41 tyylikästä valkoista akryylikynsiä kopioitavaksi

31. Matta valkoiset kynnet kullalla

Houkuttele ulkonäkösi seuraavalla kynsien idealla. Täällä meillä on upeat mattavalkoiset kynnet ja jokaisessa kädessä on yksi aksenttikynsi. Molemmilla aksenttikynsillä on erilainen muotoilu, mutta molemmat ovat kultaisia ​​ja erittäin tyylikkäitä. Tällainen kynsitaide voidaan luoda helmillä ja kynsiliimalla, ja voit kokeilla samanlaista kuviota tai kokeilla omaa kultaista muotoilua.

Matta valkoiset kynnet kullalla

Lähde: @laquenailbar

32. Tyylikkäät vaaleanpunaiset ja valkoiset kynnet

Vaaleanpunainen ja valkoinen näyttävät kauniilta, kun niitä käytetään yhdessä. Älä vain ota sanaamme, katso tämä seuraava ulkoasu. Kaksi kynnet ovat valkoisia ja kaksi vaaleanpunaisia, joissa on vähän kimallusta. Kuten näette, väriyhdistelmä on söpö, kaunis ja tyylikäs. Voit maalata peukalokynän millä tahansa kahdesta väristä. Luo tämä uudelleen tai voit kokeilla kirkkaampaa vaaleanpunaista rohkeampaan manikyyriin.

Tyylikkäät vaaleanpunaiset ja valkoiset kynnet

Lähde: @nail_sunny

33. Valkoinen ja hopea kimalle kynsien muotoilu

Jos pidät yllä olevassa manikyyrissä olevasta glitteristä, sinun on tarkistettava nämä kynnet. Kaikki nämä kynnet on maalattu valkoiseksi, mutta jokaisella on hopeanhohtoinen muotoilu lähellä kynsinauhoja. Se on kaunis ja helppo käyttää. Voit yrittää luoda samanlaisen kynsisarjan tai käyttää eri kimallusväriä. Glitteri voidaan helposti luoda kynsinauhalla.

Valkoinen ja hopea kimalle kynsien muotoilu

Lähde: @nail_sunny

34. Valkoiset kynnet, joissa on kukka -aksentti

Seuraavaksi meillä on toinen kukka -kynsien idea näyttää sinulle. Useimmat kynnet on maalattu valkoiseksi yhtä lukuun ottamatta. Aksenttikynsi on kirkas upealla kukkakuviolla. Rakastamme kukka -kynsitaidetta, koska se on niin herkkä ja tyylikäs. Tämä on yksi suosikki ulkoasuistamme ja se olisi täydellinen erityistapahtumaan. Se olisi kaunis manikyyri myös morsiamelle.

Valkoiset kynnet ja kukka -aksentti

Lähde: @kissartistry

35. Glam Glittery White Nails

Rakastatko kimaltelevia kynsiä? Sitten sinun on nähtävä tämä seuraava kynsien idea. Kaikissa kynsissä on ranskalainen ombre -vaikutus, ja joissakin on myös vaaleanpunaista kimallusta. Tämä on yksinkertainen, mutta erittäin kannattava manikyyri. Tällaiset kynnet loistavat ulkonäköäsi ja sopisivat täydellisesti juhliin. Tämä loistava idea olisi myös loistava loma -aikaan.

Valkoiset ranskalaiset Ombre -kynnet vaaleanpunaisella kimalluksella

Lähde: @nailsbykatrins

36. Valkoiset kynnet jalokivillä

Seuraava kynsien idea on tyylikäs ja erittäin glam. Tätä ulkonäköä varten kynnet on maalattu valkoiseksi ja yksi korostuskynsi on peitetty kuohuvilla strassilla. Se on upea ulkonäkö ja tällaiset kynnet erottuvat joukosta. Voit luoda tämän kynsien ulkoasun helmillä ja kynsiliimalla, jotka molemmat voi ostaa verkosta. Tällainen malli sopii paremmin pidemmille kynsille, koska voit käyttää enemmän kiteitä.

Valkoiset kynnet helmillä

Lähde: @sheadbeauty

37. Valkoiset kynnet ja kiiltävät aksenttikynnet

Seuraavaksi meillä on toinen kimalteleva ja glam -kynsien muotoilu. Jotkut kynnet ovat valkoisia ja kaksi kimaltelevaa ja sinistä. Sininen kimallus näyttää upealta valkoisten kynsien kanssa. Tällainen malli sopii kaikille, ja se on helppo luoda ja käyttää. Kokeile sinistä ulkoasua tai voit kokeilla eri kirkasta väriä glitterille.

Valkoiset kynnet, joissa on kiiltävät aksenttikynnet

Lähde: @nail_sunny

38. Trendikäs Ombre -muotoilu

Rakastamme tätä seuraavaa kynsien ulkoasua! Kynnet ovat arkun muotoisia ja niissä on tyylikäs valkoinen ja kirkas ombre -muotoilu. Nämä kynnet alkavat valkoisiksi ja muuttuvat kirkkaiksi kärjistä. Se yhdistää joitain pakollisia kynsisuuntauksia ja kuten näet, tyylien yhdistelmä näyttää upealta! Tällaiset kynnet ovat täydellisiä naisille, jotka haluavat kokeilla jotain uutta, tyylikästä ja trendikästä.

Trendikäs Ombre -kynsien muotoilu

Lähde: @salaajat

39. Yksinkertainen ja tyylikäs muotoilu

Jos rakastat kynsiä, joissa on tekojalokiviä ja ainutlaatuista kynsitaidetta, tämä idea sopii sinulle. Kaikki nämä kynnet on maalattu valkoiseksi yhtä lukuun ottamatta. Aksenttikynsissä on tyylikäs muotoilu, jossa on kristalleja. Tämä on kaunis ja helppo käyttää kynsien idea. Voit ostaa helmiä kaikista muodoista ja väreistä verkossa, jotta voit luoda tämän uudelleen tai kokeilla omaa suunnittelua.

Yksinkertainen ja tyylikäs kynsien muotoilu

Lähde: @nataly_gorskaya

 40. Valkoinen arkun akryylikynsi

Seuraava kynsien idea on toinen täysin valkoinen muotoilu. Halusimme näyttää sinulle tämän tyylikkään ja yksinkertaisen manikyyrin, koska se näyttää kuinka hämmästyttävän valkoinen voi näyttää erilaisilla kynsimuodoilla. Aiemmin esillä olleella oli neliön muotoiset kynnet ja tämä manikyyri on trendikäs arkun muoto. Kuten näette, tämä on tyylikäs ulkonäkö ja sitä on myös helppo käyttää. Tällaiset kynnet sopivat kaikille, ja arkun muoto voidaan luoda myös lyhyemmille kynsille.

Valkoinen arkun akryylikynnet

Lähde: @chaunlegend

41. Glamorous Gold Glitter Nails

Rakastatko paljon hohtoa ja glamouria? Sitten nämä kynnet ovat sinua varten. Jotkut kynnet ovat kaikki valkoisia, mutta loput ovat kultaisia ​​ja kimaltavia! Kaksi kynsiä on peitetty glitterillä ja yksi kynsi on valkoinen ja siinä on glitteri. Se on tyylikäs ja rohkea kynsien idea, joka olisi täydellinen erityistapahtumaan. Luo koko ulkoasu tai kokeile vain kimallusta ja valkoista muotoilua.

Glamorous Gold Glitter Nails

Lähde: @margaritasnailz

Toivomme, että inspiroiduit näistä valkoisista akryylikynsistä ja keinutat niitä ympäri vuoden.