21 Melko Purppuraa Kynsimallia ja Ideoita

Violetti on niin suosittu väri muodissa ja kauneudessa. Tämä ei ole yllätys, koska valittavana on niin monia upeita sävyjä. Helppo tapa lisätä violettia ulkoasuun on kynnet. Kauniilla väreillä voidaan luoda niin monia hämmästyttäviä kynsimalleja. Antaaksemme sinulle inspiraatiota kynsistämme, olemme löytäneet 21 violettia kynsimallia. Löydät kimaltelevia kynsiä, glam -kynsitaidetta ja paljon muuta. Kaikille löytyy violetti mani ja kynnet sopivat kaikkiin tilaisuuksiin!

1. Sparkly Purple Nail Idea

Ensimmäinen kynsien idea, joka meidän on näytettävä sinulle, on kimaltava, söpö ja helppo käyttää. Jokainen kynsi on maalattu Color Club -lakalla, sävy Celestial. Kuten näette, se on kirkas ja kaunis violetti sävy. Maalaa kaikki kynnet värin kaltaisella manilla tai luo se upealla kynsitaiteella.

Sparkly Purple Nail Idea

Lähde: @badgirlnails

2. Ametisti kynsien taide

Emme tiedä sinusta, mutta rakastamme kristalleja, erityisesti violetteja, kuten Ametisti. Tämä seuraava kynsien muotoilu on saanut inspiraationsa maagisesta kristallista ametistista. Tätä ulkoasua varten kaikki kynnet ovat violetteja ja niillä kaikilla on opaali marmorivaikutus. Jokainen naula on myös koristeltu kultakalvolla. Se on mystinen manikyyri ja löydät oppaita tästä kynsitaiteesta verkossa.

Ametisti kynsien taide

Lähde: @superflynails

3. Nude ja Purple Ombre Nails

Ombresta on tullut niin suosittu kynsitaiteessa, ja tällaisella suunnittelulla voimme nähdä miksi! Tässä meillä on kauniit arkun kynnet. Kynsien pohja kynsinauhojen lähellä on alasti, ja väri muuttuu pastelliksi violetiksi. Värit ovat upeita ja siirtyminen sävyjen välillä on saumatonta. Voit katsella ombre -kynsitaiteen opetusohjelmia verkossa. Se ei ole niin vaikeaa kuin voit käyttää sientä.

Pastelli violetti Ombre -kynnet

Lähde: @_haluinen

4. Nude Nails Purple V -vinkillä

Jos etsit trendikästä tapaa käyttää purppuraa, tämä on sinua varten. Tässä manikyyrissä on pitkät arkun muotoiset kynnet. Kaikki kynnet ovat alasti violetilla v -kärjellä. Se on tyylikäs tapa käyttää purppuraa ja v -kärjet antavat lausuman verrattuna klassiseen kärjen muotoon. Voit luoda tämän ilmeen uudelleen tai käyttää eri violetin sävyä. V -kärjet voidaan luoda kynsinauhalla.

Nude Nails Purple V -vinkillä

Lähde: @chaunlegend

5. Multi Tone Purple Glam Glitterillä

Etkö voi päättää, mitä violettia väriä kokeilla? Jos on, miksi et käytä muutamia ?! Voisit luoda jotain tällaista. Tätä maniia varten jokainen kynsi on maalattu eri violetilla sävyllä. Siellä on myös yksi kimaltava aksenttikynsi. Rakastamme tätä monisävyistä ulkoasua, koska se on ainutlaatuinen ja erittäin tyylikäs. Voit käyttää mitä tahansa violetteja sävyjä ja voit luoda uudelleen glitterillä tai ilman.

Monisävyinen violetti arkun kynnet

Lähde: @laurenannellis

6. Vaalea purppura Ombre ja kukat

Seuraava kynsien idea on kaunis ja tyylikäs. Jokainen kynsi on alasti vaaleanpunaisella ombre -värillä. Siellä on myös yksi aksenttikynsi, jossa on upeita valkoisia kukkia ja tekojalokiviä. Pehmeä violetti väri ja kukat ovat niin kaunis ja naisellinen yhdistelmä. Tällainen mani sopii täydellisesti kevääseen ja kesään. Kokeile tätä mallia tai voit käyttää ombrea ilman kukkia saadaksesi hienovaraisemman ilmeen.

Vaalean violetit Ombre -kynnet kukilla

Lähde: @sheadbeauty

7. Upeat tumman violetit arkun kynnet

Tämä seuraava mani on yksi suosikeistamme! Täällä meillä on hyvin pitkät arkun kynnet ja jokainen on maalattu tummalla ja kiiltävällä violetilla sävyllä. Kynsien muoto, pituus ja väri on hämmästyttävä yhdistelmä. Yhdessä he luovat tällaisen lausunnon. Tällaiset kynnet sopivat loistavasti syksyyn ja talveen, juhliin ja myös Halloweeniin. Voit luoda tämän uudelleen tai käyttää samanlaista väriä minkä tahansa pituisille ja muotoisille kynsille.

