17 morsiusneitotyylisiä ideoita talvihäät

He sanovat, että värillä on erittäin tärkeä rooli häissäsi, ja tämä on ehdottomasti tilanne, kun poimitaan mekkoja, kukkia ja suuren päivän tärkeitä ominaisuuksia. Kaikkien on täydennettävä toisiaan, ja siksi talvisten hääpuvun mekkojen ostaminen on tärkeää. Sinun on löydettävä jotain, joka toimii sinun ja pukeutumisesi kanssa, mutta joka toimii myös koko suuren päivän kanssa. Joskus voi olla vaikeaa laittaa nämä kaksi vierekkäin.

Jos etsit morsiusneitojen mekkoja, jotka ovat tyylikkäitä, moderneja, ainutlaatuisia ja silti kauniita talvihäät, tässä on 17 ideaa, joita kannattaa ehdottomasti kurkistaa.

1. Harmaat mekot + harmaat tekoturkikset

Harmaa on kaunis, ja usein unohdettu väri, kun kyse on talvihäistä, ja voit todella kokeilla mekkoja, kun sinulla on nämä kauniit tekoturkikset. Jos sinulla ei ollut niitä, sinun on ehkä harkittava enemmän peitemekkoa, joka suojaa tyttöjäsi kylmältä säältä. Muista, että heidän on vastustettava kylmää yhtä paljon kuin sinä.

Harmaat morsiusneitojen talvimekot ja tekoturkikset

Lähde: @Amicarolinephotography

2. Kaikki mustat morsiusneitotyylit + saappaat

Musta on melko hallitseva ja voimakas ulkonäkö, eikä sitä siksi usein käytetä talvisten häät -morsiusneitojen mekkoihin. Se on varsin salaperäinen sävy, mutta tyylikäs, kuitenkin melkein saamassa muodollisen mustan solmun vaikutelman perinteisten häiden sijaan.

Mustat morsiusneitotyylit saappailla talvishäät

Lähde: @emmaleafloral

3. Punaiset mekot + harmaat neulotut päälliset

Punainen ja harmaa toimivat todella hyvin yhdessä, mikä saattaa antaa sinulle enemmän vaihtoehtoja, kun on kyse suurista peitteistä, joita tytöt tarvitsevat seisoessaan kylmässä kanssasi. Olet ehkä halunnut käyttää valkoista tai sopia mekon sävyyn, mutta jos kamppailet saadaksesi tämän työn, tämä harmaa sävy toimii todella hyvin. Aivan kuten nämä kauniit morsiusneitot morsiamensa kanssa osoittavat ylpeänä.

Neulotut huivipäällysteet talvimorsiusneidoille

Lähde: @georgestreetphoto

4. Tummansiniset mekot + flanellipäälliset

Tartan tai ruudullinen on todella hieno talvi häät morsiusneitojen mekot. Se näyttää vain lämpimältä, eikö niin? Täydellinen silloin, kun aurinko alkaa laskea ja kylmä sää alkaa laskea. Tummansininen toimii todella hyvin myös sen punertavan tartanin kanssa. Onko tämä antanut sinulle joitain morsiusneitotyylisiä ideoita talvihääinspiraatioon?

Talven morsiusneitojen flanellikansi

Lähde: @maagnetstreetwed

5. Vaaleanpunainen & Paljettimekot + valkoiset turkishuivit

Valkoiset turkishuivit sopivat melkein kaiken kanssa. Sitä me kuitenkin laskemme. Saatat saada häät morsiusneitojen valitsemaan oman vaaleanpunaisen sävynsä tällaisilla mekkoilla, ja tämä varmasti tekee kaikki onnelliseksi. Heidän kaikkien ei tarvitse pukeutua samoihin talvisiin häät -morsiusneitojen mekkoihin. Joskus on hyvä irtautua perinteistä.

Talvi Morsiusneitojen Paljetti Mekot Valkoiset turkishuivit

Lähde: @jmcburneyphotography

6. Alastonmekot + ruskeat turkishuivit

Alaston on tällä hetkellä niin trendikäs väri, joten miksi et katsoisi alastomuusideaa, kun on kyse morsiusneitotyylisistä ideoista talvihäät. Nuo ruskeat tekoturkishuivit sopivat niin hyvin yhteen myös alaston sävyjen kanssa, joten kaikki ovat voittajia.

Alaston morsiusneitojen mekot ja ruskeat turkishuivit

Lähde: @southernweddings

7. Mustat mekot +vihreät talvikimput

Kerran morsiamet eivät olleet vain suunnittelemassa kaikkien aikojen parasta polttarijuhlaa ja valvoneet, että sulhanen todella saapuu ajoissa. Heillä oli oikeastaan ​​tarkoitus. Niiden oli tarkoitus torjua kaikki pahat henget, jotka saattaisivat uhata pilata hääpäiväsi tai elämäsi. Lyön vetoa, että olet iloinen, että kutsuit heidät mukaan nyt?

Mustat talvimorsiusneitot Vihreät talvikimput

Lähde: @erich.camping

8. Tummansiniset mekot + valkoiset turkishuivit

Tiedätkö perinteen, jossa sinun on tarkoitus heittää kimppu morsiusneitoillesi? No, kerran todella heitit kenkiä heidän kimppuunsa, ja kuka lyö, se on silloin vielä naimisissa. Olemme varmasti iloisia, että he muuttivat vanhan perinteen kimpuksi kengän sijaan. Emme halua saada mustia silmiä!

Tummansiniset talvimorsiusneitot ja valkoiset turkishuivit

Lähde: @georgestreetphoto

9. Ruudulliset huivit

Olemme jälleen ruudullisia, ja tämä vain osoittaa kuinka monipuolinen ulkonäkö todella on. Olemme nähneet sen sinisten talvisten häät -morsiusneitojen mekkojen kanssa, ja nyt voit nähdä sen punaisten kanssa. Se toimii yhtä loistavasti! Ainoa asia, jonka haluat varmistaa, on, että kaikilla on lämmin suuri päivä. Et varmasti halua ihmisten nurisevan sinulle siitä, mikä on tarkoitus olla elämäsi tärkein päivä!

Talvimorsiusneitojen ruudulliset huivit

Lähde: @häätkauppa

10. Mustat ja punaiset talvimorsiusneidot

Musta on melko salaperäinen väri, ja punaisella on jonkin verran taustaa myös hääpäivän väreissä. Se on erittäin stimuloiva ja lämmin väri, ja se tuo ehdottomasti paljon energiaa. Se toimii myös täydellisenä kontrastina haluamaasi mustaa vastaan. Mitä mieltä sinä olet? Haluaisitko sinä?

Musta ja punainen talvinen morsiusneitotyyli

Lähde: @Lizardwall

Published
Categorized as Muoti