59 Söpöjä joululahjaideoita

41. Tyylikäs puna -valkoinen asu

Seuraavaksi esittelemme sinulle tyylikkään ja juhla -asun. Tämä asu koostuu rohkeasta ja jouluisesta punaisesta topista, jossa on räätälöidyt valkoiset housut. Tällainen asu sopii täydellisesti joulujuhliin ja muihin erikoistapahtumiin. Tämä sopii erinomaisesti niille, jotka rakastavat klassisia punaisia ​​ja valkoisia värejä, mutta haluavat käyttää niitä tyylikkäästi. Tämä asu on luotu Lovers + Friends Kendall -puserolla, jossa on ruusu, ja Rachel Parcellin leveillä lahkeensuilla..

Tyylikäs puna -valkoinen jouluasu

Lähde: @marinamcavoy

42. Juhlava samettimekko

Jos haluat pukeutua kauniisiin mekkoihin jouluna, tämä on täydellinen sinulle! Täällä meillä on juhlava vihreä mekko, joka on valmistettu glam -sametista. Mekossa on myös röyhelöitä ja ohut vyö. Se on niin kaunis mekko, ja sametti ja vihreä väri saavat sen näyttämään todella jouluiselta. Tämä on JACK by BB Dakota West Village Velvet Dress ja löydät sen verkosta.

Juhlava samettimekko

Lähde: @jen_weatherall

43. Paljettihousut ja villapaita

Mekot ja hameet eivät ole sinun juttusi? Jos näin on, meillä on ratkaisu sinulle! Tällä tyylikkäällä naisella on yllään tyylikäs villapaita paljetein. Paljettihousut näyttävät upeilta ja valmiina juhliin, mutta ne ovat mukavampia käyttää. Voit käyttää tällaisia ​​housuja puseron kanssa tai mennä hohtavan päälle. Joka tapauksessa näytät upealta. Ulkoasun luomiseksi tarvitset Free People Night Moves Paljettihaaremihousut ja valitsemasi topin..

Paljettihousut ja villapaita

Lähde: @jarkkinen

44. Suloinen joulupuku

Seuraavaksi meillä on toinen söpö, jouluinen ja kodikas asu. Tällä kertaa on käytetty paksu villapaita, jossa on kaunis paljettihame. Se näyttää vain toisen tavan näyttää houkuttelevalta, mutta myös rennolta. Lisäksi se antaa sinulle muita tapoja käyttää villapaita- ja hameyhdistelmää. Tällainen asu sopii hyvin joulupäivään. Tämä ilme luotiin Free People Trumpet Sequin -hameella, mutta tällä hetkellä se on saatavana vain mustana. Samanlaisia ​​hopeisia hameita löytyy kuitenkin netistä. Voit kuitenkin valita mustan hameen harmaalla puserolla – se näyttää hämmästyttävältä!

Söpö ja mukava paljetti jouluasu

Lähde: @stylinbyaylin

45. Hopea paljettimekko

Jos etsit kaunista juhlamekkoa, sinun on tarkistettava tämä. Tässä meillä on lyhyt kääremekko, joka on peitetty hopealla paljeteilla. Se on niin kimaltelevaa ja upeaa. Tällainen mekko sopii täydellisesti joulujuhliin ja suureen päivään. Se olisi hienoa myös NYE: lle. Mekko on saatavana holvista 206.

Hopea paljettimekko

Lähde: @kristinncoffey

46. ​​Vaaleanpunainen villapaita ja hopeahame

Seuraavassa jouluasuideassa on toinen villapaita ja paljettiyhdistelmä. Tällä kertaa meillä on söpö vaaleanpunainen pusero, jossa on midi -paljettihame. Se on hauska ja kirkas asu. Luo tämä uudelleen tai voit vaihtaa vaaleanpunaisen puseron punaiseksi tai vihreäksi. Tämä antaa sinulle erittäin lumoavan ja juhlallisen ilmeen.

Vaaleanpunainen villapaita ja hopeahame

Lähde: @jen_weatherall

47. Jouluvaatteet viinin ystäville

Tämä seuraava idea on yksi suosikeistamme! Täällä on asu viinin ystäville. Tällä juhlallisella fashionistalla on toppi, jossa lukee “Hän näkee sinut, kun juot”, joka on hauska versio klassisesta joululaulusta. Hän on käyttänyt sitä söpön joulupukin kanssa ja nauttii lasillisen viiniä. Nämä t-paidat ovat saatavilla osoitteessa sensiblechaos28. Tätä toppia voi tietysti käyttää, jos rakastat olutta, cocktaileja tai muita alkoholijuomia.

Hauska jouluasu viinin ystäville

Lähde: @sierrainthecity

48. Vihreä toppi ja söpö punainen hame

Seuraavaksi meillä on juhlava asu, jossa on vintage -tunnelma. Asuun kuuluu jouluinen vihreä toppi, jossa kaunis ja rohkea punainen hame. Rakastamme hamea, koska se näyttää siltä, ​​että sitä käytettäisiin 50 -luvulla jouluna. Se on hauska ja upea ilme, joka sopii kaikille. Samanlaisia ​​toppeja ja hameita löytyy verkosta.

Vihreä ja punainen jouluasuidea

Lähde: @Vandifair

49. Hauska ja juhlava asu

Jos rakastat loma -aikaa ja haluat asun, joka on hauska ja juhlava, tämä on sinua varten. Täällä meillä on jouluinen villapaita, jota käytetään lyhyen paljettihameen kanssa. Paljetit ovat kiiltävät ja pusero sopii täydellisesti jouluksi. Tämä ulkoasu luotiin TOPSHOPin Fa La La La -paidalla ja Paljetti Drape -hameella.

Hauska ja juhlava asuidea

Lähde: @Vandifair

50. Paljettihame ja juhlava punainen villapaita

Rakastatko paljettihameita ja puseroita? Jos näin on, sinun on nähtävä tämä. Tässä on hopeinen lyijykynähame, jota käytetään punaisen puseron ja söpöjen asusteiden kanssa. Kuten näette, juhlapunainen näyttää hämmästyttävältä hopeisten paljettien kanssa. Tämä on toinen asu, jota voidaan käyttää joulupäivänä tai juhlissa.

Paljettihame ja juhlava punainen villapaita

Lähde: @jarkkinen

Published
Categorized as Muoti