23 parasta valkoista ja kultaista kynsiä kokeilemaan itseäsi

Kynsien suhteen on niin paljon erilaisia ​​väriyhdistelmiä. Näet usein värejä, kuten vaaleanpunainen ja valkoinen. Yksi yhdistelmä, jota rakastamme, on valkoinen ja kulta. Nämä kaksi väriä täydentävät toisiaan täydellisesti. Ei vain sitä, mutta nämä värit ovat myös monipuolisia. Piditpä sitten glam -kynsistä tai hienommasta kynsitaiteesta, siellä on mani. Näyttääksemme kuinka upeita nämä värit voivat olla, olemme löytäneet 23 upeaa valkoista ja kultaista kynsiä. Kaikille on jotakin, ja ne sopisivat erinomaisesti juhliin, erityistilaisuuksiin ja lomakauteen.

1. Valkoiset arkun naulat kultaisilla raidoilla

Ensimmäinen kynsien idea on yksinkertainen, tyylikäs ja tyylikäs. Tätä ulkoasua varten kynnet ovat arkun muotoisia ja kaikki ovat valkoisia. On myös kaksi aksentti kynnet. Yhdessä nauloista on hienovaraista marmoritaidetta ja toisessa kaksi kultaraitaa. Kultaiset raidat näyttävät niin trendikkäiltä valkoisten kynsien kanssa. Voit luoda tämän ilmeen kultaisella kynsinauhalla, jonka voi ostaa verkosta. Siellä on myös opetusohjelmia marmoritaiteelle.

Valkoiset arkun naulat kultaisilla raidoilla

Lähde: @filglamournails

2. Valkoisia ja alastomia ranskalaisia ​​vinkkejä

Valkoinen ja kulta ovat loistava yhdistelmä. Älä vain ota sanaamme, katso nämä kynnet! Jokaisella naulalla on erilainen muotoilu, johon kuuluu ranskalainen ombre, ranskalainen kärki ja kultakalvot. Se on upea mani, joka olisi täydellinen erityistapahtumaan. Voit käyttää kaavaimia, vastaavia kynsilakkoja ja jopa tekojalokiviä luodaksesi oman version tästä ulkoasusta.

Nude Nails kullalla ja valkoisella

Lähde: @clari_s_nails

3. Kultaiset marokkolaiset inspiroidut kynnet

Seuraavaksi olemme mani, joka on saanut inspiraationsa Marokosta. Jotkut kynnet ovat yksinkertaisesti valkoisia ja kaksi korostuskynsiä. Korostuskynnet on koristeltu tyylikkäällä kulta -taiteella, joka perustuu marokkolaisiin kuvioihin. Jos haluat kokeilla ulkoasua, voit ostaa marokkolaisia ​​kynsinauhoja verkossa. Kokeile tätä mallia tai voit saada kultaisen ja valkoisen kuvion kaikkiin kynsiin.

Kultaiset marokkolaiset inspiroidut kynnet

Lähde: @susansnailsoutloud

4. Valkoiset ja kultaiset kimaltelevat kynnet

Seuraava kynsien idea on söpö ja kiiltävä. Kolme kynnet ovat valkoisia, ja niissä on kultaista glitteriä, kun taas aksenttikynsi on alasti peitetty kultakalvolla. Rakastamme kultaista glitteriä, koska se todella jazzuttaa yksinkertaisen valkoisen pohjan! Tällaiset kynnet ovat helppoja käyttää ja sopivat kaikille. Luo tämä ulkoasu uudelleen valkoisella, kultaisella glitter -kiillolla ja alastonlakalla.

Valkoiset ja kultaiset kimaltelevat kynnet

Lähde: @kynnet.n.makeupbynessa

5. Lihavoitu kulta ja valkoinen kynsien muotoilu

Jos haluat olla rohkea kullan kanssa, tämä idea on sinua varten. Täällä meillä on pitkät ja tyylikkäät arkun kynnet. Jotkut ovat kirkkaan valkoisia ja niissä on kultaketjut, yksi kynsi on peitetty kultaisella kimalluksella ja kahdella viimeisellä kynsillä on tyylikäs ranskalainen ombre -muotoilu. Tämä on upea mani, joka olisi täydellinen juhlaan tai juhlaan. Kynsitaide voidaan luoda uudelleen minkä tahansa muodon ja pituuden mukaan. Voit myös käyttää mitä tahansa peukalokynsiäsi, koska se ei näy.

