31 kauneinta juhlamekkoa suurelle illallesi

21. Valkoinen olkapäämekko

Lyhyiden tyttöjen tulisi ehdottomasti valita lyhyempi pituus, lähinnä siksi, että kaikki tämä materiaali vain hukuttaa sinut muuten. Hieman polven yläpuolella on todella hyvä vaihtoehto, mutta sinun on ensin tarkistettava juhlan säännöt. Jotkut sanovat, että sinun on käytettävä pitkää hamea. Vaihtoehtoisesti voit valita mekon, jossa on epätasainen helma. Lyhyempi pituus edessä antaa silti illuusion siitä, että olet “pidempi” (kuten lyhyempi mekko saavuttaa), mutta sen takana on edelleen pitkä ja lumoava pituus. Se on voittaja kaikin puolin!

Korkea matala juhlamekko valkoisena

Lähde: @ystävänmuoto

22. Sparkly kaksiosainen mekko, jossa on halkio

Se on rohkea ilme, me tiedämme sen, mutta ei täysin mahdotonta. Esimerkiksi kelluva hame sopii hyvin peittämään jalat, jos et pidä niistä, mutta halkio mahdollistaa juuri sopivan seksikkyyden. Ja jos pidät käsivarsistasi, sinulla on täydellinen tilaisuus näyttää ne. Tuo materiaali näyttää myös ihanan rehevältä. Rehellisesti, emme voi odottaa, että saamme sen käsiini.

Kiiltävän harmaa kaksiosainen mekko, jossa halkio

Lähde: @breezebridal

23. Selkätön paljettimekko

On olemassa muutamia asioita, jotka sinun on tiedettävä, ennen kuin valitset backless -mekon. Ensinnäkin oikean alusvaatteen löytäminen vie hetken. Toiseksi tulee välillä kylmää. Kolmanneksi, se on rohkea ja rohkea, ja sinun on rokkaava, jos aiot rokkia sitä. Ja tässä miten…

Käytä rintaliivihihnan muuntimia, jotta mekko on helpompi käyttää, mutta silti tuet itseäsi. Sitten voit käyttää suosikkiliivejäsi ilman liikaa vaivaa, ja löydät itseluottamusta käyttää tällaisia ​​lumoavia tavaroita useammin!

Vintage Paljetti Backless Tanssiaismekko

Lähde: tumblr.com

24. Musta & Kulta

Se on hyvin egyptiläinen, Cleopatran kaltainen, jos haluat? Ja juuri siksi me rakastamme sitä, jos olemme rehellisiä. Se antaisi sinulle täydellisen mahdollisuuden todella rokkia tätä mustaa eyeliner -leffaa ja kasata kultaista luomiväriä, jonka olet kuollut löytääksesi mahdollisuuden käyttää. Se on vain yksi yö – rokka, kuten tarkoitat!

Pitkä musta ja kultainen juhlamekko

Lähde: @jovanifashions

25. Pitkä valkoinen juhlamekko

Se on melkein hääpuku, ja se todella antaa lausunnon, kun etsit kauneimpia juhlamekkoja suurelle päivällesi. Olemme rakastuneet hameen helmaan, emmekä voi olla ajattelematta, että se näyttää hiukan kukan terälehdiltä. Se on loistava mekko pitkille ja hoikkaille tytöille, ja se jopa väärentää kaaria, jos sinulla ei ole mitään puhuttavaa.

Pitkä valkoinen juhlamekko mustille tytöille

Lähde: tumblr.com

26. Musta paljettimekko

Uskomme, että Jessica Rabbit ihastuisi tällaiseen mekkoon, hurmaavaan numeroon, joka kimaltelee kaikissa oikeissa valoissa, kaikista oikeista syistä. Saatat ajatella, että paljettien rokkaaminen on kovaa työtä, mutta sinun tarvitsee vain tehdä se luottavaisesti. Musta väri helpottaa pukeutumista hetkessä kuin esimerkiksi kirkkaan punainen Jessica Rabbit -tyylinen mekko, ja niin kauan kuin pidät kaiken muun suhteellisen mykistettynä, olet voittaja.

