31 tyylikästä talviasua kopioitavaksi

21. Hopea paljettiliivi

Lähde: styllove.blogspot.co.uk

Lähde: styllove.blogspot.co.uk

Jos haluat lisätä hieman blingia juhla -asuusi, et voi mennä pieleen muutamalla paljeteilla. Tällaisen helmeilevän pienen hopeanumeron kaltaisen yksinkertaisen paljettiliivin etsiminen on loistava tapa lisätä trendi asuun tuntematta liikaa glitteripalloa. Jos et ole koskaan työskennellyt paljetteja ennen, ne voivat olla ylivoimaisia, mutta aloita pienestä ja etene ylöspäin ja saat pian käsityksen siitä, mikä on kuuma ja mikä ei.

22. Suurikokoinen paita

Lähde: themysteriousgirl.ro

Lähde: themysteriousgirl.ro

Supersize -paidalla on monia tarkoituksia. Talvella se tarjoaa ylimääräisen kerroksen, johon on lisätty vähän jotain. Kesällä voit käyttää sitä shortsien ja yksinkertaisen valkoisen liivin päällä. Voit käyttää sitä sadalla tavalla, ja mielestämme sinun pitäisi keksiä se uudelleen tänä talvena. Lisää vain vyö, joka pitää sen naisellisena ja näyttää vyötärösi.

23. Talvitakin lisäys

Lähde: myblondegal.com

Lähde: myblondegal.com

Se, että kesä on ohi, ei tarkoita, että sinun täytyy vetää kesäkaappisi ullakolle tai kellariin. Voit pukeutua moniin asioihin, joita normaalisti käyttäisit kesällä, jos opit käyttämään niitä oikein, jotta ne kulkevat käsi kädessä talvella.

Tämä ulkoasu olisi koristeltu söpöillä korkokengillä kesällä eikä olisi tarvinnut takkia tai takkia. Lisää talveksi pari beigenväristä nilkkuria, laita päälle läpikuultavia sukkia tai sukkahousuja ja yhdistä siihen sopiva takki ja laukkuyhdistelmä. Käytä kesävaatteitasi ylpeänä!

24. Classic Converse

Lähde: honestlyjules.com

Lähde: honestlyjules.com

Kaikki käyttävät näitä klassisia Converse -tuotteita nykyään, ja siihen on hyvä syy – ne ovat niin monipuolisia. Tällaisia ​​söpöjä mustia pumppuja voidaan käyttää yhtä helposti kauniiden pikkumekkojen kanssa kuin farkkujen ja talven kanssa.

25. Pretty in Pink

Lähde: blonde-mery.blogspot.com.es

Lähde: blonde-mery.blogspot.com.es

Ajattelet aina vauvan sinistä, kun ajattelet talvea – lumi näyttää melkein valkoiselta ja siniseltä yhdessä, eikö niin? Mikset lisäisi omaa juhlallisuuttasi kirkkaan värisävyllä, kuten korallinpunaisella takilla. Lisäksi se antaa sinulle tekosyyn hemmotella mukavaa pastellin vaaleanpunaista villapaitaa aivan kuten tämä ja se näyttää erittäin lämpimältä!

26. Hullu kissa rento

Lähde: www.style-splash.com

Lähde: www.style-splash.com

Et voi kutsua itseäsi #crazycatladyksi, jos et omista vaatetusta, jonka päällä on suosikkieläimesi. Plus on sanottava se, se on todella söpö villapaita. Päästä sisäinen kissasi rouva vapaaksi ja pussi itsellesi kissapaita. Rock it -farkut, söpö pikkuhame tai jopa älykkäät mustat housut, kuten tässä on esitetty.

27. Hänen paitansa

Lähde: helloshopping.de

Lähde: helloshopping.de

Miesten paidat näyttävät aina paremmilta naisilla joka tapauksessa, ja jos olet kaatanut jotain alas omasta yläosastasi tai jostain muusta syystä, sinun on käytettävä yhtä hänen omastaan, omista se vain joillakin korkokengillä ja luisevilla farkkuilla, ja sinulla on voitto yhdistelmä. Se on vaivattoman siistiä.

28. Tartan hame

Lähde: sandrab.ro

Lähde: sandrab.ro

Et ehkä heti tule ajatelleeksi minihamea, kun osut kylmempiin, talvisiin kuukausiin, mutta tartan / ruudullinen minihame-tiimi, jossa on pörröinen, valkoinen ylisuuri villapaita ja viileät polvikengät, on juuri täydellinen ulkonäkö. Voit lisätä sukkahousut, jos on liian kylmä mennä paljain jaloin, ja voit myös lisätä nilkkurit kuin polvikorkeat miellyttävämmäksi.

29. Napillinen hame

Lähde: mypeeptoes.com

Lähde: mypeeptoes.com

Tässä mallissa on denim -napillinen hame, joka on yksi helpoimmista, joita voit käyttää. Yhdistä se yksinkertaiseen t-paitaan ja joihinkin erittäin viileisiin saappaisiin saadaksesi talven valmis ja täysin vaivaton ilme.

30. Nahkatakki Look

Lähde: lovely-pepa.com

Lähde: ihana-pepa.com

Mustan nahkaisen (-näköisen) takin tulee olla jokaisen naisen vaatekaapin peruselintarvike, ja jos sinulla ei vielä ole sitä, et tiedä mitä kaipaat. Se kiihdyttää tai “koettaa” muutoin tylsää asua ja voidaan yhdistää melkein minkä tahansa haluamasi vaatekappaleen kanssa. Olipa kyseessä farkut ja saappaat, kaunis musta mekko tai lyhyet farkut kesällä, nahkatakki sopii melkein kaikkeen.

31. Appelsiinin pop

Lähde: zorannah.com

Lähde: zorannah.com

Talven surkeat harmaat ja mustat ovat helposti ihastuneita, mutta miksi et harkitseisi todella rikkaan värin lisäämistä, jotta asiat lämpenevät kauniisti? Mikä olisikaan parempi, lämpimämpi väri kuin oranssi?

Joten sinulla on ne – 31 tyylikkäintä talven ulkoasua, jotka voisit rokkailla tänä vuonna. Eikö olisi jo aika uudistaa vaatekaappiasi??

Published
Categorized as Muoti