23 Söpöä hiusväriä ja trendejä vuodelle 2021

Olemme kaikki olleet siellä, missä katsot peiliin ja olet kyllästynyt hiuksiisi. No, hiusväri on paras tapa ratkaista tämä ongelma! Uusi hiusväri voi nostaa hiukset ja antaa niille uuden elämän, kun taas rohkeammat värit muuttavat hiuksesi kokonaan, joten se on hauskaa ja upeaa. Jos aiot valita uuden värin vuonna 2021, lue sitten, koska meillä on 23 söpöä hiusväriä ja trendejä, jotka sinun on nähtävä. Meillä on kaikkea luonnollisen näköisistä väreistä, kuten vaaleasta vaaleanpunaiseen. Kaikille sopii väri, ja ne antavat hiuksillesi tyylikkään muodon, joka saa sinut näyttämään ja tuntumaan hyvältä!

1. Suloinen vaaleanpunainen hiusväri

Ensimmäinen hiusväri -idea, jonka haluaisin näyttää sinulle, on vaaleanpunainen ja erittäin söpö! Tämä väri on kuvattu stylisti nimellä Pink Poison. Hiuksissa on erilaisia ​​vaaleanpunaisia ​​sävyjä juurista latvoihin. Rakastamme vaaleanpunaisia ​​sävyjä, koska ne täydentävät toisiaan täydellisesti ja antavat lausunnon. Tämä hiusväri on täydellinen kesäksi.

Suloinen vaaleanpunainen hiusväri -idea

Lähde: @cryistalchaos

2. Jääkuningatar

Vaalea on yksi suosituimmista hiusväreistä ja osa syytä siihen, että on olemassa niin monia sävyjä, joista valita. Tätä seuraavaa vaaleaa ilmettä kutsutaan Ice Queeniksi. Kuten näette, hiukset ovat vaaleat vaaleat sävyt, jotka näyttävät melkein valkoisilta. Se on vain upea. Tällaiset hiukset sopivat erinomaisesti kaikkina vuodenaikoina, koska ne ovat talvisia, mutta kirkkaita myös kesäksi.

Idea jäävaaleista hiusväreistä

Lähde: @tanssija

3. Rose Gold Balayage

Ruusukultaiset sävyt ovat myös olleet must have hiuksissa ja tällaisilla tyyleillä voimme nähdä miksi! Tässä meillä on hiusväri nimeltä Rose Bronze. Siinä on pehmeä ruusukultainen balayage. Tämä on upea hiusidea ja se sopii niille, jotka haluavat söpön, modernin ja rohkean värin. Luo myös kampauksesi tai jos se ei ole sinua varten, väri sopii kaikille hiustyypeille, pituuksille ja tyyleille.

Ruusukulta Balayage Bob Hairstyle

Lähde: @suomimeemit

4. Upeat vaaleat kohokohdat

Seuraavaksi meillä on tyylikäs, söpö ja klassinen hiusväri. Tätä ulkoasua varten hiukset ovat tummat juurella, ja niihin on lisätty vaaleita kohokohtia. Kohokohdissa on sekoitus vaaleita sävyjä sekä viileää että kevyttä. Se on upea ja helppokäyttöinen hiusten idea, joka sopii kaikille. Blondi antaa tummemmille hiuksille aurinkoisen ilmeen.

Upeita vaaleita kohokohtia

Lähde: @kaite_capellihair

5. Kaunis ruskea hiusväri

Jos sinulla on tummat hiukset, mutta haluat nostaa niitä ja lisätä uutta väriä, tämä on sinua varten. Täällä meillä on tummat hiukset, joihin on lisätty lämpimämpiä ruskeita kohokohtia. Tyyli on viimeistelty söpöillä aalloilla. Tämä on tyylikäs hiusidea, joka sopii erinomaisesti niille, jotka eivät halua liikaa väriä.

Kaunis ruskea hiusväri -idea

Lähde: @herryblossomsalon

6. Sateenkaaren alavalot

Tämä seuraava hiusidea on yksi suosikeistamme! Hiukset ovat erittäin vaaleat vaaleat yläkerroksissa, sateenkaari -allevalot alla. Jos et ole kuullut alivaloista ennen, tämä on vain väri, joka lisätään hiusten alempiin kerroksiin eikä yläosaan. Joten tämän kanssa saat sateenkaaren yllätyksen blondin alla. Se on söpö, maaginen ja se on täydellinen niille, jotka pitävät yksisarvisista ja rohkeista hiusväreistä.

Vaaleat vaaleat hiukset, joissa sateenkaari

Lähde: @cryistalchaos

7. Hunaja blondi Bob

Seuraava hiusväri on niin makea ja tyylikäs. Tässä meillä on hunajan vaalea väri. Tässä kampauksessa on erilaisia ​​vaaleita sävyjä, sekä vaaleita että lämpimiä. Rikkaampi ja tummempi blondi on hunaja. Kuten näette, se on niin kaunis ja trendikäs idea. Yhdistä se upealla leikkauksella kuin tylppä bob ja sinulla on yksi hämmästyttävä tyyli. Jos bob ei ole sinua varten, hunajablondi sopii myös kaikkiin lyhyempiin ja pidempiin tyyleihin.