Upeat tumman violetit arkun kynnet

Lähde: @chaunlegend

8. Glitzy Purple Nail -mallit

Rakastatko funky -kynsitaidetta ja paljon blingiä? Jos näin on, tämä voisi olla täydellinen sinulle! Jotkut kynnet ovat mattapurppuraisia ​​ja tekojalokiviä, yksi kimalle kimaltelee ja on jopa marmorikynsitaidetta. Rakastamme tätä, koska se on hauskaa, ainutlaatuista ja luovaa. Tämä mani olisi täydellinen kesäksi ja lomille. Voit luoda tämän uudelleen violetilla ja mattapintaisella kiillotusaineella ja tietysti kimaltavilla tekojalokivillä. Ne ovat saatavilla verkossa.

Violetti kiiltävä arkku kynsien muotoilu

Lähde: @riyathai87

9. Pastelli violetti matta kynnet

Mattakynnet ovat toinen suosittu kynsien muotoilu. Tässä meillä on kaunis violetti versio näytettäväksi. Nämä kynnet ovat enimmäkseen pastellinvärisiä ja mattapintaisia, ja on myös korostuskynsi, joka on alasti kiiltävän hopean ja ruusukultaisten strassien kanssa. Se on niin upea ja tyylikäs muotoilu. Jos haluat luoda ulkoasun uudelleen, tarvitset mattapintamaalin. Tekojalokivi on helppo levittää kynsiliimalla. Tämä kynsien muotoilu sopii täydellisesti kevääseen ja pääsiäiseen.

Matta pastellinväriset kynnet

Lähde: @vanessanailzfeatures

10. Sparkly Purple Nails ja Glam Nail Art

Glam up kynnet violetti muotoilu kuten tämä. Tätä ulkoasua varten meillä on pitkät kynnet, jotka on maalattu kauniilla violetilla sävyllä, jossa on joitain alastomia ja kimaltavia yksityiskohtia. Lähes jokainen kynsi on myös koristeltu värikkäällä kimalluksella. Glitter ja nail art näyttävät kauniilta yhdessä. Tällainen mani olisi täydellinen erityistapahtumaan. Voit luoda samanlaisen ilmeen mistä tahansa muodosta ja pituudesta.

Sparkly Purple Nail Art -suunnittelu

Lähde: @amanda.sudolll

11. Violetit kynnet perhosilla

Seuraavaksi meillä on suloinen ja eloisa mani näytettäväksi. Kaikki kynnet on maalattu pastellin violetiksi ja korostuskynsien kynsitaiteilija käytti suosittuja perhosetarroja ja muutamia tekojalokiviä. Se on kaunis ja ainutlaatuinen ulkoasu, joka sinun on käytettävä keväällä. Alla olevasta sivusta voit tarkistaa, mitä kynsilakkoja käytettiin.

Söpö Butterfly Nail Art -suunnittelu

Lähde: @ivynailss

12. Chrome Coffin kynsien muotoilu

Jos etsit muotoilua, joka erottaa sinut joukosta, tämä on täydellinen sinulle! Jokaisessa kynsissä on erilaista taidetta, kuten ombre, kromi, kukat ja paljon muuta. Se on ainutlaatuinen, taiteellinen ja trendikäs mani. Jotain tällaista on täydellinen naisille, jotka rakastavat lausunnon antamista. Luo koko ulkoasu tai kokeile vain yhtä tai kahta parhaiten miellyttävää mallia.

Chrome Coffin kynsien muotoilu

Lähde: @riyathai87

13. Kauniit violetit marmorikynnet

Rakastamme tätä seuraavaa kynsien ideaa! Täällä meillä on violetit stiletto -kynnet ja jokainen niistä on koristeltu hämmästyttävällä värillä ja marmorilla. Värit ovat upeita ja yleinen manikyyri on niin funky ja söpö. Tällainen malli sopii erinomaisesti niille, jotka haluavat käyttää hauskaa ja kirkasta kynsitaidetta. Tämä ulkoasu voidaan luoda mihin tahansa pituuteen ja muotoon. Rakastamme glitterin poppia, se todella korostaa muotoilua.

Violetit marmoriset stilettikynnet

Lähde: @dymenails

14. Pretty Purple Gradient Nails

Seuraava kynsien idea sisältää enemmän kaltevuustaidetta. Tällä kertaa kynnet alkavat tummua ja sulautuvat sitten vaaleampiin violetin sävyihin. Se on kaunis muotoilu ja rakastamme käytettyjä tummempia sävyjä. Se on tyylikäs ja helppokäyttöinen kaltevuus, joka sopii kenelle tahansa. Voit tarkistaa, mitä kiillotusaineita käytettiin alla olevalta sivulta. Luo tämä uudestaan ​​tai voit jazzata mania tekojalokivillä tai glitterillä.