Tyylikkäät valkoiset ja kultaiset arkun kynnet

Lähde: @that_nailguy_lolo

6. Pitkät valkoiset stilettikynnet kullalla Art

Tämä seuraava idea antaa glam -lausunnon! Kynnet ovat pitkän stileton muotoisia. Yksi naula on kultainen ja kimaltava, kun taas loput ovat joko valkoisia tai niissä on tekojalokivi. Se on upea ulkonäkö, joka hämmästyttää kaikkia. Luo koko mani tai voit kokeilla vain yhtä malleista kaikissa kynsissä. Tällaiset kynnet ovat niitä aikoja, jolloin haluat tehdä vaikutuksen!

Pitkät valkoiset kynnet kullalla Art

Lähde: @margaritasnailz

7. Nude Nails valkoisilla ja kultaisilla kärjillä

Kuten klassinen ranskalainen manikyyri? Jos näin on, sinun täytyy nähdä nämä kynnet! Tätä ulkoasua varten kynnet ovat kaikki alasti ja tyylikkäät valkoiset kärjet. Vinkkeihin on lisätty myös kultakalvo. Kuten näette, kulta todella jazzing yksinkertainen mani. Tämä on ylellinen ja tyylikäs kynsien muotoilu, joka sopii kaikille. Kokeile samanlaista versiota tai sinulla voi olla kaikki valkoiset kärjet yhdellä kulta -valkoisella aksenttikynsellä. Joka tapauksessa kynnet näyttävät upeilta.

Nude Nails valkoisilla ja kultaisilla kärjillä

Lähde: @filglamournails

8. Ainutlaatuinen kulta ja valkoinen muotoilu

Seuraavaksi meillä on ainutlaatuisempi kynsien muotoilu. Jokainen naula näyttää erilaiselta ja taide sisältää kultakromia ja paljon muuta. Näiden kynsien taide on niin tyylikästä ja epätavallista. Siinä on glam, kesäinen ja boho -tunnelma. Joten se olisi täydellinen kesäksi ja festivaaleille. Yritä luoda samanlainen ilme tai voit kokeilla yhtä malleista kaikissa kynsissä.

Ainutlaatuinen kullan ja valkoisen kynsien muotoilu

Lähde: @filglamournails

9. Ranskalainen Ombre kullalla ja valkoisella aksentilla Art

Jos et halua olla liian ylhäällä kullalla, tämä idea voisi olla täydellinen sinulle. Joissakin kynsissä on ranskalainen ombre ja kahdessa kynsissä on kirkas marmoritaide. Marmorityylinen taide on valkoista kultakalvolla. Rakastamme ombre -yhdistelmää, kultaa ja valkoista, koska se on niin tyylikäs, tyylikäs ja trendikäs. Löydät oppaita ombre, marmoritaide ja kultakalvon levittämiseen verkossa.

Ranskalainen Ombre kullalla ja valkoisella aksentilla Art

Lähde: @laquenailbar

10. Kulta ja valkoinen Ombre Glitter Nails

Seuraava kynsien idea on niin söpö ja kiiltävä. Joten jokaisella kynsillä on sama muotoilu, joka sisältää kultaisen kimalluksen ja valkoisen ombre. On myös yksi kultainen glitter -aksentti. Tämä on toinen mani, jolla on hämmästyttävä väriyhdistelmä ja kimaltava kimallus näyttää hämmästyttävältä. Voit luoda koko ulkoasun uudelleen tai käyttää vain yhtä mallista.

Kulta ja valkoinen Ombre Glitter Nails

Lähde: @kleidys_nails

11. Kiiltävät arkun kynnet

Jos rakastat lausuntoa kynsilläsi, tämä on sinua varten! Nämä kynnet on peitetty kimalluksella ja paljon blingillä. Kaikki kynnet ovat erilaisia ​​ja niissä on valkoinen ja vaaleanpunainen ombre, strassit ja paljon muuta. Se on hämmästyttävä mani, joka wow. Tämä sopii erinomaisesti erityistapahtumiin ja juhliin. Se olisi myös loistava loma -aikaan. Luo ulkoasu uudelleen tai sinulla voi olla vain kaikki valkoiset kynnet ombre -sijasta.