Hunaja blondi Bob

Lähde: @suomimeemit

8. Kultainen karamellihiusidea

Rakastatko rohkeampia hiusvärejä? Jos on, katso tätä. Hiukset ovat pitkät ja kiharat. Suurin osa hiuksista on tummanruskeita sävyjä, mutta myös kirkkaampi ja kultaisempi väri on lisätty. Tämä lämmin kultainen karamellihiusidea on vain upea. Väri todella antaa lausunnon ja antaa tummanruskeille hiuksille hissin.

Idea kultaisesta karamellista hiuksiin

Lähde: @emmediparrucchieri

9. Siniset ja violetit hiukset

Rakastamme tätä seuraavaa söpöä hiusväriä. Tämä on hyvin ainutlaatuinen ja rohkea idea. Hiukset alkavat tumman sinisellä sävyllä juuressa. Sitten se sekoittuu harmaan sävyyn puolivälissä ja lopulta vaalean violetiksi kärjissä. Värimuutos on upea ja stylisti on kutsunut sitä Moonshineksi. Tämä on täydellinen niille, jotka haluavat täydellisen hiustenmuutoksen erottua joukosta tyylillä.

Sinisistä violetteihin hiuksiin

Lähde: @bohemianblonder

10. Tummat hiukset lämpimillä vaaleilla kohokohdilla

Toinen väri kuin voit lisätä tummiin hiuksiisi on lämmin vaalea. Tämä kampaus näyttää kuinka pukeutua kauniisti blondiin. Kuten näette, hiukset ovat hyvin tummat, ja hiusten etuosassa ja alaosissa kaikkialla muualla on lisätty vaaleita kohokohtia. Tämä on söpö, kesäinen ja upea tyyli, joka sopii kaikille.

Tummat hiukset lämpimillä vaaleilla kohokohdilla

Lähde: @haarlie_edwardsandco

11. Suloisia ruusukultaisia ​​Ombre -hiuksia

Aiemmin postauksessa esittelimme ruusukultaisia ​​hiusvärejä. Jos pidit siitä, katso myös tätä hiusideaa. Tällä kertaa meillä on tummemmat hiukset, joissa on ruusukultainen ombre. Rakastamme tätä, koska se on loistava tapa kokeilla trendikkäitä ja moderneja värejä. Jos päätät, että se ei ole sinua varten tai halusit vain kokeilla sävyä huvin vuoksi, se kasvaa helposti ulos. Tämä on kaunis hiusten idea, joka sopii täydellisesti kevääseen.

Suloisia ruusukultaisia ​​Ombre -hiuksia

Lähde: @tanssija

12. Karamellin kohokohdat pitkille kiharoille hiuksille

Jos sinulla on kiharat hiukset, sinun on nähtävä tämä seuraava idea! Täällä meillä on ruskeat hiukset ja vaaleampi väri. Lämmin ja kirkas väri on lisätty hiusten yläkerroksiin, mikä todella tekee kiharat erottuviksi. Tämä on upea hiusten idea ja se wow! Tämä väriyhdistelmä toimii myös muilla hiustyypeillä.

Karamellin kohokohdat pitkille kiharoille hiuksille

Lähde: @supvalerie

13. Vaaleat hiukset ja siniset allevalot

Seuraavaksi meillä on toinen alleviivausidea. Tällä kertaa hiukset ovat platinan vaaleat ja siniset allevalot. Erilaisia ​​sinisiä sävyjä on käytetty sekä vaaleissa että tummissa. Se on upea hiusidea, ja sen avulla voit pukeutua väritykseen hillitymmällä tavalla. Sinistä allevaloa voidaan käyttää minkä tahansa hiusvärin kanssa, ei vain blondin kanssa.

Vaaleat hiukset sinisillä allevaloilla

Lähde: @supvalerie

14. Tulinen hiusväri -idea

Mausta ulkonäkösi tulisella kuumalla hiusvärillä, kuten tämä. Täällä meillä on pitkät hiukset, jotka on värjätty söpöksi ja kupariseksi. Se on upea ja rohkea sävy. Rakastamme näitä punaisia ​​sävyjä, koska ne sopivat kaikille ja kaikkina vuodenaikoina. Hiukset ovat kirkkaita kesäksi, mutta lämpimiä talveksi. Tämä väri näyttää upealta minkä tahansa tyylin kanssa.

Tulinen hiusväri -idea

Lähde: @herryblossomsalon

15. Idea mustista ja harmaista Ombre -hiuksista

Toinen väriyhdistelmä, jota rakastamme, on musta ja harmaa! Tämä hiusidea näyttää, miten sitä käytetään tyylikkäästi. Hiukset ovat juuren mustat ja sitten ne muuttuvat trendikkään hopeanharmaiksi. Rakastamme harmaata, koska se on niin tyylikäs ja julkilausuva. Luo musta ja harmaa ilme, mutta harmaa sopii myös muihin hiusväreihin. Voit myös lukea alla olevan Instagram -sivun opetusohjelman todellisesta punotusta tyylistä, joka on täydellinen festivaaleille.

