41 söpöä asua kopioitavaksi tänä talvena

31. Nallekarhu

Pakollinen hankinta talveksi on nallekarhu. Nämä takit ovat erittäin söpöjä ja näyttävät kodikkailta ja pörröisiltä. Tässä on upea esimerkki nalletakista. Kuten näette, se on valmistettu pörröisestä materiaalista, jonka saatat nähdä nallekarhulla. Voit ostaa näitä takkeja kaikista eri tyyleistä ja väreistä verkossa. Tällainen takki sopii mihin tahansa asuun.

Teddy Bear Coat -asu

Lähde: @envogueblonde

32. Söpö mekko, jossa on korkeat sukat ja saappaat

Seuraavaksi meillä on tyylikäs ja söpö ulkoasu! Asussa on lyhyt mekko, villapaita, takki, pitkät sukat ja polvikengät. Se on kaunis asuidea, joka olisi täydellinen joka päivä, jossa haluat pukeutua, mutta myös mukava. Voit luoda tällaisen asun uudelleen millä tahansa mekolla ja saappailla, millä tahansa värillä.

Suloinen mekko, jossa korkeat sukat ja saappaat

Lähde: @bohoandbraidsblog

33. Vilkas keltainen talvitakki

Voit piristää ulkonäköäsi heti viileällä takilla, kuten tämäkin. Asu on vaalea ja viimeistelty elävällä takilla. Kuten huomaat, takki on tyylikäs lisä neutraaliin asuun. Tällainen keltainen sävy sopii myös muihin väreihin, joten voit käyttää samanlaista takkia kaikkien muiden asujesi kanssa. Se on upea takki -idea, joka lisää hauskuutta ja väriä harmaisiin, talvisiin päiviin.

Värikäs keltainen talvitakki

Lähde: @Kauppalehti.fi

34. Tyylikäs hame, takki ja Beretti

Anna sinulle talvinen tyylikäs pariisilainen tunnelma tällä asulla. Tässä asussa on söpö hame, villapaita, takki, saappaat ja kaunis baretti. Voit käyttää jotain tällaista missä tahansa satunnaisesta ostosmatkasta iltaan. Rakastamme tätä talviasua, samanlainen ilme sopii kenelle tahansa.

Tyylikäs hame, takki ja Beret -asu

Lähde: @bohoandbraidsblog

35. Kova nahkahame ja saappaat

Tarvitsetko asun, joka saa sinut näyttämään upealta? Sitten tämä on sinulle! Täällä meillä on punainen pusero, jossa on nahkainen lyijykynähame ja saappaat. Kuten huomaat, 70 -luvun ulkonäkö muistuttaa aikaisempaa asua. Rakastamme tätä kovaa asua, ja voit luoda sen uudelleen tai kokeilla nahkahamea eri saappailla.

Kova nahkahame ja saappaiden asuidea

Lähde: @fashioninspirationmodest

36. Tyylikäs pitkä takki ja villapaita

Seuraava ideamme näyttää asun, joka on tyylikäs, mukava ja kodikas. Ulkonäössä on villapaita, jossa on kaunis pitkä takki. Voit käyttää tällaista takkia ja villapaitaa farkkujen tai hameen kanssa. Kaksi kappaletta voidaan myös pukea ylös tai alas sopimaan kaikkiin tilaisuuksiin. Voit ostaa samanlaisia ​​kappaleita verkossa ja ne näyttävät upeilta keneltä tahansa.

Tyylikäs, ruskea pitkä takki ja villapaita

Lähde: @Josieloves

37. Kaikki valkoinen talviasuidea

Seuraava asu käyttää valkoisia ja vaaleita sävyjä ja näyttää siltä, ​​että sitä pitäisi käyttää talven ihmemaa! Tämä ulkoasu koostuu villapaidasta, saappaista ja pitkästä, kodikkaasta takista. Tällainen asu olisi täydellinen talvilomalle tai viikonloppumatkalle. Se saa sinut näyttämään tyylikkäältä ja tyylikkäältä missä tahansa.

Kaikki valkoinen talviasuidea

Lähde: @majamarko7

38. Kodikas ja rento

Etsitkö rento asua, joka pitää sinut tyylikkäänä ja viihtyisänä talveksi? Sitten tämä on sinulle. Tällä naisella on yllään urheilupuku, jossa on söpö hattu. Hän näyttää niin rennolta ja trendikkäältä. Tällainen asu sopii hyvin päiviin, jolloin haluat näyttää hyvältä, mutta myös mukavalta. Voit luoda uudelleen minkä tahansa urheilupuvun ja hatun kanssa.

Viihtyisä ja rento talviasu

Lähde: @madrugada_sahar

39. Kaikki musta asu

Jos kaikki kirkkaat värit eivät ole sinun juttusi, tämä asu on sinua varten. Tässä ulkoasussa on täysin musta asu. Musta on tyylikäs ja trendikäs väri, joka pitää sinut tyylikkäänä päivästä iltaan. Voit luoda samanlaisen ilmeen farkkuilla tai valita mustan hameen tai jopa mustan mekon. Kaikki musta yhdistelmä toimii!

Kaikki musta asu -talviasuidea

Lähde: @harneet094

40. Lausunto Talvitakki

Kun luot talvivaatekaappia, on helpompi valita minimaalisia ja neutraaleja kappaleita. Näin voit sekoittaa ja näyttää aina tyylikkäältä. Jos kuitenkin haluat jazzia asuasi, voit valita lausuntotakin. Rohkea takki saa katkotun vaatekaapin näyttämään ainutlaatuisemmalta ja trendikkäämmältä. Tämä on loistava esimerkki! Luo tämä ilme uudelleen tai kokeile eri väriä ja kuviota.

Statement Talvitakki

Lähde: @majamarko7

41. Neutraali asu kirkkaalla laukulla

Toinen helppo tapa lisätä kauden kuumin väri tai tuloste ulkoasullesi on laukku. Tämä asu on täysin neutraali, mutta siinä on rohkea punainen pussi. Laukku lisää vain tyylikkään värisävyn ja näyttää käyttäjän ainutlaatuisen tyylin. Voit lisätä minkä tahansa pussin talviseen ulkoasuun millä tahansa värillä.

Neutraali talviasu kirkkaalla laukulla

Lähde: @envogueblonde

Toivomme, että olet saanut inspiraation söpöistä talviasuistamme!

Published
Categorized as Muoti