta ja hiukset on värjätty pehmeäksi ja vaaleanpunaiseksi. Hiukset on viimeistelty kauniilla puoliksi. Rakastamme tätä vaaleanpunaista väriä, koska se on trendikäs ja näyttää upealta keväällä ja kesällä. Jos vaaleanpunainen ei ole sinua varten, kokeile samaa tyyliä valitsemallasi värillä.

Suloinen vaaleanpunainen vaaleanpunainen kampaus

Lähde: @loveisinthehair_byjanet

66. Tyylikkäät vaaleat keskipitkät hiukset

Lisää tyylikkyyttä ulkonäköösi tällä kampauksella. Täällä meillä on vaaleat vaaleat hiukset, jotka ovat tummia juurella ja vaaleampia kärkiä kohti. Se on upea ja tyylikäs kampaus, joka sopii kaikille. Tämä on monipuolinen hiusten idea ja se näyttää upealta kiharalta tai suoralta. Se on ajaton eikä koskaan mene pois muodista.

Tyylikkäät vaaleat keskikokoiset hiukset

Lähde: @ruohonen

67. Keskipitkät hiukset ja rohkea väri

Tämä seuraava kampaus on yksi suosikeista! Hiukset alkavat upealla violetilla värillä, sitten ne muuttuvat tumman violetiksi ja lopulta hiukset muuttuvat tummansinisiksi. Tämä väriyhdistelmä on upea ja tekee varmasti lausunnon. Voit kokeilla tätä tai vain saada kaksi purppuraa ilman sinistä. Joka tapauksessa se näyttää hämmästyttävältä.

Keskikokoiset hiukset, joissa on rohkea väri

Lähde: @cryistalchaos

68. Yksinkertainen ja tyylikäs keskikokoinen kampaus

Ehkä kaikki kirkkaat värit ja hienot leikkaukset eivät ole sinun juttusi. Jos näin on, tämä yksinkertainen ja tyylikäs kampaus voisi olla sinua varten. Keskipitkillä hiuksilla on tylppä leikkaus ja ne ovat vain yksi tumma sävy. Se on upea kampaus ja se sopii kaikille. Tällaiset hiukset pitävät sinut tyylikkäänä joka tilanteeseen.

Yksinkertainen ja tyylikäs keskikokoinen kampaus

Lähde: @emmasedition

69. Trendikäs hiusväri -idea

Rakastatko ainutlaatuisia väriideoita? Sitten sinun täytyy tarkistaa tämä kampaus. Täällä on keskipitkän leikkaus ja hiukset on värjätty trendikkääseen siniseen sävyyn. Se on upea väri, joka erottuu joukosta. Luo tämä uudelleen tai voit saada samanlaisen sinisen korostuksen tai ombre -värin.

Trendikäs hiusväri -idea

Lähde: @loveisinthehair_byjanet

70. Kesäiset vaaleat keskipitkät hiukset

Seuraavaksi meillä on upea kampaus, joka olisi hieno kesäkaudelle! Hiukset leikataan hartioiden alapuolelle ja ne on värjätty upealla, kirkkaan vaalealla sävyllä. Se on viimeistelty aalloilla ja sivuosalla. Tällaiset hiukset on helppo käyttää ja ne sopivat kaikille. Rakastamme tätä kesäisten hiusten ideaa!

Kesäiset vaaleat keskikokoiset hiukset

Lähde: @haarlie_edwardsandco

71. Vilkkaat kohokohdat

Haluatko kokeilla rohkeita värejä, mutta et halua värjätä kaikkia hiuksiasi? Jos on, niin miksi ei lisätä eläviä kohokohtia juuri näin. Hiukset ovat kauniit vaaleat sävyt, joihin on lisätty persikkaa ja vaaleanpunaisia ​​kohokohtia. Voit lisätä hiuksiisi minkä tahansa värin ja voit värjätä pienempiä osia hiuksista hienovaraisemman ilmeen saavuttamiseksi.

Vilkkaat kohokohdat

Lähde: @ruohonen