21 mukavaa ja tyylikästä kiitospäivän asuideaa

Se lähestyy jälleen sellaista vuotta – vuoden juhla -aikaa, jolloin illallis- ja juomajuhlakutsut näyttävät putoavan parin päivän välein. Niin paljon juhlia, niin paljon asuja, joista valita. Haluatko tehdä elämästäsi hieman helpompaa antamalla sinulle 21 syksyn inspiroimaa asua, jotka sinun pitäisi pukeutua kiitospäivään 2015!

21 Mukavaa tyylikästä kiitospäivää

1. Mustat Martens -saappaat

Lähde: ahandfulofstories.com

Lähde: ahandfulofstories.com

Onneksi muodikkaat jalkineet ovat trendikkäitä, ja kun kylmä sää tulee ja lupaus sateesta, sumusta, pakkasesta ja lumesta, mikään ei ole tärkeämpää kuin järkevät ja sopivat jalkineet.

Ole järkevä ja sopiva tänä kiitospäivänä tyylikkäästi näillä mustilla Martens -saappailla. Musta tekee niistä täydelliset lähes kaikkiin asuihin, ja niiden kestävyyden ansiosta voit käyttää niitä myös talven läpi. Aivan kuten malli on tehnyt täällä, käytä niitä nahkahameen ja rento t -paidan kanssa JA tyylikäs! Täydellinen mukavaan kiitospäivään!

2. Scarecrow -tyyli

Lähde: fashion-split.blogspot.com.es

Lähde: fashion-split.blogspot.com.es

Mitä muuta voit toivoa upealta, trendikkäältä kiitospäivän asulta? Se on lämmin, mukava ja näyttää hyvältä käynnistää! Näiden upeiden polvisaappaiden pinottu, neliskulmainen kantapää lisää mukavuutta, käytännöllisyyttä ja ulkonäköä, ja jos käytät joustavia farkkuja tai farkkulegginssejä, sinulla on runsaasti tilaa kaikelle suunnittelemallesi ruoalle syömisestä!

Vaikea viitta lisää tämän asun syksyyn ja voit lisätä hatun tai jopa sitoa vyön vyötäröllesi muuttaaksesi asun ulkonäköä kokonaan. Lisää alle valkoinen, älykäs paita älykkäämmän ulkoasun tai rento t-paita laiskamman päivän tunnelmaan. Tämä on monipuolinen!

3. 70 -luvun tyyli

Lähde: balkanstylebym.blogspot.rs

Lähde: balkanstylebym.blogspot.rs

Toinen ilme, joka on erittäin trendi syksyllä 2015 ja tulemme 70 -luvulle! Tämä inspiroitu asu on täydellinen niille päiville, jolloin se osoittautuu hieman lämpimämmäksi kuin miltä se näytti, ja olkaamme tosissamme, me kaikki haluamme tekosyyn saada nämä jalat esiin viimeisen kerran! Voit jopa lisätä sukkahousut, jos haluat pitää tämän ilmeen talvikuukausina.

Ruskeat, polvikorkeat saappaat sopivat hyvin pienten denim-minihameiden kanssa, ja pitämällä yläosa yksinkertaisena neutraalilla / alastonvärisellä topilla ja sopivalla varjostimella saappaisiisi, se on tyylikäs, yksinkertainen ja tyttömäinen kerralla. Upeat aurinkolasit ovat tietysti valinnaisia.

4. Täydelliset repäisyt farkut

Lähde: sbr-fashion-fashion.blogspot.co.uk

Lähde: sbr-fashion-fashion.blogspot.co.uk

Nämä farkut ovat olleet muodissa jo jonkin aikaa ja tiedät ilolla, että trendi ei lopu pian. Repäiset farkut, erityisesti repäiset poikaystäväfarkut, ovat loistava tapa käyttää kesävaatekaappia ja kerrostaa se kylmempiin kuukausiin. Tässä ulkonäössä repäisyt farkut on yhdistetty yksinkertaiseen ylisuuriin rullankauluksiseen puseroon ja joihinkin tappajamustaan ​​stilettoon. Voit pitää asiat rennommina mustilla pumpuilla ja voit jopa piristää ulkoasua hieman pukeutumalla värillisiin tai kuvioihin oikeisiin farkkuihin, vain antamalla vihjeen kuvasta näkyviin repeytyneiden alueiden läpi.