Pitkä musta paljettimekko

Lähde: tumblr.com

27. Burgundin mekko, jossa avoin selkä

Toinen avoin malli, tämä on täysin trendi häkin ja gladiaattorityyppisten bralettien kanssa, joita olemme käyttäneet viime kesältä lähtien. Ja tuo syvän punainen sävy? Kyllä, olemme myös varmasti rakastuneita siihen. Se on erittäin Hollywoodin glamouria, erityisesti Hollywoodin glam -meikin kanssa. Ajattele suuria punaisia ​​huulia ja mustaa eyeliner -kissanpentua ja sinulla on oikea idea.

Tyylikäs pitkä viininpunainen juhlamekko

Lähde: @jovanifashions

28. Ainutlaatuinen vaaleansininen mekko

Jos olet “päärynän muotoinen”, tällainen mekko on loistava muotoilu sinulle – täydellisempi alaosassa ja enemmän ylhäällä. Kapea yläpuoliskosi vain ansaitsee olla koristeltu kauniilla pitsikuvioisilla yksityiskohdilla – yksi kauneimmista prom -mekkoista, mitä olemme koskaan nähneet. Mitä mieltä sinä olet? Olisiko tämä mekko listasi kärjessä?

Ainutlaatuinen lyhyt vaaleansininen juhlamekko

Lähde: tumblr.com

29. Avaa pitkä minttimekko

Onko sinulla saalis, josta voit olla ylpeä? Teetkö enemmän kyykkyjä kuin muut tuntemasi? Helvetti, rokka tuo saalis mekolla, joka keinuttaa sitä puolestasi. Tämä avoin pitkä minttimekko on täydellinen korostamaan kaikkia parhaita käyrääsi, ja vielä parempi, se on silti arvokas ja hienostunut. Seksikäs, röyhkeä ja hieman makea – me rakastamme sitä, entä sinä?

Sparkly Mint pitkä mekko prom

Lähde: tumblr.com

30. Yksinkertainen, vaaleanpunainen midimekko

Tämä antaa sinulle modernin otteen kauneimmista prom -mekoista, jäsennellyn ja räätälöidyn numeron, joka on hyvin samanlainen kuin monet suunnittelija Victoria Beckhamin tarjoamat jäsennellyt tyylit. Se on ulkoasu, joka tarkoittaa liiketoimintaa, etenkin täydellisten kenkien kanssa. Jos todella haluat erottua joukosta, tämä on ehdottomasti tapa tehdä se.

Yksinkertainen vaaleanpunainen juhlamekko

Lähde: @ystävänmuoto

31. Musta pitsimekko

Kylmän olkapään trendi on toinen trendi, jota me kaikki rakastamme juuri nyt, ja tämä musta pitsimekko, jossa on kaikki tyylikkäät leikkaukset, on täydellinen tapa rohkaista teemaa kesäjuhlille. Nipistetty vyötärö, tarkista. Kaunis puolivälissä oleva pituus, joka houkuttelee pohjimmiltaan kaikkia, tarkista. Leikkaa hartiat, jotka peittävät bingo-siivet, mutta joissa on solisluut, tarkista. Siinä on kaikki mitä voit odottaa prom -mekostasi, ja se on mekko, jota voidaan helposti käyttää myös muihin tilaisuuksiin.

Suloinen musta pitsi -mekko

Lähde: @ystävänmuoto

Toivomme, että rakastit näitä kauneimpia juhlamekkoja suurelle päivällesi yhtä paljon kuin me, ja haluamme ehdottomasti kuulla suosikkisi. Kerro meille, mitä pukeuduit tai mitä aiot käyttää, ja oletko saanut inspiraatiota kaikista tänään näyttämistämme ulkoasuista.

Ennen kaikkea, hyvää promia! Olemme varmoja, että näytät kaikki pirun upeilta!

Published
Categorized as Muoti