23 rento asuideaa kesäksi 2020

Kesä on aivan nurkan takana, joten nyt on aika luoda kesävaate. Tänä vuonna kesäsuunnitelmamme voivat olla hieman erilaiset kuin aikaisemmat, joten se on muuttanut myös muotitrendejä. Kuten tänä kesänä, kyse on rento muodista. Ajattele lenkkarit, t-paidat ja tyylikkäät kappaleet, joita on helppo käyttää. Tänä kesänä on kyse upeasta ulkonäöstä ja olosta, kun se näyttää myös rennolta ja trendikkäältä. Joten inspiraation saamiseksi olemme löytäneet 23 rento kesäasuideaa. Jokaiselle löytyy jotakin shortseista, haalareista ja mukavista mekkoista. Joten katso ja löydä kesäinen tyylisi.

1. Suloinen ja rento t-paitamekko

Ensinnäkin meillä on tämä söpö ja rento t-paitamekko. Mekossa on meriraitoja ja sitä on käytetty farkkutakilla vyötäröllä ja tyylikkäillä sandaaleilla. Tämä asu on niin helppo käyttää ja se sopii täydellisesti rentoihin kesäpäiviin. Osta muutamia eri väreissä ja kuvissa olevia mekkoja ja sinulla on yksinkertainen ja trendikäs kesävaate.

Suloinen ja rento t-paitamekko

Lähde: @cillarose.xo

2. Valkoiset farkut +raidallinen paita

Jos pidät meriraidoista, katso tätä asua. Täällä on söpö raidallinen t-paita, jota käytetään valkoisten farkkujen ja kesäisten asusteiden, kuten hatun ja aurinkolasien, kanssa. Tämä on rento ja tyylikäs ulkoasu, joka on täydellinen kesäpäiville, kaupunkilomille ja rantalomille.

Valkoiset farkut ja raidallinen paita

Lähde: @steinberger.anna

3. Tropical Romper

Huppari on loistava lisä kesävaateeseesi. Se on yksiosainen, helppo käyttää ja shortsit pitävät sinut viileänä. Tässä on trendikäs romper -idea. Tässä on kesäinen ja vihreä trooppinen painatus, siinä on hihat, jotka suojaavat käsiäsi auringolta, mutta siinä on shortsit, jotka pitävät sinut viileänä. Se on hauska ja trendikäs tuote, jonka voit pukeutua ylös tai alas.

Tropical Romper -asuidea

Lähde: @rothglam

4. Kukat ja denim -shortsit

Tämä seuraava asuidea on erittäin söpö ja kesäinen. Joten tässä ulkoasussa on kukkaistoppi, jossa on klassiset denim -shortsit. Voit käyttää tällaista asua lenkkarilla, varvastossuilla, sandaaleilla tai kiilailla, jotta voit luoda erilaisia ​​ilmeitä. Tällaiset shortsit ovat loistavia, koska ne sopivat mihin tahansa alkuun.

Kukka -toppi ja denim -shortsit

Lähde: @tanssit

5. Eläinpainatushame t-paidalla

Eläinpainatus on yksi kesän pakollisista ulkoasuista, ja tässä on kuinka käyttää sitä tyylikkäästi. Tässä meillä on käärmeen ihohame, jota käytetään söpön t-paidan kanssa. Rakastamme tätä, koska hame voi olla melko glam tai söpö riippuen siitä, kuinka käytät sitä. Kuten t-paidan kanssa, se näyttää nyt hyvältä jokapäiväiseen käyttöön. Käytä kuitenkin korkokenkiä ja puseroa, ja sinulla on illan ilme. Se on monipuolinen asu, ja tällaisia ​​hameita löytyy verkosta.

Eläinpainettu hame t-paidalla

Lähde: @neilikatandlace

6. Hame ja top -asuidea

Seuraavaksi meillä on sinulle trendikäs mutta rento asuidea. Hänellä on alaston hame, jossa on yksinkertainen valkoinen yläosa. Koko asu on peitetty denimillä. Midihame on toinen tyylikäs vaatekappale, joka voidaan pukea ylös tai alas sopimaan kaikkiin tilaisuuksiin. Käytät jotain tällaista uudestaan ​​ja uudestaan, ja se sopii erinomaisesti kesäpäiville ja lomille.

Rento hame ja top -asuidea

Lähde: @katherine_bondd

7. Kaunis ja violetti toppi, jossa valkoiset farkut

Tämä seuraava asu on yksi suosikeistamme, koska se on niin kaunis, kesäinen ja siinä on myös vintage -tunnelma. Tässä meillä on violetti rusetti, jossa on valkoiset farkut. Rakastamme tätä, koska tuo toppi ja farkut näyttävät söpöltä 50 -luvulta ja se on täydellinen kesäksi. Löydät tällaisia ​​toppeja verkosta ja tämä väri sopii kaikkiin farkun väreihin mustasta valkoiseen.

Kaunis ja violetti toppi valkoisilla farkkuilla

Lähde: @naomiboyer

8. Tyylikäs ja rento T-paita ja shortsit

Jos etsit jotain rennompaa ja helpompaa käyttää, tämä on täydellinen! Tässä meillä on tumma t-paita, jota käytetään denim-shortsien ja lenkkarien kanssa. Tämä on tyylikäs, mukava ja näyttää upealta kaikille. Jokaista kappaletta voidaan käyttää eri esineiden kanssa. Jos tarvitset huolettoman kesäasun, tämä on sinua varten.

Tyylikäs ja rento T-paita ja shortsit

Lähde: @hangin.wils.hails

9. Kesäinen asu, jossa on vintage -tunnelma

Seuraavaksi meillä on toinen asu, jossa on vintage -tunnelma. Tässä ulkoasussa on levenevät farkut, joissa on riimukaula -aukko ja valkoiset lenkkarit. Rakastamme tätä, koska siinä on rento ja rento 70 -luvun ilme. Se on täydellinen niille, jotka pitävät enemmän boheemista tyylistä. Luo tämä uudelleen tai kokeile virkattua yläosaa todellisen 70 -luvun ilmeen saavuttamiseksi.

Kesäinen asu, jossa on vintage -tunnelma

Lähde: @victoriamsisco

10. Romper- ja denim -takki

Rakastatko haalareita? Jos näin on, sinun on nähtävä tämä. Täällä meillä on söpö t -paita, jota käytetään denim -takin ja kiilajen kanssa. Kuten näette, se on niin helppo käyttää ja se on myös tyylikäs. Löydät samanlaisia ​​kohteita kuin nämä verkossa, joten voit kokeilla omaa versiota tästä. Voit ostaa muutamia alushousuja erilaisten ulkoasujen luomiseksi.

Romper- ja denim -takki

Lähde: @helsinki

Published
Categorized as Muoti