41 söpöä asua kopioitavaksi tänä talvena

21. Söpö ja rento talviasuidea

Seuraava luettelossamme on tämä söpö ja syy -seurainen asu. Hänellä on yllään vihreä pusero, farkut ja saappaat. Tämä asu näyttäisi hyvältä yksinään, mutta hänellä on lisävarusteena ääretön huivi. Infinity -huivit ovat sekä trendikkäitä että käytännöllisiä. Voit myös käyttää niitä muutamalla eri tavalla. Tällainen asu pitää sinut näyttävän upealta läpi talven ja sen jälkeen.

Söpö ja rento talviasuidea söpöille asuille kopioitavaksi tänä talvena

Lähde: @shopdandy

22. Tyylikäs hame ja korkeat saappaat

Seuraavaksi meillä on tyylikäs talviasu. Ulkonäköön kuuluu musta pusero, söpö hame ja korkeat saappaat. Se on kaunis asu, joka voidaan pukea ylös tai alas sopimaan kaikkiin tilaisuuksiin. Voit luoda tämän ilmeen samanlaisilla vaatteilla, joita löydät kaupoista ja verkosta. Se on sijoitusosto, koska jokainen pala sopii muihin vaatekaapissasi jo oleviin asioihin. Tämä pusero näyttää hyvältä farkkujen kanssa.

Tyylikäs hame ja korkeat saappaat

Lähde: @ayotiofficial

23. Kodikas takki

Kun talvisää tulee ja ulkona on lunta ja jäistä, sinun on pysyttävä lämpimänä. Miksi et valitse tämän kaltaista kodikasta takkia? Takki on melko pitkä ja näyttää erittäin lämpimältä. Löydät paljon tämän kaltaisia ​​takkeja verkosta ja kuten näet, se näyttää söpöltä leggingsien ja huivin kanssa. Tällainen takki voidaan kuitenkin pukea, joten voit käyttää sitä missä tahansa. Rakastamme tätä ulkoasua!

Tyylikäs kodikas talvitakki

Lähde: @caayen

24. Bohemian Winter Outfit Idea

Boheemi muoti palaa aina kevään ja kesän aikaan. Tämä tyylikäs tyyli ei kuitenkaan ole vain kesäksi, vaan voit rokkia sitä myös talvella! Tässä on esimerkki kauniista asusta. Ulkonäkö sisältää valkoisen puseron, huivin, huivin, mustat farkut, saappaat ja hatun. Voit luoda tämän asun uudelleen samanlaisilla väreillä ja kappaleilla tai saada inspiraatiota ja luoda oman boheemi -talviasun.

Boheemi talviasuidea

Lähde: @samantha_yoderr

25. Kaikki musta asu ruudullinen hame

Seuraavassa asussamme on villapaita, pitkä hame ja saappaat. Tämä on niin tyylikäs idea talveksi, että voit pukeutua hameeseen, mutta pysyä lämpimänä mukavien saappaiden kanssa. Toinen syy, jonka mielestä tämä idea on upea, on se, että tässä pitkässä hame- ja saappaayhdistelmässä on 70 -luvun tunnelma, joten tällainen asu sopii erinomaisesti naisille, jotka rakastavat vuosikertaa. Luo samanlainen asu tai valitse omat upeat kuviosi ja värit. Varmista vain, että hame on tarpeeksi pitkä peittämään saappaasi.

Kaikki musta asu ruudullinen hame

Lähde: @madrugada_sahar

26. Talven glamour

Haluatko korostaa ulkonäköäsi tänä talvena? Ota sitten inspiraatiota tästä asusta! Tämä ulkoasu koostuu tyylikkäästä pitkästä turkista, jossa on vyö, korkea kauluspaita, saappaat, laukku ja aurinkolasit. Rakastamme käytettyjä värejä ja jokainen pala voidaan käyttää myös erikseen, koska näiden värien vaatteet sopivat kaiken kanssa. Tällainen asu antaa sinulle A-listan ulkoasun minne ikinä menetkin.

Talvi glamour -asuidea

Lähde: @rita.tesla

27. Söpöt farkut, topit ja neulotut asusteet

Etsitkö söpöä ja helppokäyttöistä asua? Sitten tämä on sinulle. Täällä on farkut ja toppi, joka on yhdistetty tyylikkäisiin saappaisiin ja neulottuihin asusteisiin. Tällainen asu on täydellinen rentoihin ja rentoihin talvipäiviin. Se on hyvä asu saada inspiraatiota, koska voit luoda minkä tahansa ilmeen näillä peruskappaleilla. Valitse minkä tahansa värin farkut ja toppi ja asustele sitten.

Söpöt farkut, topit ja neulotut asusteet

Lähde: @daphnegrima

28. Pitkä takki ja villapaita

Seuraavaksi meillä on kaunis asu, joka on helppo luoda uudelleen. Tässä asussa on valkoinen villapaita, korkeat saappaat ja tyylikäs takki. Se on tyylikäs ja tyylikäs ulkonäkö, jota voidaan käyttää mihin tahansa tilanteeseen. Voit luoda tämän asun samanlaisella värivalikoimalla ja kappaleilla tai valita oman mekon ja saappaiden yhdistelmän.

Pitkätakki- ja villapaita -asuidea

Lähde: @thecharmingolive

29. Hauska ja tyylikäs talviasu

Kirkkaat värit ja kuviot eivät ole vain kesä. Voit myös lisätä nämä talviasuihin. Tässä meillä on viileä ilme, jossa on eloisa hattu, raidallinen takki ja kuviollinen huivi. Loput palaset ovat mustia. Se on hauska ja trendikäs ilme, joka kirkastaa harmaita talvipäiviä.

Hauska ja tyylikäs talviasu

Lähde: @peexo

30. Harmaa ja musta talviasuidea

Helppo tapa lisätä värejä tai kuvioita asuun on kengät! Tämä on tyylikäs ja neutraali asu, jossa on käärmeet. Käärmepainatus täydentää asun harmaita ja mustia sävyjä täydellisesti. Tämä on upea ulkoasu, ja voit kokeilla käärmepainokuvioita tai valita toisen funky -printin tai -värin.

Harmaa ja musta talviasuidea

Lähde: @rebelrossanna

Published
Categorized as Muoti