Idea mustista ja harmaista Ombre -hiuksista

Lähde: @nealmhair

16. Lihavoitu Ombre -hiusväri -idea

Jos haluat todella hämmästyttää hiusten väriä, tämä on täydellinen. Tämä väriyhdistelmä on saanut inspiraationsa syksystä. Joten hiukset alkavat runsaasta punaisesta sävystä, sitten sekoittuvat vaaleanpunaiseksi ja lopulta oranssiksi. Se on niin hauska ja söpö idea hiuksiin! Nämä hiukset toimivat myös kesällä, jos käytät vaaleampaa punaista, koska niillä on trooppinen kesäinen ilme. Rakastamme tätä värivalikoimaa ja haluamme todella kokeilla sitä!

Lihavoitu Ombre -hiusväri -idea

Lähde: @viridian__172191212

17. Isoja vaaleita kohokohtia

Seuraavaksi meillä on upea moniulotteinen hiusväri. Mittaväri on vaaleiden ja tummien sävyjen käyttö tyylikkämpien ja luonnollisempien hiusten luomiseksi. Joten tämän ilmeen vuoksi hiukset ovat tummat juurella, ja niihin on lisätty vaaleita sävyjä. Kuten näette, on sekä viileitä että lämpimiä sävyjä. Tämä on helppo käyttää hiukset -idea, joka näyttää hämmästyttävältä kenelle tahansa.

Isoja vaaleita kohokohtia

Lähde: @supvalerie

18. Cotton Candy Pink

Aiemmin postauksessa jaimme vaaleanpunaisen hiusvärin. Jos pidit ajatuksesta, sinun on myös katsottava tämä. Tämä on vaaleampi ja pastellisävy, joka antaa sille puuvillakarkkia. Se on vain kirkas, hauska ja super söpö. Tällaiset hiukset sopivat täydellisesti kevääseen ja kesään, ja vaaleanpunainen sopii kaikkiin kampauksiin.

Cotton Candy vaaleanpunainen hiusväri

Lähde: @suomimeemit

19. Melko platina vaaleat hiukset

Seuraava hiusidea on aivan upea! Täällä meillä on pitkät ja tyylikkäät hiukset, jotka ovat platinan vaaleita. Se on niin kaunis blondi sävy ja se todella wow. Tällainen kirkas blondi sopii erinomaisesti naisille, jotka haluavat erottua. Tämä on toinen väri ja tyyli, joka sopii hyvin kesäksi.

Melko platina vaaleat hiukset

Lähde: @hyväkarvainen

20. Dark to Light Color Melt

Tämä hiusidea on toinen suosikeistamme. Tyyli sisältää upean värisulatteen nimeltä Black Pearl. Joten hiukset alkavat tummua ja sulautuvat vaaleampiin sävyihin. On niin monia eri sävyjä hiilestä ja savuisesta harmaasta punastumisen vaaleanpunaiseen ja hopeiseen. Se on upea hiusten idea ja se sopii täydellisesti syksyyn ja talveen.

Tummasta vaaleaan hiusväri

Lähde: @nealmhair

21. Pehmeät mansikan hiukset

Jos haluat söpön, mutta luonnollisen värin, tämä voisi olla täydellinen sinulle. Täällä meillä on pehmeät mansikan hiukset. Hiukset ovat vaalea kuparinen väri juurista latvoihin. Kaunista on vain niin helppo pukea. Tällainen väri näyttää hämmästyttävältä kaikille ja se täydentää kaikkia kampauksia.

Idea pehmeästä mansikan hiusväristä

Lähde: @mikkiuldhair

22. Suloiset vaaleat kiharat

Rakastamme tätä seuraavaa hiusten ideaa. Se on täydellinen naisille, joilla on erittäin tiukat kiharat. Hiukset ovat tummat juurella, ja kiharoihin on lisätty erilaisia ​​vaaleita sävyjä. Käyttämällä useita vaaleita sävyjä hiukset näyttävät luonnollisemmilta ja auringon suutellilta. Se on niin kaunis ja söpö tyyli! Jos blondi ei ole sinua varten, voit lisätä rohkeita värejä, kuten vaaleanpunaista tai punaista.

Suloiset vaaleat kiharat

Lähde: @keystothekulture

23. Sulatetut kupari -Ombre -hiukset

Viimeinen söpöistä hiusväreistämme on tämä sulanut kupari. Hiukset alkavat tummanpunaisella sävyllä, sitten ne sulautuvat oranssiksi ja lopuksi vaaleiksi. Se on niin hämmästyttävä värisula ja hiukset tekevät todella lausunnon. Koska hiukset ovat sekä tulisia että kesäisiä, ne sopivat kaikkina vuodenaikoina.

Sulatetut kupari -Ombre -hiukset

Lähde @cryistalchaos

Toivomme, että rakastat kaikkia näitä söpöjä hiusvärejä yhtä paljon kuin me!