41 söpöä kesäasua, joista pidät tällä kaudella

31. Polka Dot -mekko, jossa Edgy -takki

Toinen viileä malli, jota kannattaa kokeilla kesäksi, on pilkkuja. Polka -pisteet ovat kauniita, hauskoja ja tyylikkäitä, ja ne sopivat täydellisesti kauden mukaan. Seuraava ulkoasu näyttää trendikkään tavan käyttää pilkkuja. Tällä tyylikkäällä naisella on yllään pilkullinen mekko ja biker -takki. Rakastamme tätä yhdistelmää, koska takki antaa söpöille pilkkuille ärsyttävän ilmeen. Se myös houkuttelee mekkoa hieman. Voit pukeutua mihin tahansa pilkkupukuun minkä tahansa takin kanssa.

Polka Dot -mekko, jossa Edgy -takki

Lähde: @cabermu

32. Kesäinen keltainen mekko

Seuraava asu, jonka haluamme näyttää sinulle, on kaunis! Tässä meillä on pitkä keltainen mekko vyöllä. Keltainen on niin kirkasta ja sopii täydellisesti kesäkauteen. Voit ottaa inspiraatiota ja yrittää löytää samanlaisen keltaisen mekon tai pukeutua valitsemasi mekkoon. Keltainen mekko on vain tyylikäs ja elinvoimainen ulkoasu, joka sopii hyvin kesäksi.

Kesäinen keltainen mekko ja tossut

Lähde: @hajra_aaa

33. Tyylikäs paita ja farkut

Jos kaikki kirkkaat värit ja rohkeat kuviot eivät ole sinun juttusi, voit kokeilla tämän tyylikästä ja klassista asua. Täällä meillä on tyylikäs paita, jossa on nilkkafarkut ja mukavat kengät. Tämä on helppokäyttöinen ulkoasu, jota voit käyttää missä tahansa. Voit myös käyttää samoja farkkuja eri paidan kanssa ja samaa paitaa muiden housujen ja hameiden kanssa. Joten, tällainen asu on investointi ja käytät sitä uudestaan ​​ja uudestaan.

Tyylikäs paita- ja farkkuasuidea

Lähde: @cabermu

34. Värikäs raidallinen hame

Haluatko tehdä lausunnon tänä kesänä? Sitten tällainen asu on täydellinen sinulle. Tässä ulkoasussa on yksinkertainen musta yläosa, jossa on upea raidallinen hame. Hameen värit ovat kesäiset, kauniit ja kirkkaat! Tällaista eloisaa hamea voidaan käyttää missä tahansa päivästä ostoksille ja yöksi kaupungissa. Löydät värikkäitä raidallisia hameita verkossa.

Värikäs raidallinen hame

Lähde: @mskristine

35. Söpö denim haalari

Toinen helppo pukeutua kesäksi on haalarit. Haalarit ovat rentoja ja näyttävät erilaisilta joka kerta, kun vaihdat yläosan alla. Tässä on tyylikäs tapa käyttää haalareita. Se on trendikäs asu ja vastaava versio sopii kaikille. Voit ostaa tällaisia ​​haalareita tai valita eri denim -värin.

Söpö denim -haalari -asuidea

Lähde: @cabermu

36. Valkoinen asu, jossa on kirkas keltainen takki

Seuraavaksi meillä on toinen valkoinen asuidea. Yläosa ja housut ovat kaikki valkoisia, ja elinvoimainen keltainen takki on kulunut viimeistelyyn. Lisäämällä rohkean vaatekappaleen voit tehdä valkoisesta asusta enemmän lausunnonmukaista ja ainutlaatuista. Luo yläosa ja housut uudelleen tai voit käyttää samanlaista takkia valkoisen mekon kanssa.

Valkoinen asu, jossa on kirkas keltainen takki

Lähde: @cabermu

37. Raidallinen paitamekko

Mekot sopivat kesäksi. Se on vain yksi kappale, joten niitä on helppo käyttää. Useimmat kesämekot ovat kevyitä ja voit pysyä viileänä. Seuraavassa asussa meidän on näytettävä sinulle paita -mekko. Tämä mekko on kevyt, tyylikäs ja siinä on trendikäs raidallinen kuvio. Tällainen mekko tikittää kaikki kesälaatikot, ja sen voi ostaa alla olevalta sivulta.

Raidallinen paitamekko

Lähde: @rovebyronbay

38. Kukkahame

Kukkakuviot ovat erittäin suosittuja kesällä, ja tällaisten hameiden kanssa voimme nähdä miksi! Tämä hame on upea sininen väri ja vaaleanpunainen kukkapainatus päällä. Hameessa on söpö vaaleanpunainen toppi, vaaleanpunainen laukku ja alastonkengät. Tällainen asu olisi täydellinen kesän häihin tai vain jos haluat loistella hieman aurinkoisena päivänä.

Kukkahame -asuidea

Lähde: @mskristine

39. Kuviollinen kesähaalari

Jos mekot eivät ole sinua varten, voit kokeilla haalaria. Haalarit ovat yksiosainen kuin mekko, mutta siinä on housut hameen sijasta. Tällainen haalari sopii täydellisesti kuumiin kesäpäiviin! Se näyttää kevyeltä, siinä on kaunis kuvio ja puvussa on kesäiset värit. Löydät lisää tästä puvusta alla olevalta sivulta, mutta verkossa on myös paljon muita samanlaisia ​​haalareita.

Kuviollinen kesähaalari

Lähde: @rovebyronbay

40. Snake Print -housut

Kesä on täydellinen aika olla hieman rohkeampi muodin kanssa. Täydellinen tapa tehdä tämä on kuvioiduilla housuilla! Alla olevassa asussa on tavallinen pusero, jossa on söpö takki ja trendikkäät housuhousut. Kuten huomaat, housut tekevät asusta ainutlaatuisen. Kokeile samanlaisia ​​housuja kuin nämä tai valitse haluamasi painatus.

Trendikkäät Snake Print -housut

Lähde: @mskristine

41. Valkoinen paita hameella

Seuraavaksi meillä on toinen tapa käyttää tyylikästä paitaa kesäksi. Tämä valkoinen paita on yhdistetty tyylikkääseen neutraaliin hameeseen. Se on viileä ja trendikäs ilme. Voit käyttää samanlaista paitaa minkä tahansa valitsemasi hameen kanssa. Tällainen asu voidaan myös pukea ylös tai alas sopimaan kaikkiin tilaisuuksiin.

Valkoinen paita, jossa hame + reppu

Lähde: @cabermu

Toivomme, että olet löytänyt inspiraatiota uuteen kesäasuun.

Published
Categorized as Muoti