Pitkät ja kiiltävät arkun kynnet

Lähde: @margaritasnailz

12. Lyhyet valkoiset ja kultaiset kynnet

Kulta ja valkoinen on monipuolinen väriyhdistelmä. Ne eivät vain kehua toisiaan, vaan myös muita värejä. Tämä kynsien idea on täydellinen esimerkki. Tässä on trendikäs mani lyhyille kynsille. Yksi kynsi on kultaista, kaksi valkoista ja seuraava vaaleanpunaista. Kuten näette, kaikki sävyt näyttävät upeilta yhdessä. Luo ulkoasu uudelleen samanlaisilla väreillä. Voit myös käyttää näitä värejä luodaksesi oman tyylikkään kynsitaiteen.

Lyhyet valkoiset ja kultaiset kynnet

Lähde: @nail_sunny

13. Valkoiset ja kultaiset kimaltelevat lyhyet kynnet

Aiemmin postauksessa jaoimme manin, joka esitteli kultaisia ​​chevroneja. Jos pidit ajatuksesta, sinun on myös katsottava tämä. Tämä mani näyttää erilaisen tavan käyttää chevroneja. Tätä ulkonäköä varten kaksi kynnet ovat yksinkertaisesti valkoisia, kaksi on kiiltävää kultaa ja viimeinen naula on valkoinen chevronien kanssa. Kuten näette, se on niin tyylikäs ja kaunis ulkonäkö. Chevronit voidaan luoda kynsinauhalla tai kaavaimella. Luo tämä ilme uudelleen tai käytä kaikki chevron -kynnet.

Valkoiset ja kultaiset kimaltelevat lyhyet kynnet

Lähde: @nudia_sa

14. Valkoiset, kultaiset ja mustat kynnet

Seuraavaksi meillä on toinen hohto ja trendikäs ulkoasu. Tällä kertaa kynnet ovat stiletto -muotoisia ja niissä on erilaista taidetta, kuten glitteriä, tekojalokiviä ja kynsinauhaa. Rakastamme valkoista naulaa kultaisella teipillä, koska se näyttää niin tyylikkäältä ja ärtyneeltä. Tämä on toinen mani, jossa voit luoda kaikki mallit tai vain yhden. Mielestämme valkoinen ja kultainen teippi näyttäisivät upeilta kaikissa kynsissä.

Valkoiset, kultaiset ja mustat Stiletto -kynnet

Lähde: @margaritasnailz

15. Valkoiset kynnet kulta tähdillä

Tämä seuraava kynsien idea on yksi suosikeistamme! Kaikki kynnet ovat mattavalkoisia ja koristeltu kultaisilla strassikuvilla. Kultaiset tähdet näyttävät upeilta valkoisen kynsien värin kanssa. Yhdessä he luovat niin kauniin ja maagisen manin. Voit ostaa kulta tähden tarroja tai käyttää tekojalokiviä mallin luomiseen. Joten on olemassa erilaisia ​​tapoja luoda samanlainen ilme.

Valkoiset arkun kynnet kultaisilla tähdillä

Lähde: @home_of_deva

16. Vaaleanpunainen, valkoinen ja kultainen kynsien muotoilu

Jos haluat käyttää taiteellista ja kaunista kynsitaidetta, tämä idea on sinua varten. Jokainen naula on koristeltu samalla mallilla. Suunnittelu on kultaa, valkoista ja vaaleanpunaista ja se on maalattu kynsille abstraktin tyylin luomiseksi. Se on upea ulkonäkö, joka sopii kaikille. Tällainen taide näyttää hämmästyttävältä kaikilla kynsien pituuksilla ja muodoilla. Löydät opetusohjelmia verkossa, jotka voivat näyttää sinulle kuinka luoda abstrakti kuvio.

Vaaleanpunainen, valkoinen ja kultainen kynsien muotoilu

Lähde: @tanssi

17. Kultainen marmorinen kynsitaide

Seuraavaksi meillä on toinen marmorisuunnittelu, joka näyttää sinulle. Tällä kertaa useimmissa kynsissä on valkoinen ja nude ranskalainen ombre. Vaikka kahdessa aksenttikynsissä on kiiltävää kultaa ja hopeaa marmoria. Kimalteleva marmorinen muotoilu näyttää niin tyylikkäältä ja tyylikkäältä, etenkin ombre. Tämä on glam -ilme ja se on myös ainutlaatuinen. Luo ulkoasu uudelleen marmoritaiteen opetusohjelmalla. Voit kokeilla jotain vastaavaa tai saada kaikki valkoiset kynnet kultaisen glitterimarmorin päälle. Joka tapauksessa kynnet näyttävät upeilta.