Melko violetit liukuvärjätyt kynnet

Lähde: @badgirlnails

15. Violetit kromikynnet

Tee lausuma tällaisilla tikkanauloilla! Jotkut kynnet ovat yksinkertaisesti mattapunaisia ​​ja toisissa violetti kromi. Korostuskynsissä on luonnonvalkoinen pohja ja violetti kalvo. Se on upea mani ja voit kokeilla koko ulkonäköä tai vain yhtä mallia kaikilla kynsillä. Joka tapauksessa terävä kynsien muoto antaa violetille väreille wow -tekijän.

Violetit kromikynnet

Lähde: @nail_poisk

16. Lyhyet violetit kynnet

Jazz kynnet glitterillä ja hopealla. Voit luoda jotain tällaista. Tässä meillä on violetit ombre -kynnet. Jokainen on koristeltu hopeisella timantilla. Siinä on myös yksi kimaltava aksenttikynsi. Rakastamme tätä, koska hopea timantti todella houkuttelee mania ja antaa sille trendikkään ilmeen. Voit ostaa tällaisia ​​koristeita verkossa mistä tahansa muodosta ja väristä. Luo tämä uudelleen tai kokeile omaa funky -suunnittelua.

Lyhyet violetit kynnet hopeakimalleilla

Lähde: @amvpnails

17. Dark Purple Matte Nails

Seuraavaksi meillä on suloinen ja yksinkertainen idea näyttää sinulle. Tässä meillä on tumman violetit kynnet, joissa on mattapinta. on myös kaksi korostuskynää hopeakimalleissa. Kokeile samanlaista ulkoasua kuin tämä tai voit käyttää mitä tahansa väriä korostuskynsiin. Myös kulta ja violetti väriyhdistelmä olisi hyvä. Voit katsoa verkossa opetusohjelmia mattakynsien luomiseen.

Matta Dark Purple Nails

Lähde: @nail_sunny

18. Violetit glitteriset arkun kynnet

Seuraavassa ideassa on kauniimpaa ja tyylikkäämpää kynsitaidetta. Tällä kertaa kynnet ovat vaalean violetin sävyisiä, ja niissä on neljä kimaltavaa purppuraa. Kaksi, jos kynsissä on myös pieniä tekojalokiviä. Se on upea muotoilu ja rakastamme väriyhdistelmää. Voit luoda samanlaisen ilmeen millä tahansa violetilla sävyllä.

Violetti Glitter Coffin Nails

Lähde: @naiset.xmxnx_

19. Trendikkäät tummat violetit ja nude -kynnet

Alaston ja violetti on trendikäs väriyhdistelmä. Älä vain ota sanaamme, katso tämä mani. Osa kynsistä on alasti ja osa tumman violetin sävyisiä. Yksi kynsistä on myös koristeltu hienolla violetilla kuviolla. Tällainen muotoilu on rohkea, ainutlaatuinen ja trendikäs. Se sopii kaikille ja näyttää upealta kaikilla kynsien pituuksilla ja muodoilla.

Trendikkäät violetit ja nude -kynnet

Lähde: @nailsrnd

20. Mustat, violetit ja kultaiset kynnet

Rakastatko liukuvärjäystä? Jos näin on, sinun on nähtävä tämä seuraava idea. Tätä kaltevuutta varten kynsi on kimaltelevaa kultaa lähellä kynsinauhoja, sitten väri muuttuu violetiksi ja lopulta kynnet ovat mustia. Tämä on vampy mani, joka olisi täydellinen syksyyn ja Halloweeniin. Luo tämä uudelleen tai kokeile samaa väriyhdistelmää ilman kimallusta saadaksesi hienovaraisemman ilmeen.

Mustat, violetit ja kultaiset kynnet

Lähde: @badgirlnails

21. Kaunis vaaleanpunainen ja violetti kynsien muotoilu

Viimeinen kynsien muotoilu on kaunis ja kiiltävä! Jotkut kynnet ovat kirkkaan violetin sävyisiä ja toiset ovat vaaleanpunaisia, ja niissä on kimaltavia suukkoja. Violetti ja vaaleanpunainen on upea väriyhdistelmä. Luo tämä uudelleen tai voit käyttää eri sävyjä molemmista väreistä. Yritä pitää strassit, vaikka ne antavat kynsille wow -tekijän!

Violetit ja vaaleanpunaiset arkun kynnet

Lähde: @nailsby_evon

Toivomme, että olet löytänyt violetin kynsisuunnittelun kokeiltavaksi!