21 Tyylikästä häävieraiden mekkoa kesäksi

11. Trendikäs yhden hihan mekko

Yhden hihan mekot ovat olleet kevään ja kesän tyylillä. Monet suunnittelijat, mukaan lukien Antonio Berardi, ovat käyttäneet tätä ulkoasua kokoelmissaan. Seuraava ideamme näyttää, kuinka voit käyttää tätä suuntausta häissä. Yhden hihan mekossa on kaunis kukkakuvio ja röyhelöominaisuus on kaunis. Voit ostaa tällaisia ​​mekkoja millä tahansa värillä ja millä tahansa painatuksella.

Trendikäs yhden hihan häämekko

Lähde: @aurboncom

12. Tyylikäs vaaleanpunainen mekko

Seuraavaksi meillä on erittäin tyylikäs idea mekkoideasta. Vaaleanpunainen mekko on pitkä ja siinä on monitasoinen peplum -ilme. Voit saada inspiraatiota tästä mekosta ja valita pitkän mekon rohkealla värillä tai ehkä käyttää peplum -ominaisuutta. Tällainen mekko viehättää!

Tyylikäs vaaleanpunainen mekko kesän häihin

Lähde: @jarkkinen

13. Pukeudu punaisella ja vaaleanpunaisella kukkapainatuksella

Seuraava mekkoideamme sisältää romanttisen kukkakuvion. Lyhyt mekko on valkoinen ja siinä on punainen ja vaaleanpunainen kukkakuvio. Rakastamme punaista ja vaaleanpunaista värimaailmaa häissä, koska nämä ovat rakkauden klassisia värejä. Käytä sellaista mekkoa kuin korkokengät, kauniit sandaalit tai kiilat.

Mekko punaisella ja vaaleanpunaisella kukkapainatuksella

Lähde: @ewelaines

14. Vilkas kelluva mekko

Jos haluat pysyä viileänä mutta näyttää tyylikkäältä kesän häihin, voit valita kelluvan kaltaisen mekon. Kangas on erittäin kevyttä ja värikästä, mikä sopii täydellisesti lämpimään aurinkoiseen päivään. Voit valita mekon, jolla on samanlaisia ​​ominaisuuksia, kuten vyö, tai valita yksinkertaisen, pitkän ja eloisan mekon.

Vilkas kelluva mekko häävieraalle

Lähde: @thehangerboutiqueklamath

15. Kevyt kesämekko -idea

Seuraavaksi meillä on kesämekkoidea, joka sopii kaikkiin häihin. Hihaton mekko on erittäin vaaleansininen ja siinä on pitsi. Voit pukeutua tällaiseen mekkoon korkokengillä ja glam -koruilla saadaksesi tyylikkään ilmeen tai ehkä kokeilla sandaaleja rantahäät. Jos häissä on boheemi tunnelma, käytä kiilaa ja söpöjä koruja. Tällainen mekko on monipuolinen ja sopii kaikille.

Kevyt pitsi kesämekko idea

Lähde: @scoutandmollyshillsborovillage

16. Tyylikäs valkoinen mekko, jossa on kukkapainatus

Seuraava mekkoideamme on tarkoitettu henkilölle, joka haluaa tyylikkään ja klassisemman häät. Mekko on pidempi, pitkät hihat ja siinä on kaunis kukkakuvio. Tällainen mekko näyttäisi tyylikkäältä hiustarvikkeella, joka käyttää painatuksen väriä.

Tyylikäs valkoinen mekko, jossa on kukkapainatus

Lähde: @maiska_shop_05

17. Valkoinen ja vaaleanpunainen mekko kesäksi

Valkoinen ja vaaleanpunainen on kaunis väriyhdistelmä erityisesti häät. Tämä seuraava idea näyttää, kuinka voit käyttää kahta väriä yhdessä painetussa mekossa. Mekko näyttää todella tyylikkäältä ja sopii täydellisesti mihin tahansa kesätapahtumaan. Voit pukeutua tällaiseen printtiin tai käyttää valkoista mekkoa, jossa on vaaleanpunaisia ​​asusteita, tai päinvastoin.

Valkoinen ja vaaleanpunainen mekko kesäksi

Lähde: @lularoenatalievoorhies

18. Glam musta mekko, jossa on kukkapainatus

Vain koska olet menossa häihin, se ei tarkoita, ettet voi käyttää tummempia värejä. Tämä seuraava mekko näyttää kuinka voit pukeutua mustaan, mutta näyttää kesäiseltä samaan aikaan! Se on musta, kelluva mekko, jossa on kaunis kukkapainatus. Kevyt kangas, tyyliominaisuudet ja kirkas kuvio tekevät tästä mustasta mekosta täydellisen kesän häihin. Samanlaisia ​​mekkoja on myös monia, jos shoppailet ympäriinsä.

Glam musta mekko, jossa kukkakuvio

Lähde: @qupidshoes

19. Upea yhden olkapuvun idea

Aiemmin postauksessa puhuimme mekkoista, joissa on yksi hiha. Seuraava ajatuksemme on samanlainen, mutta ulkonäkö on hienovaraisempi. Tämä mekko on vaalean värinen ja toisella puolella hihaton ja toisella pieni hihna. Rakastamme kuinka tämä mekko käyttää yhtä viimeisimmistä trendeistä niin tyylikkäästi ja tyylikkäästi. Löydät monia tällaisia ​​mekkoja verkossa eri väreissä.

Upea yhden olkapuvun pukeutumisidea

Lähde: @ftkwomen

20. Lihavoitu sininen mekkoidea

Seuraavaksi meillä on upea sininen mekkoidea. Tässä viestissä on esillä vaaleansinisiä mekkoja, mutta tämä sinisen sävy on tummempi ja rohkeampi. Mekossa on myös kaunis kukkakuvio. Rakastamme tätä mekkoa, koska se näyttää tyylikkäältä ja suunnittelijalta. Löydät tällaiset mekot verkosta etsimällä sinistä kukkakuvioista mekkoa. Jos kukka ei ole sinua varten, voit valita samanvärisen tavallisen sinisen mekon.

Lihavoitu sininen kukka -mekko -idea

Lähde: @lwestogram

21. Pukeudu lauseen tulosteeseen

Viimeinen ideamme on tämä lausunnon tekeminen. Pitkä mekko on melko yksinkertainen, mutta siinä on kaunis rohkea painatus. Voit todella hämmästyttää kaikkia häissä valitsemalla tällaisen kirkkaan, kesäisen painatuksen. Siellä on niin paljon mekkoja, joissa on upeita tulosteita, joten shoppaile ja löydä rakastamasi!

Lausuma Tulosta häävieraiden idea

Lähde: @interiordesignerella

Toivomme, että olet löytänyt täydellisen mekon tuleviin häihin!

Published
Categorized as Muoti