43 Trendikästä tapaa kallistaa afrikkalaisia ​​punoksia

31. Jumbo Braid poninhäntä

Seuraavaksi meillä on näytettävä tyylikäs poninhäntä. Tämä on korkea poninhäntä, jossa on paksut maissipunokset. Jumbo-punosten väliin on lisätty myös pienempiä punoksia. Tämä on trendikäs kampaus, joka sopii kaikille. Voit kokeilla tätä ulkoasua tai luoda eri punottu kuvio päähän. Tämä on toinen tyyli, joka näyttäisi hämmästyttävältä rohkealla värillä. Tällaisella pitkällä poninhäntällä voit kokeilla ombrea, se olisi upea.

Jumbo punottu poninhäntä

Lähde: @sammakko

32. Pitkät heimopunokset

Tässä seuraavassa kampauksessa on enemmän pitkiä afrikkalaisia ​​punoksia. Nämä ovat kauniita ja niissä on tyylikäs ja ainutlaatuinen punottu kuvio päähän. Rakastamme mallia, koska se näyttää niin trendikkäältä. Voit yrittää luoda samanlaisen ilmeen tai kokeilla kuvion lyhyempää pituutta. Kuvio näyttäisi niin ärtyiseltä bobin kanssa.

Pitkät heimopunokset

Lähde: @tasha_worldofstyles

33. Tribal Goddess Braids

Jos etsit kampaus, joka wow, niin tämä on sinua varten! Täällä on heimojen jumalatar punoksia, jotka on kauniisti lisävarusteena. Hiukset ovat pitkät ja punottu kiharoilla lopussa. Jotkut punokset on myös koristeltu naruilla ja hihansuilla. Myös kampauksen keskellä on kaunis kuori. Tämä upea hiusidea, joka erottaa sinut tyylikkäästi joukosta.

Lisävarusteiset afrikkalaiset punokset

Lähde: @Kauppalehti.fi

34. Chunky Criss Cross punokset

Toinen suosittu kuvio punoksissa on ristikkäinen risti. Tämä seuraava kampaus näyttää kauniin tavan käyttää sitä. Hiukset ovat keskipitkät ja punotut. Kuten näette, siellä on myös leikkaus, jossa on ristikuvio. Rakastamme ristikkäistä, koska se on trendikäs ja julkilausuva. Luo tyyli uudelleen tai käytä kuviota eri punoksissa.

Chunky Criss Cross Bob -punokset

Lähde: @ravishing_tresses

35. Pitkät punokset naruilla ja hihansuilla

Haluatko asustaa hiuksiasi? Jos on, tarkista tämä. Täällä meillä on pitkät afrikkalaiset punokset, jotka on koristeltu kultaisilla naruilla ja hihansuilla. Rakastamme tätä tyyliä, koska kulta näyttää niin silmiinpistävältä punosten kanssa. Tämä on tyylikäs ja trendikäs tyyli, joka näyttää hämmästyttävältä keneltä tahansa. Kokeile samanlaista tyyliä tai voit kokeilla samaa mallia ja lisävarusteita lyhyemmillä punoksilla.

Pitkät punokset naruilla ja hihansuilla

Lähde: @zumbahairbeauty

36. Punottu pulla siksak -osilla

Aiemmin postauksessa jaimme pullakampauksen, jossa oli siksak -osia. Jos pidit ideasta, sinun on myös tarkistettava tämä. Täällä meillä on toinen korkea pulla, mutta tässä on enemmän siksak -osia. Kuten näette, lisäämällä siksakkeja luot enemmän lausuntoa antavan ilmeen. Tämä on trendikäs tyyli ja se näyttäisi hämmästyttävältä kirkkaalla värillä, kuten punaisella tai violetilla.

