43 Nopeat ja helpot punokset lyhyille hiuksille

31. Vedä punos läpi

Vedä läpi punokset ovat toinen pakollinen ilme. Nämä ovat hienoja niille, jotka kamppailevat monimutkaisempien punosten kanssa. Kun saat punotun ilmeen, sinun tarvitsee vain kutoa hiukset. Se on söpö ja tyylikäs ulkonäkö, joka sopii kaikille. Näille punoksille on opetusohjelmia verkossa ja voit luoda niitä myös hyvin lyhyille rullille.

Vedä punos läpi

Lähde: @Braidsbyfrida

32. Tyylikkäät punokset lyhyille hiuksille

Etsitkö tyylikästä tyyliä? Jos näin on, tämä on täydellinen sinulle. Joten meillä on klassinen bob. Hiukset halkaistaan ​​puoliksi. Toinen puoli on löysä ja toinen on muotoiltu vintage -tyyliin, jossa on äänenvoimakkuus. Kampaus on viimeistelty kahdesta kolmen säikeen punoksesta. Se on upea hiusidea ja se sopii täydellisesti juhliin ja häihin.

Tyylikkäät punokset lyhyille hiuksille

Lähde: @suomenhevonen

33. Sotkuiset Bob Braids

Anna hiuksillesi hauska ja kaunis uudistus tällaisilla punoksilla. Tässä tyylissä on kaksi punosta ja jokaisella on sotkuinen ilme. Se on niin lausunto ja kaunis idea. Voit luoda tämän ilmeen hyvin lyhyille hiuksille, sinun on vain kyettävä sitomaan ne.

Sotkuiset punokset lyhyelle Bob -hiukselle

Lähde: @Krissafowles

34. Paksu sivupunos

Seuraavaksi meillä on söpö punosidea niille, joilla on lyhyet rinnat. Kuten näette, hiukset ovat leuan pituudessa. Tässä tyylissä on löysä ja paksu sivupunos. Se on helppokäyttöinen tyyli, joka sopii kaikille, ja se näyttää myös hämmästyttävältä pidemmillä keikoilla. Tällainen sivupunos voitaisiin jopa luoda pixie -leikkauksella.

Paksu sivupunos lyhyelle kampaukselle

Lähde: @lex_haircraft

35. Punottu puoliksi tukka lyhyille hiuksille

Seuraavassa kampauksessa on toinen helppo muotoilla ja käyttää idea. Täällä meillä on bob ja kaksi osaa hiuksista on punottu. Kaksi punosta kohtaavat sitten keskellä kultaisella mansetilla. Se on kaunis hiusten idea ja se sopii kaikkiin tilaisuuksiin. Rakastamme myös väriä, se sopii täydellisesti syksyyn ja talveen.

Punottu puoliksi tukka lyhyille hiuksille

Lähde: @la_lonki

36. Ajeltu hiukset punoksella

Alileikkauksista on tullut erittäin suosittu tyyli naisille, ja tässä on kuinka käyttää punottua versiota. Tätä ulkoasua varten hiukset ajellaan selän ja sivujen ympärille pidemmillä hiuksilla. Pidemmässä osassa on vedettävä punos. Tämä on hauska ja rohkea ilme. Luo leikkaus ja väri, jotta voit tehdä kampauksen.

Ajeltu hiukset punoksella

Lähde: @blowoutsbyabbe

37. Söpöt punokset ja kiharat

Rakastatko puoliksi kampauksia? Jos näin on, tämä on sinua varten. Täällä meillä on vaalea bob, jossa on kaksi pientä punosta pään päällä. Se on söpö ja kaunis hiusten idea. Voit luoda tämän ilmeen millä tahansa hiusten pituudella pitkästä bobista pixie -leikkaukseen. Netissä on opetusohjelmia tämän tyyppisille punoksille.

