31 Tyylikästä asuideaa Coachellalle

11. Kaikki musta asu

Musta on niin miellyttävä väri kaikille. Joten jos olet huolissasi painostasi tai haluat vain näyttää ohuemmalta tälle festivaalille, kokeile sitä.

Kaikki Black Coachella -asuideat

Polyvore / inthestyleofnina

Maxihame selaa alueita, joista et ole ylpeä. Lisää paksu riipus ja tunnet olosi turvalliseksi tietäen, että kaikki huomio kiinnitetään siihen. Mustat hatut sopivat kaiken kanssa ja auttavat todella pukeutumaan kaikkiin asuihin ja antavat sille boho -tunnelman.

12. Valkoinen mekko, Gladiator -sandaalit & Kukkaseppele

Makea ja yksinkertainen. Yksivärinen on upea ulkoasu kaikille naisille. Tämä kevyt, kelluva mekko huutaa boheemilta löysällä istuvuudellaan ja solmussa edessä. Nämä mustat sävytetyt aurinkolasit tekevät ulkonäöstä kevyemmän ja ovat yksinkertaisesti upeita.

Gladiator -sandaalit Valkoinen mekko Coachella -asu

Polyvore / josiez16

Me rakastamme näitä nauhakenkiä. Ne ovat sellainen lausunto ja pakollinen vaatekaappisi. Yksinkertainen laukku on korostettu reunojen yksityiskohdilla ja tuo ulkonäköön uuden ulottuvuuden.

13. Pitsi Maxi -mekko

Pitsi saa minkä tahansa ilmeen heti tyttömäisemmäksi ja seksikkäämmäksi. Väri on erittäin boheemi ja voit olla varma, että saat muutaman kaksinkertaisen otoksen. Näytät upealta.

Maxi -mekko Coachella -asuidea

Polyvore / kotilo-nainen

Käytä tätä tyyliä paksuilla saappailla. Rakastamme puun vaikutusta kengän pohjassa. Ja puiset rannerenkaat todella yhdistävät koko ilmeen. Katso myös tämä laukku. Emme voi alkaa kuvata, kuinka ainutlaatuinen ja upea se on.

14. Kimono + korkeavyötäröiset farkut

Kimonot ja festivaalit kulkevat käsi kädessä. Varsinkin jos festivaali on Coachella. Polvista repeytyneet farkut ovat tällä hetkellä niin trendissä, että meidän oli otettava ne mukaan. Kierrä Jeanin alaosa ylös niin, että sandaalien nilkkahihna näkyy.

Kukka Kimono -farkut Coachella -asuidea

Polyvore / ela-shi-atat

Kimonon reunat yksityiskohdat vastaavat kauniisti lähetinlaukun mokkanahkaa. Me koristelisimme asun lausekekaulakorulla.

15. Fringe -takki

Tämä takki on upea toteamus. Mokkanahka ja hapsut tekevät niin hienon yhdistelmän. Haluatko pukea ulkonäkösi? Mokkanahka on oikea tapa edetä. Rakastamme kuviollisen yläosan sopivuutta saappaiden takana olevaan painatukseen. Tällainen loistava valinta.

Fringe Boho Coachella -asuidea

Polyvore / ansev

Musta hattu ja laukku lisäävät kauniin kontrastin asuun. Näin kovalla painetulla yläosalla et halua häiritä kaulakorua. Muutama rengas riittää.

16. Musta & Valkoinen asu

Musta ja valkoinen Coachella -asuidea

Polyvore / bellacharlie

Virkattu crop top lisää ihanan tekstuurin. Äläkä anna meidän aloittaa tätä kimonoa. Pitsin yksityiskohdat näyttävät hyvältä auringossa ja reunatyöt puhaltavat kauniisti kevättuulessa.

17. Statement Maxihame + musta Crop Top

Meidän on myönnettävä, että olemme täysin rakastuneita tähän maxihameeseen. Se on niin elävää! Sen tummansininen ja yksiväriset insertit kaikkialla. Puhumattakaan kultaisista yksityiskohdista. Tuo kulta kiiltää varmasti kuuman kesän auringon alla.

Boheemi Maxi -hame Coachella -asuidea

Polyvore / anthy

Sinun täytyy rakastaa sitä, että crop top ei ole tavallinen ja yksinkertainen muotoilu. Tässä viljelykasvissa on kerroksia ja virkkaus. Niin ihana kappale sinänsä. Mutta pariksi hameen kanssa. Vau.

18. Lace Top, Denim shortsit & Nilkkasaappaat

Ruskea ja boheemi. Se vain toimii. Me rakastamme tämän asun asusteita. Sinun on hyväksyttävä. Tämä pitsiyläosa on niin kaunis ja pakollinen kenelle tahansa fashionistan vaatekaapille.

Lace White Top Denim Shortsit Coachella -asu

Polyvore / oliiviöljy

Vaikka crop topit ovat tällä hetkellä niin trendissä – sinun täytyy rakastaa sitä, että vaikka tämä toppi on täyspitkä, se näyttää silti mahtavalta. Myöhemmin muutama kaulakoru ja rannekoru ja olet valmis rokkaamaan Coachellaa.

19. Söpö boheemi mekko

Tämä mekko on upea. Vyötäröllä kulma on suuri, koska se korostaa käyrääsi. Katso nämä huiluhihat. Ne ovat ihania. Ja kaulan solmiminen on myös todella söpö.

Söpö boheemi mekko Coachella -asuidea

Polyvore / monmondefou

Hapsuinen yksityiskohtainen laukku sopii niin kauniisti mekon ruskean kanssa. Tärkeintä on valita värit pääkappaleesta vastaamaan lisävarusteita.

20. Edgy, All Black Look

Asusteet voivat tehdä tai rikkoa asun. Katsokaa tätä upeaa lausuman kaulakorua. Sitä kutsutaan julistukseksi syystä. Aivan upea. Ilman kaulakorua tai ketjuhihnaa tämä mekko näyttäisi todella yksinkertaiselta. Hatussa oleva ketju yhdistää koko ilmeen yhteen.

Edgy Coachella -asuidea

Polyvore / baludna

Joo! Lopuksi katsaus, jossa on joitain biker -saappaita. Nämä saappaat ovat täydellisiä Coachellalle. Oikeastaan ​​mikä tahansa festivaali.

Published
Categorized as Muoti