Punottu pulla siksak -osilla

Lähde: @fancy_claws

37. Jumbo Braids Bob

Seuraavaksi meillä on toinen rumpu näytettäväksi. Tällä kertaa meillä on epäsymmetrinen bob paksuilla punoksilla. Hiukset on myös koristeltu kultaisilla asusteilla. Tämä on söpö ja tyylikäs ulkoasu, joka olisi täydellinen kesäksi. Voit tarkastella tämän kampauksen luomisen opetusohjelmaa alla olevalla Instagram -sivulla.

Jumbo punokset Bob

Lähde: @Rozzybri

38. Ainutlaatuiset afrikkalaiset punokset

Seuraava kampaus on niin ainutlaatuinen ja tyylikäs. Täällä meillä on paksut afrikkalaiset punokset. Punokset on muotoiltu trendikkääksi kuvioksi ja puolet sidotaan poninhäntäyn ja puolet jätetään löysäksi. Tämä on upea tyyli, joka on helppo käyttää. Se voidaan kiinnittää ylös tai alas sopimaan kaikkiin tilaisuuksiin. Tällaiset hiukset näyttävät hämmästyttäviltä myös punaisina tai vaaleina.

Ainutlaatuinen afrikkalainen punos kampaus

Lähde: @mustikka

39. Tyylikkäät punokset ja käänteet

Etkö voi valita punosten ja käänteiden välillä? Älä sitten! Sinulla voisi olla tällainen kampaus. Täällä meillä on punottu bob. Puolet hiuksista on muotoiltu punoksiksi ja alaosa käänteiksi. Kuten näette, näiden kahden tyylin yhdistelmä näyttää upealta. Tämä on söpö tyyli, joka sopii kaikille. Luo tämä uudelleen tai kokeile pidempiä käänteitä.

Tyylikkäät punokset ja käänteet

Lähde: @hairhealthhumanity

40. Elävät punokset

Onko sinulla rohkeutta ja rohkeutta? Jos näin on, miksi et valitse tällaista kampausta! Täällä meillä on pitkät ja värikkäät afrikkalaiset punokset. Jotkut punokset ovat mustia ja toiset kirkkaita värejä. Rakastamme kirkkaita värejä, koska ne antavat tällaisen lausunnon. Luo hauska kampaus näin tai valitse punoksille kaikki värit.

Vilkas rehu punoksissa

Lähde: @manuucabelos

41. Pitkät intohimon käänteet

Seuraava kampaus on super glam. Tämä ilme sisältää intohimon käänteitä. Rakastamme tätä tyyliä, koska se näyttää niin tyylikkäältä ja tyylikkäältä. Tällaiset hiukset näyttävät hämmästyttäviltä kaikissa tilanteissa. Luo intohimoiset kierrepunokset tai voit kokeilla erilaisia ​​punoksia, joiden lopussa on kiharat. Voit myös kokeilla lyhyempää pituutta.

Pitkät punokset kiharoilla

Lähde: @shanimarithe

42. Trendikkäät Cornrow -punokset

Jos sinusta tuntuu, että hiuksesi ovat viime aikoina olleet hieman tylsiä, tämä tyyli on mitä tarvitset. Täällä on trendikkäitä punoksia. Pään hiukset on muotoiltu upeaksi kuvioksi, ja punoksiin on lisätty vaaleita. Tämä väri- ja punosyhdistelmä on hämmästyttävä, ja se vie hiuksesi karkeista upeiksi.

Trendikkäät Cornrow -punokset

Lähde: @slayedbyqueenbenz

43. Lisävarusteena hankitut pitkät kulmat

Seuraavaksi meillä on toinen lisävarusteinen ulkoasu. Hiukset on muotoiltu pitkiksi kulmakarvoiksi ja niihin on lisätty helmiä ja hihansuita. Rakastamme tällaisia ​​lisävarusteita, koska se on tapa tehdä hiuksistasi ainutlaatuisia. Kokeile luoda tämä ilme uudelleen tai käytä eri värisiä helmiä. Valitse värit, joista pidät eniten, tai sovita ne suosikkiasuisi.

Lisävarusteena hankitut pitkät kulmat

Lähde: @shanimarithe

Toivomme, että olet löytänyt seuraavan punotun kampauksesi!