Söpöjä punoksia ja kiharoita

Lähde: @brittss.braidss

38. Kaksi löysää ranskalaista punosta

Joten kaikkien kampausten ei tarvitse olla monimutkaisia, voit yksinkertaisemman ulkonäön vuoksi. Tässä tyylissä on kaksi yksinkertaista sivupunosta. Tällaisia ​​punoksia voidaan luoda mille tahansa hiusten pituudelle, kunhan hiukset voidaan sitoa kaulaan. Tämä on tyylikäs hiusten idea, jota voit käyttää tilaisuuksiin, kuten kuntosalille, ja rentoihin ja rentoihin päiviin.

Kaksi löysää ranskalaista punosta

Lähde: @Braidsbypetra

39. Vilkas Bob sivupunoksella

Seuraavaksi meillä on toinen viileä väri, leikkaus ja tyyli. Tällä kertaa meillä on bob, joka on väriltään vaaleanpunainen ja keltainen. Tyylissä on myös sivupunos. Rakastamme tätä ulkoasua ja siinä on kesäinen, trooppinen tunnelma. Voit käyttää mitä tahansa punontatyyppiä kolmesta säikeestä kalanpyrstään tyylin luomiseksi uudelleen.

Vilkas Bob sivupunoksella

Lähde: @lex_haircraft

40. Sivu hollantilainen punos aaltoilla

Seuraava hiusidea on kaunis ja tyylikäs. Täällä meillä on aaltoileva pitkä bob ja kasvojen toisella puolella on paksu sivupunos. Se on erittäin tyylikäs ja tyylikäs tapa käyttää punosta ja se sopii kaikenikäisille. Voit kokeilla samanlaista punosta lyhyellä bobilla, ja näitä punoksia on opetusohjelmia verkossa.

Side hollantilainen punos aaltoilla

Lähde: @thepennyparlor

41. Söpö punokset nauhoilla

Jos rakastat sivupunoksen kampauksia, tämä on täydellinen! Tässä tyylissä on lyhyt bob -leikkaus, jonka sivulla on yksinkertainen, paksu ranskalainen punos. Hiusten värissä on kohokohtia, jotka tekevät punoksesta vieläkin pirteämmän. Rakastamme tätä, koska se on hauskaa, ainutlaatuista ja tyylikästä. Jälleen tämä voidaan luoda lyhyille hiuksille niin kauan kuin ne voidaan kiinnittää tai sitoa. Tällaiset hiukset sopivat täydellisesti häihin ja festivaaleille!

Lyhyt Bob sivupunoksella

Lähde: @lora_luneee

42. Edgy punottu kampaus

Seuraavaksi meillä on sinulle toinen ärsyttävä ilme. Joten tätä ulkoasua varten hiukset leikataan bobiksi. Puolet hiuksista on muotoiltu ylös ja puolet jätetään löysiksi. Yläosassa on rento pulla, sivupunos ja tilavuus yläosassa. Siinä on rock -poikasen ilme ja se on erittäin trendikäs tyyli. Luo tämä uudelleen tai voit lisätä glitteriä tai lisävarusteita, jotta saat enemmän lausunnon. Aiemmin esittelemämme hiuskiinnike näyttää hämmästyttävältä.

Edgy punottu kampaus

Lähde: @Alex_Haircraft

43. Lihavoidut punokset

Rakastatko fishtail punokset? Jos on, tarkista tämä. Täällä meillä on sotkuinen puoliksi kalanhäntäpunos, joka sidotaan sitten matalaan poninhäntäyn. Kampaaja käytti suurta hiussolmua, mutta voit valita minkä tahansa. Se näyttää toisen kauniin ja ainutlaatuisen tavan muotoilla lyhyet punokset. Voit tietysti käyttää mitä tahansa värisävyä.

Puoliksi punos poninhäntäksi

Lähde: @kayleymelissa

Toivomme, että löysit inspiraatiota esimerkkeistämme lyhyiden hiusten punoksista.