21 trendikästä tapaa käyttää kalvokynsiä vuonna 2021

Etsitkö tapaa kiiltaa kynnet? Jos näin on, kannattaa kokeilla kalvokynsiä. Kynsikalvoja on saatavana kaikissa väreissä ja niitä voidaan käyttää niin monilla taiteellisilla tavoilla. Suosituimmat värit ovat kulta ja hopea, ja ne todella jazzivat yksinkertaisinta kynsitaidetta. Kynsikalvoja voi ostaa verkosta. Niitä on helppo käyttää ja sinun tarvitsee vain:

1. Maalaa perusväri ja anna kuivua

2. Leikkaa kalvo halutun muotoiseksi ja levitä kynsikalvo liimaa kynsiin

3. Aseta folio liiman päälle, paina alas ja anna kuivua

4. Viimeistele kahdella kerroksella pintamaalia, mutta anna kunkin kokeilla välissä

Joten nämä on helppo luoda ja antaa sinulle inspiraatiota, olemme löytäneet 21 tapaa käyttää kalvokynsiä vuonna 2021. Joten katso ja valitse yksi kokeiltavaksi.

1. Vaaleanpunaiset ja kultaiset kynnet

Ensin meillä on nämä vaaleanpunaiset kynnet kultakalvolla. Kynnet ovat lyhyet ja vain kahdessa nauhassa on kultakalvo. Tämä mani on helppo käyttää ja se sopii mihin tahansa pituuteen ja muotoon. Samanlainen väri sopii täydellisesti kesäksi ja voit luoda kultaisen ilmeen tai kokeilla hopeakalvoa, koska sekin näyttäisi upealta.

Vaaleanpunaiset ja kultaiset kynnet

Lähde: @nailsrnd

2. Tyylikkäät kalvokynnet

Jos haluat hienompia ja tyylikkäitä kalvoja, tämä kynsien idea on täydellinen sinulle. Tässä meillä on tyylikkäät mantelinmuotoiset kynnet. Jokaisella naulalla on valkoinen marmorivaikutus, jossa on kultakalvopaloja. Se on upea ja trendikäs muotoilu, jota voit käyttää mihin tahansa tilanteeseen. Löydät helposti seurattavia marmorikynsien taideoppaita verkossa.

Tyylikkäät kalvokynnet

Lähde: @fiina_naillounge

3. Maaginen Mani

Tässä seuraavassa kynsien ideassa on maaginen tunnelma. Jokaisessa kynsissä on kaunis muotoilu kultakalvolla ja taiteilija loi taidetta opaalin jalokivien innoittamana. Se on kaunis idea ja se on ainutlaatuinen tapa käyttää kultakalvoja. Luo tämä uudelleen tai voit yrittää käyttää mitä tahansa kiveä kalvojen kanssa. Violetti ametisti tai vaaleanpunainen ruusukvartsi olisi upea.

Maaginen Mani kultakalvoilla

Lähde: @superflynails

4. Moniväriset kalvot

Haluatko tehdä lausunnon? Jos näin on, sinun on nähtävä nämä seuraavat kynnet. Tätä ulkoasua varten jokainen naula on maalattu mustaksi ja koristeltu monivärisillä kalvoilla. Rakastamme sateenkaariefektiä ja se näyttää niin viileältä ja tyylikkäältä. Voit luoda tämän ilmeen erivärisillä kalvoilla, joita voi ostaa verkosta. Kokeile samanlaista mallia tai käytä kaikkia mustia kynsiä yhdellä kiiltävällä aksenttikynsellä.

Värikkäät kalvokynnet

Lähde: @superflynails

5. Kultakalvoarkun naulat

Seuraavaksi meillä on toinen helppokäyttöinen ulkoasu. Tällä kertaa meillä on pitkät arkun kynnet, jotka ovat tyylikkäitä vaaleanpunaisia ​​sävyjä. Kahdessa kummankin käden kynsissä on upea kalvomalli. Niinpä aksenttitaiteessa on yhdistetty valkoinen marmori ja kultakalvo. Se on kaunis, trendikäs ja sopii kaikille. Luo nämä uudelleen tai käytä eri väriyhdistelmää.

Kultaiset kalvoarkun naulat

Lähde: @nailedbyvu

6. Upeat kultaiset ja mustat kynnet

Kulta ja musta ovat niin tyylikkäitä väriyhdistelmiä, ja tässä on kuinka käyttää näitä kahta tyylikkäästi! Tässä meillä on mustat mattaiset arkun naulat, joissa on kaksi aksenttikynsiä kummassakin kädessä. Korostuskynnet ovat kirkkaat ja koristeltu tumman kullan kalvoilla. Se on niin trendikäs, moderni ja glam -idea. Voit kokeilla tätä ulkoasua tai voit käyttää mitä tahansa värikalvoa, koska kaikki värit täydentävät mustaa.

Musta matta arkku kynnet kultakalvolla

Lähde: @Suomi_Cortez

7. Hienovaraiset kalvot

Seuraavassa kynsien ideassa on toinen hienovaraisempi kalvomalli. Tätä ulkoasua varten kynnet ovat ruskeat, ja niissä on kahdenlaisia ​​korostuskynsiä. Aksenttikynnet ovat kirkkaat ja niissä on hillittyjä kultakalvon välähdyksiä. Rakastamme tätä muotoilua, koska väriyhdistelmä on upea, kulta näyttää hohdokkaalta ja muotoilu on taiteellista ja ainutlaatuista.

Pitkät kynnet kultakalvoilla

Lähde: @jaakko

8. Violetti ja kultakalvoinen kynsien muotoilu

Tämä seuraava kynsien idea on yksi suosikeistamme! Tässä meillä on kirkkaat arkun kynnet. Kaikki kynnet on koristeltu violetilla marmorilla ja kultaisilla kalvoilla. Se on hauska, ainutlaatuinen ja lausuntoa tekevä muotoilu. Luo tämä ulkoasu uudelleen tai voit käyttää vain kalvotaidetta. Voit jopa käyttää foliotaidetta vain aksenttina.

Kulta ja violetti arkun kynnet

Lähde: @sanomat

9. Trendikkäät kultakalvokynnet

Rakastatko glamia ja trendikkäitä kynsiä, jotka antavat lausunnon? Jos näin on, tämä mani voisi olla täydellinen! Nämä kynnet ovat pitkät ja arkun muotoiset. Useimmat kynnet ovat saman muotoisia, jotka ovat alasti ja joihin on lisätty kultakalvoja. Jokaisessa kädessä on myös yksi aksenttikynsi, joka on alasti kultakärjillä. Se on upea muotoilu ja se sopii erinomaisesti juhliin ja erityistilaisuuksiin.

Trendikkäät kultakalvokynnet

Lähde: @fiina_naillounge

10. Valkoiset kynnet ja kultakalvot

Seuraavaksi meillä on toinen glam -kynsien idea. Tätä ulkoasua varten jotkut kynnet ovat valkoista marmoria, jossa on kultakalvoja, ja jotkut ovat ranskalaisia ​​ombre. Rakastamme tätä, koska ranskalainen ombre on tyylikäs, kultakalvo luo kauniin marmorivaikutelman ja koko ulkoasu on glam -tunnelma. Luo tämä tyylikäs muotoilu uudelleen tai voit käyttää mitä tahansa väriyhdistelmää.

Valkoiset arkun kynnet kultakalvoilla

Lähde: @sanomat