Kultainen marmori kynsien taide

Lähde: @filglamournails

18. Glam Coffin kynsien muotoilu

Tämä seuraava idea on vain upea! Täällä meillä on pitkät arkun kynnet ja jokainen on sisustettu erilaisella muotoilulla. Kynsitaide sisältää strassit, kromiefektin, kultakuvioita ja paljon muuta. Se on kiiltävä ja kaunis mani. Tämä on toinen, joka olisi täydellinen erityistilaisuuksiin. Voit ostaa tällaisia ​​kimaltavia tekojalokiviä verkosta ja kiinnittää ne kynsiliimalla.

Valkoiset kynnet kultaisilla strassilla

Lähde: @margaritasnailz

19. Trendikkäät valkoiset kynnet kultaketjuilla

Tämä seuraava mani on toinen suosikeistamme! Se on vain niin ärtyisä ja glam. Tätä ulkoasua varten kynnet ovat pitkät ja arkun muotoiset. Suurin osa kynsistä on valkoisia ja niissä on kultainen raita. Molemmat aksenttikynnet ovat samat, mutta niitä koristavat myös kultaketjut. Rakastamme ketjuja, koska ne näyttävät niin tyylikkäiltä! Voit luoda tämän ilmeen uudelleen valkoisella lakalla, kultaisella kynsinauhalla ja kultaketjuilla. Ketjuja kynsille voi ostaa verkosta, ja niiden käyttöön on myös opetusohjelmia.

Trendikkäät valkoiset kynnet kultaketjuilla

Lähde: @thenailistaproject

20. Ainutlaatuinen kultainen kynsitaide

Seuraavaksi meillä on enemmän ainutlaatuista kynsitaidetta näytettäväksi. Kynnet ovat valkoiset ja pitkät. Suurin osa niistä on koristeltu eri kullalla. Kynsitaide sisältää strasseja, funky -kultakuvioita ja paljon muuta. Se on niin luova ja rohkea mani. Luo koko ulkoasu tai kokeile vain kahta naulaa keskellä. Tämä muotoilu kaikilla kynsillä näyttäisi hämmästyttävältä. Taide näyttää luodulta valkoisella kiillotuksella ja kultakalvoilla.

Ainutlaatuinen kultainen kynsitaide

Lähde: @nailsbythai

21. Ranskan Ombre ja Gold Glitter

Jos rakastat pukeutua ranskalaiseen ombreen, tämä malli on sinua varten. Jotkut kynnet ovat ombre -värisiä, kahdessa kynsissä on kultaviiva ja muut kynnet on peitetty kullalla. Rakastamme kultaista glitteriä ja ombrea, koska se on niin kiiltävä ja kaunis yhdistelmä. Tämä mani olisi täydellinen juhliin, jouluun ja NYE: hen. Se näyttää myös hyvältä kaikilla kynsien pituuksilla ja muodoilla.

Ranskan Ombre -arkun naulat kullalla

Lähde: @posh_nails_sara

22. Kultainen kalvokynsien muotoilu

Tämä seuraava mani näyttää niin tyylikkäältä ja tyylikkäältä. Tässä meillä on pitkät arkun kynnet. Neljä kynsiä on maalattu valkoiseksi, kun taas toiset ovat kirkkaita ja koristeltu kultakalvolla. Kultakalvo näyttää upealta valkoisen kanssa ja antaa kynsille ylellisen ilmeen. Kultakalvoja voidaan helposti levittää harjoittelemalla, ja verkossa on videoita, kirjallisia opetusohjelmia ja paljon muuta, joita on helppo seurata.

Valkoinen arkun kynnet kultakalvolla

Lähde: @clari_s_nails

23. Stiletto -kynsien muotoilu

Viimeinen kulta ja valkoinen kynsien idea, joka meidän on näytettävä sinulle, on tikkumaisia ​​kynsiä. Kuten näette, kaikki kynnet ovat alasti valkoisella ja kultaisella kynsitaiteella. Se on niin kaunis ja ainutlaatuinen ilme. Tällainen malli sopii kaikille, sitä voidaan käyttää mihin tahansa tilanteeseen ja se sopii kaiken pituisille ja muodoille.

Valkoiset ja kultaiset pyörrekynnet

Lähde: @laquenailbar

Toivomme, että olet saanut inspiraation näistä valkoisista ja kultaisista kynsistä!