51 Viileää ranskalaista kärjen kynsiä

41. Eläviä ja tyylikkäitä vinkkejä

Vau kaikille kynsilläsi valitsemalla tällainen malli. Tätä ulkoasua varten jotkut kynnet on peitetty upealla sinisellä muotoilulla, kun taas muilla kynsillä on sama taide, mutta ranskalainen kärki. Se on upea idea, joka antaa sinulle trendikkään ilmeen, mutta pitää sen myös klassisena ja tyylikkäänä.

Eläviä ja tyylikkäitä ranskalaisia ​​vinkkejä

Lähde: @merlin_nails

42. Sparkle and White ranskalaisia ​​vinkkejä

Seuraavaksi meillä on ainutlaatuinen kimalteleva idea. Näillä kynsillä on ranskalainen manikyyri, jossa on kärjet ja vaaleat kynnet, mutta kierre. Kärjet ovat klassisen valkoiset yläosassa ja muuttuvat sitten kuohuviiniksi. Tämä on erittäin tyylikäs ja glam -idea, joka näyttäisi hämmästyttävältä erityistilanteessa.

Kimaltelevaa ja valkoista ranskalaista vinkkiä

Lähde: @nail_sunny

43. Glam Matte Nails mustilla kärjillä

Aiemmin esittelimme kynnet mustilla kärjillä, jos pidit ideasta, saatat pitää myös tästä. Näissä kynsissä on tyylikkäät, mustat kärjet, mutta kynnet ovat alasti ja niissä on aksentti. Yhdessä aksenttikynsessä on kiteitä ja toisessa upeaa unen sieppaustaidetta. Tällainen manikyyri on pakollinen jokaiselle tyylikkäälle naiselle.

Glam Matte Nails mustilla kärjillä

Lähde: @tior_nails

44. Neon ranskalaisia ​​vinkkejä

Jos rakastat ranskalaisia ​​ombre -vinkkejä, tämä idea on sinua varten. Lumihiutalakynsissä esiintyneiden klassisten valkoisten ja alastomien värien sijaan tämä muotoilu on eloisa ja rohkea. Useimmat kynnet ovat neonisia, ja niissä on kaksi aksenttikynsiä. Aksenttikynnet ovat nude ja neon -ombre -kärjet. Tämä on mahtava idea ja sopii erinomaisesti naisille, jotka haluavat manikyyrinsä erottua ja huomata!

Neon ranskalaisia ​​vinkkejä arkun kynsiin

Lähde: @chaunlegend

45. Punaiset kärjet ja kromilasikynnet

Etsitkö trendikkäitä kynsien ideoita? Sitten nämä kynnet ovat sinua varten. Tässä manikyyrissä on tyylikkäät lasikynnet, joissa on krominen ulkonäkö ja joissa on alasti kynnet ja punaiset kärjet. Rakastamme punaisia ​​vinkkejä, koska ne ovat niin rohkeita ja kauniita. Luo koko ulkoasu tai kokeile vain punaisia ​​vinkkejä.

Punaiset vinkit ja kromilasikynnet

Lähde: @merlin_nails

46. ​​Glitter -vinkkejä

Seuraava ideamme on rohkea ja tyylikäs. Useimmissa kynsissä on erilainen muotoilu, mukaan lukien kromi, sininen ja kimalluskärjet. Kimaltelevat vinkit ovat upeita ja sopisivat täydellisesti illanviettoon, juhliin ja muihin erityistilaisuuksiin. Voit yrittää luoda samanlaisen ilmeen tai käyttää vain glitter -kärjen muotoilua. Joka tapauksessa kynnet näyttävät upeilta!

Matta siniset kynnet glittervinkillä

Lähde: @riyathai87

47. Tyylikkäitä kiiltovinkkejä morsiamen aksenttikynsillä

Seuraavaksi meillä on tyylikäs ja ainutlaatuinen idea, jonka voimme jakaa kanssanne. Tämän ilmeen vuoksi useimmat kynnet ovat vaaleanpunaisia. Jotkut on koristeltu kiteillä ja jotkut ranskalaisilla kimalluskärjillä. Ulkonäkö on viimeistelty korostuskynsillä, jossa on morsiamen näköinen kuva. Tämä on upea idea ja sopii täydellisesti häihin. Kokeile koko ulkoasua tai vain ranskalaisia ​​kimaltelevia vinkkejä.

Tyylikäs, häät Ranskan kärki kynnet

Lähde: @tior_nails

48. Tyylikäs mattapunainen viininpunainen

Toinen väri, joka näyttää hämmästyttävältä vihjeinä käytettäessä, on viininpunainen! Älä vain ota sanaamme, katso nämä kynnet. Tässä manikyyrissä on viininpunaiset kynnet, mustat aksenttikuviot ja alastonkynnet, joissa on viininpunaiset ranskalaiset kärjet. Tämä on upea kynsien idea ja manikyyri näyttäisi hämmästyttävältä, jos kaikilla kynsillä olisi viininpunainen.

Tyylikäs mattapunainen viininpunainen

Lähde: @tior_nails

49. Ruusukulta ja vaaleanpunaiset kynnet

Lisää hohtoa ja glamouria ulkonäköösi tällaisilla kynsillä. Nämä kynnet ovat vaaleanpunaisia, ja niissä on glitter -ranskalaisia ​​kärkiä, ja myös aksentti -kynnet on peitetty glitterillä. Ruusukultaiset kärjet ovat kauniita ja saavat sinut kimaltelemaan tyylikkäästi! Tällaiset kynnet näyttäisivät mahtavilta erityistilaisuuksiin ja loma -aikaan.

Ruusukulta ranskalainen kärki arkun kynnet

Lähde: @riyathai87

50. Valkoisen raidan ranskalaisia ​​vinkkejä

Seuraavaksi meillä on toinen tyylikäs ja moderni ote klassisista ranskalaisista vinkeistä. Tätä ulkoasua varten kynnet ovat alasti valkoisilla kärjillä. Ero on siinä, että lohkon valkoisen värin sijasta on raitoja. Saat silti tyylikkään ranskalaisen ilmeen, mutta trendikkäillä ja uudella tavalla. Rakastamme tätä ajatusta!

Valkoisen raidan ranskalaisia ​​vinkkejä

Lähde: @mvargas_nails

51. Punaisia ​​ja valkoisia ranskalaisia ​​vinkkejä

Seuraava ideamme on söpö ja luova. Täällä meillä on manikyyri, jossa on alasti kynnet ja valkoiset kärjet. On myös yksi aksenttikynsi, jossa on punainen kärki. Punainen todella erottuu ja korostaa valkoista. Tällaiset kynnet olisivat täydellisiä naisille, jotka haluavat kokeilla uutta väriä olematta ylhäällä. Tällainen muotoilu olisi myös loistava loma -aikaan.

Puna -valkoiset ranskalaiset kärjet

Lähde: @tior_nails