5. Kesämekko Swag

Lähde: thegirlfrompanama.com

Lähde: thegirlfrompanama.com

Se, että kesä on ohi, ei tarkoita sitä, ettet voi silti heiluttaa niitä kauniita pieniä kesämekkoja, joita katselet pitkään. Yhdistä ne sukkahousuilla ja polvikorkeilla saappailla (tai reiden korkeudella, jos olet rohkea tämän kauniin mallin tavoin) ja söpöllä hapsutetulla takalla, ja sinulla on täydellinen tapa yhdistää kausikaappi. Punainen takki lisää upean värisävyn ulkonäköön?

6. Vanhan koulun tyyli

Lähde: bethelightblog.com

Lähde: bethelightblog.com

Okei, joten näyttää siltä, ​​että olisit joskus pukeutunut kouluun, mutta se on niin älykäs ja sellainen, että voit ehdottomasti roikkua tämän kiitospäivän vuoksi!

Yhdistä istuva, hihaton mekko valkoiseen paitaan ja sukkahousuihin, niin saat täydellisen rennosti mukavan ilmeen. Kaunis bling-kaulakoru estää ulkoasun olemasta liian tylsää, ja tulet iloiseksi, kun tiedät, että kaikki suuret suunnittelijat rokkasivat suurta ilmettä syksyllä 2015-Balenciaga ja Prada ovat vain kaksi!

7. Värikkäät takit

Lähde: farabian.blogspot.com.es

Lähde: farabian.blogspot.com.es

Sillä ei ole väliä kuinka pimeä muu asusi on, värikäs takki voi elvyttää sen heti. Jopa mustat farkut, mustat saappaat ja musta tee voidaan piristää kirkkaalla takilla. Valitse rohkea ja rohkea, ei ole niin, että värejä ei ole tarpeeksi. Uskalla käyttää kanariankeltaista, kuten tämä kaunis ylisuuri bleiseri?

8. Burgundi ja alaston

Lähde: hellofashionblog.com

Lähde: hellofashionblog.com

Viininpunainen ja alaston ovat kaksi sävyä, jotka sopivat loistavasti yhteen erityisesti ruosteen, ruskean sävyjen kanssa, joita kiitospäivä ja syksy tuovat mukanaan. Mikset yhdistäisi yksinkertaisen farkkuyhdistelmän ja alastoman yläosan mukavaan ja viihtyisään viininpunaiseen puseroon saadaksesi erittäin söpön ja lämpimän ilmeen. Viimeistele ulkonäkö parinviininpunaisilla polvisaappailla.

9. Kuvioidut farkut

Lähde: zorannah.com

Lähde: zorannah.com

Värikkäät ja kuviolliset farkut ovat olleet suosittuja keväällä ja kesällä 2015, ja trendi jatkuu syksyyn asti, mikä antaa sinulle täydellisen tekosyyn hypätä kelkkaan täydentääksesi kiitospäivän asuasi. Sinun ei tarvitse olla niin rohkea kuin tämä kauneus vauvan sinisten kenkien kanssa, mutta yksinkertainen pari värikkäitä tai kuviollisia farkkuja, joissa on yksinkertainen valkoinen tai musta pusero, toimii täydellisesti tähän aikaan vuodesta. Voit yhdistää sen söpöihin pumppuihin, korkokenkiin, polvikorkeisiin saappaisiin… Mahdollisuudet ovat rajattomat.

10. Flirttaileva midihame

Lähde: alittledashofdarling.com

Lähde: alittledashofdarling.com

Toinen ulkoasu, joka voidaan kantaa läpi keväästä ja kesästä, ovat kauniit flirttailevat hameet. Lukuun ottamatta sitä, että yhdistät ne söpöihin cami-liiveihin, voit yhdistää ne yksinkertaisen puseron tai jopa kauluspaidan ja puseron kanssa. Laita pumppuja päälle ja asu on valmis. Suloinen ja tyttömäinen, mutta samalla juhlava! 

Published
Categorized as Muoti