21 seksikkäitä hääpukuja luottavaisille morsiammille

Oletko menossa naimisiin ja etsit täydellistä mekkoa? Sitten olet oikeassa paikassa. Saatavilla on niin paljon erilaisia ​​hääpukuja, että voi olla hyvin vaikeaa löytää mekko, josta pidät ja joka sopii yksilölliseen tyyliisi. Inspiraation saamiseksi olemme löytäneet 21 seksikästä hääpukua vuodelle 2019. Meillä on jokaiselle jotakin, pelkistä mekkoista klassisiin valkoisiin pitsiin kuuluviin kylpytakkeihin. Katso, saatat löytää kauniin mekon erityispäivääsi varten.

1. Seksikäs hääpuku, jossa pitsi takana

Ensimmäinen hääpuku, jonka meidän on näytettävä sinulle, on tämä kaunis lattian lakaisuasu. Tässä mekossa on pitsiominaisuus takana ja pitsi hameessa. Tällainen mekko saa minkä tahansa morsiamen näyttämään upealta suurena päivänä. Harkitse hiustesi pukemista tällaisessa mekossa, jotta voit näyttää takana olevan pitsi.

Seksikäs hääpuku, jossa pitsi takana

Lähde: @allurebridals

2. Pitsi hääpuku, jossa on tyylikäs hihna

Seuraavaksi meillä on mekko, jossa yhdistyvät perinteinen morsiamen ilme ja moderni muotoilu. Tämä mekko on klassinen valkoinen pitsi, jonka takana on upea hihnaominaisuus. Hihnat tekevät mekosta tyylikkään ja seksikkään. Voit valita istuvan mekon, kuten esillä olevan, tai sellaisen, jolla on samanlainen selkä, mutta jossa on pallohame.

Pitsi hääpuku, jossa on tyylikäs hihna takana

Lähde: @maaseudunmorsiamies

3. Seksikäs hääpuku

Jokainen morsian haluaa mekon, joka hämmästyttää ja joka muistetaan. Seuraava ideamme on julkilausumekko, joka tekee juuri niin! Tässä mekossa on upotettava pääntie. Siinä on myös upea päällyshame. Rakastamme päällyshamea, koska saat tyylikkään, modernin mekon sekä klassisemman prinsessamekon. Saat molemmista parhaat puolet.

Seksikäs hääpuku

Lähde: @stephenyearick

4. Yksinkertainen ja seksikäs hääpuku

Jos uskot enemmän vähemmän on enemmän, tämä seuraava mekko on sinua varten. Tässä puvussa on kaunis pitsiholkki, jossa on kultakaula -aukko ja valkoinen lattialakaisuhame. Tällainen mekko on yksinkertaisempi kuin jotkut näkemäsi mekot, mutta se antaa sinulle seksikkään ja tyylikkään morsiamen ilmeen.

Yksinkertainen ja seksikäs hääpuku

Lähde: @justinalexander

5. Pitsi & Pelkkä yläosa

Seuraavassa mekossamme on vintage -glamour -tunnelma. Mekossa on silkkaa pitsiä, upeat kelluvat hihat ja kevyt ohut hame. Rakastamme tämän mekon liiviä, koska se on tyylikäs, mutta käyttää myös klassisia morsiamen elementtejä, kuten valkoista pitsiä. Tällainen mekko näyttää kauniilta keneltä tahansa morsiamesta. Se sopisi erityisesti boho-, vintage- ja maalaismaisiin häihin.

Vintage hääpuku, jossa on pelkkä toppi

Lähde: @innocentisposa

6. Tyylikäs, pitsi pois hame

Olkapäämekot ovat tyylikkäitä ja trendikkäitä, joten miksi et käytä tätä ulkoasua häissäsi. Kuten voit nähdä esillä olevan mekon kanssa, olkapäällä oleva morsiuspuku näyttää upealta. Tässä mekossa on olkahihna ja hihnat. Voit valita samanlaisen tyylin tai valita olkapään ilman hihnoja. Rakastamme tätä mekkoa!

Tyylikäs, pitsinen olkapää hääpuku

Lähde: @allurebridals

7. Mekko, jossa on silkkaa pitsiä ja hihat

Pelkät pitsimekot ovat erittäin tyylikkäitä ja kuuluisuuksien suosikkeja. Voit tuoda tämän A-listan ulkoasun erityispäivääsi varten tälläisen seksikkään hääpuvun kanssa. Puvussa on läpinäkyvä ja pitsinen liivi hihoilla ja pitkä kelluva hame. Tämä mekko on upea ja siinä yhdistyvät ylellisyys, trendikäs julkkismuoti ja klassiset morsiamen elementit. Tällaiset mekot sopivat kaikkiin häät ja morsiamen.

Hääpuku, jossa on silkkaa pitsiä ja hihat

Lähde: @designerbridalroomkl

8. Seksikäs selkätön hääpuku

Jos etsit tyylikästä ja seksikästä hääpukua, tämä seuraava idea voisi olla sinulle. Mekko on kokonaan pitsiä ja selkätön. Tämä on toinen esimerkki siitä, kuinka pelkkä ja pitsi toimii kauniisti morsiuspuvuissa. Käytä hiuksiasi pukeutumiseen tällaisen mekon kanssa näyttääksesi kauniin backless -ominaisuuden. Voit myös käyttää kaulanauhoja.

Seksikäs selkätön hääpuku

Lähde: @Lizmartinezbridal

9. Hääpuku, jossa on uppoava pääntie

Seuraavaksi meillä on kaunis mekko, joka näyttää sopivalta prinsessalle. Mekossa on pistävä pääntie, jossa on pelkkä liivi ja kristalleja, kun taas hame on valkoinen tylli. Tylli sopii täydellisesti morsiamen pukuun ja näyttää kauniilta ja tyylikkäältä. Tällainen mekko on täydellinen morsiamelle, joka haluaa tehdä lausunnon.

Kaunis hääpuku, jossa kaareva pääntie

Lähde: @musebyberta

10. Sulje pitsimekko

Seuraava ideamme on pitsimekko. Tämä mekko on perinteisempi kuin jotkut muut esillä olleemme, koska siinä on yksinkertainen muotoilu ja klassinen valkoinen pitsi. Tämä osoittaa, kuinka voit näyttää seksikkäältä pitäen ulkonäön tyylikkäänä ja tyylikkäänä. Tällainen mekko sopii kaikille morsiamen.

Suljettu hääpitsi

Lähde: @allurebridals

Published
Categorized as Muoti