63 Kaunista kynsitaidemallia lyhyille akryylikynsille

Rakastatko glam -kynsiä ja tyylikästä kynsitaidetta, mutta et pitkiä kynsien pituuksia? Sitten tämä on oikea paikka! Olemme löytäneet 63 melko lyhyttä akryylikynsiä inspiroimaan seuraavaa manikyyriäsi. Nämä kynsimallit antavat sinulle trendikkään ulkonäön, jota olet halunnut kokeilla, mutta joita on myös helppo käyttää. Kaikille löytyy kynsien idea, pidätpä sitten rohkeista kynsistä, eläinkuvioista tai tyylikkäistä ja hienovaraisista manikyyreistä. Et voi päättää, kumpaa kokeilla ensin!

1. Leopardin lyhyet akryylikynnet

Ensin meillä on nämä tyylikkäät leopardikynnet. Kuten ehkä tiedätte, leopardikuvio on palannut! Nyt monet teistä eivät ehkä ajattele leopardikuvioista tyylikkäitä, mutta nämä kynnet muuttavat sen! Tässä leopardikuvio käyttää lämpimiä sävyjä, jotka luovat upean kuvion, kun taas muut kynnet ovat vaaleita helmiä. Käyttämällä helmiä ja pehmeitä värejä sävytät leopardia ja saat sen tyylikkäämmän ilmeen. Leopardikuviointi on melko yksinkertaista ja opetusohjelmia löytyy verkosta.

Leopardin lyhyet akryylikynnet

Lähde: @ana0m

2. Violetit ja kimaltelevat akryylikynnet

Violetti on yksi vuoden tyylikkäimmistä väreistä. Joten seuraavat kynnet ovat pakko saada. Nämä lyhyet kynnet ovat kirkas violetti sävy, jossa on kaksi aksenttikynsiä. Aksenttikynsissä on hopeakiilto. Luo tämä ulkoasu glam -manikyyriin tai jätä kimallus ja kokeile vain tällaista violettia väriä.

Violetit ja hopeanväriset akryylikynnet

Lähde: @nikishina.nail.studio

3. Lyhyet akryylimarmorikynnet

Marmori on tyylikäs kynsien trendi, ja tässä on upea tapa lisätä marmorikuvio lyhyisiin kynsiin. Jotkut kynnet ovat vain yhtä väriä, kuten harmaa ja nude. On kaksi aksenttimallia, jotka sisältävät hopeakiilto ja yksi marmorikynsi. Voit luoda tällaisen ilmeen tai kokeilla oman marmorisen manikyyrin luomista. Netistä löytyy opetusohjelmia, jotka auttavat sinua.

Lyhyet akryylimarmorikynnet

Lähde: @nail_sunny

4. Lyhyt akryyli häät kynnet

Rakastatko klassista ranskalaista manikyyriä? Sitten nämä kynnet ovat sinua varten. Tämä ranskalainen ilme on saanut hieman muodonmuutoksen. Lyhyissä kynsissä on alaston väri ja valkoiset kärjet, mutta korostustaidetta. Korostuskynsiä on kaksi – toisessa on kolmionmuotoinen kristallisuunnittelu ja toisessa kynnet. Se on hyvä tapa jazzata perinteistä ulkoasua. Luo tämä mani tai kokeile omia kimaltavia mallejasi. Tämä kynsien muotoilu sopii erinomaisesti kaikille tuleville morsiammille.

Lyhyt akryyli häät kynnet

Lähde: @nail_sunny

5. Tyylikäs, musta matta kynnet

Mattamusta on niin tyylikäs ja tyylikäs! Katso nämä kynnet ja katso itse. Tässä meillä on lyhyemmät kynnet, joissa on mattamusta ja yksi aksenttikynsi. Aksenttikynsi on kaunis pehmeä vaaleanpunainen kukkakuviolla. Tämä on hämmästyttävän tyylikäs ulkonäkö, joka sopii kaikkiin tilaisuuksiin toimistosta illanviettoon. Voit yrittää luoda oman version tästä ulkoasusta tai kokeilla vain mattamustaa yksinään.

Tyylikkäät, mustat matta -akryylikynnet

Lähde: @tior_nails

6. Yksinkertaiset, nude -akryylikynnet

Etsitkö lyhyttä akryylikynsiä, joka on tyylikäs mutta helppo käyttää? Tarkista sitten nämä kynnet. Kynnet ovat kauniin alaston väriä. Tällainen vaalea väri sopii kaikkiin asuihin ja tilanteisiin. Se on vain kaunis ja tyylikäs manikyyri, joka näyttää upealta joka kerta. Voit tarkistaa käytetyn lakan ja selvittää, miten voit ostaa sen alla olevalta taiteilijan sivulta. Voit myös aina jazzata muotoilua korostetulla strassilla.

Yksinkertaiset, nude -akryylikynnet

Lähde: @tanssi

7. Kimaltelevat lyhyet akryylikynnet

Seuraava lyhyt akryylikynsi -ideamme on funky ja ainutlaatuinen! Suurin osa kynsistä on vaalea sävy, jossa on kaksi aksenttikynsiä. Yhdessä korostuskynsissä on hopeakimalleita ja toisessa mustalla kuviolla. Tällainen monimutkainen kynsitaide vaatisi jonkin verran harjoittelua, mutta lopputulos olisi sen arvoinen. Luo tämä ilme uudelleen tai yritä luoda oma kimalteleva kuvio. Tämä muotoilu olisi loistava valinta uudenvuodenaattona?

Kiiltävän lyhyet akryylikynnet

Lähde: @nikishina.nail.studio

8. Vaaleanpunaiset ja valkoiset kynnet

Seuraavaksi meillä on kaunis kynsien idea näyttää sinulle. Jotkut kynnet ovat vaaleanpunaisia ​​ja toiset valkoisia, ja niissä on kimaltava raita. Valkoiset kynnet on viimeistelty kiteillä. Tämä on söpö ja tyylikäs kynsien idea. Voit luoda siistit raidat käyttämällä teippiä oppaana, voit tarkistaa erilaisia ​​opetusohjelmia verkossa.

Vaaleanpunaiset ja valkoiset akryylikynnet

Lähde: @tior_nails

9. Vibrant Pink Nails

Lisää väriä ulkonäköösi tällaisilla kynsillä! Tässä esitetyt lyhyet kynnet ovat elinvoimainen vaaleanpunainen sävy. Rakastamme tätä kevyttä, kirkasta ja hauskaa väriä. Se on täydellinen naisille, jotka haluavat kokeilla jotain erilaista ja jotka haluavat, että manikyyri on rohkea. Käytät samanlaista väriä kuin tämä luomaan ulkoasua tai lisäämällä glitteriä kynsien glam -sarjalle.

Kirkkaat vaaleanpunaiset akryylikynnet

Lähde: @nail_sunny

10. Kauniit kynnet kukka -aksenttikynsillä

Seuraava lyhyt akryylikynsi -ideamme on kaunis ja tyylikäs. Nämä ovat lyhyitä arkun kynsiä vaaleassa värissä, joissa on kukka -aksentti naula kummassakin kädessä. Tässä käytetty kukkataide on niin herkkä ja tyylikäs. Voit luoda kodin ilmeen ostamalla kauniita kynnetarroja, jotka antavat sinulle samanlaisen suunnittelun.

Melko vaaleanpunaiset kynnet, joissa on kukka -aksentti

Lähde: @nailsbymztina