21 tapaa käyttää vaaleanpunaisia ​​ja valkoisia Ombre -kynsiä

Ombre-kynnet ovat edelleen yksi pakollisista kynsimalleista. Suuntaus pysyy, joten jos et ole kokeillut, nyt on aika tehdä se! On niin monia ombre -väriyhdistelmiä kokeiltavaksi, mutta rakastamme vaaleanpunaista ja valkoista. Tämä väriyhdistelmä on niin helppo käyttää, ja siinä on paljon vaaleanpunaisia ​​sävyjä ja ombre -versio, joka sopii kaikille. Ei vain sitä, mutta elävämmät pinkit ovat täydellisiä tulevalle kesäkaudelle! Joten saadaksemme sinut inspiroimaan ombresta, olemme löytäneet 21 parasta vaaleanpunaista ja valkoista ombre -kynsiä. Meillä on glitteriä, tekojalokiviä, kukkataidetta ja paljon muuta.

Ombre voidaan luoda kotona, joten voit kokeilla joitain näistä. Verkossa on ombre -kynsiohjeita, mutta yksi suosituimmista menetelmistä on sienellä. Maalaa värit pienelle raidalle raidalle, hiero kynsillesi ja siinä kaikki. Löydät yksityiskohtaisempia ohjeita verkossa, mutta se on yksinkertainen muotoilu. Joten anna mennä!

1. Kirkkaat vaaleanpunaiset ja valkoiset Ombre -kynnet

Ensimmäinen kynsien idea on elävä, rohkea ja kaunis. Tätä ulkoasua varten kynnet alkavat kirkkaan vaaleanpunaisesta ja sekoittuvat sitten valkoiseksi. Se on yksinkertainen ja hauska muotoilu kokeiltavaksi. Luo tämä uudelleen tai voit kokeilla vaaleampaa vaaleanpunaista sävyä. Tämä malli sopii kaiken pituisille ja muotoisille kynsille. Pidä se myös yksinkertaisena tai jazzi sitä tekojalokivillä.

Kirkkaat vaaleanpunaiset ja valkoiset Ombre -kynnet

Lähde: @kt_tk1

2. Tyylikkäät ranskalaiset Ombre -kynnet

Suosittu vaaleanpunainen ja valkoinen ombre -ilme on ranskalainen ombre. Jos et ole kuullut siitä aikaisemmin, tämä malli käyttää klassisia vaaleanpunaisia ​​ja valkoisia värejä, mutta valkoisten kärkien luomisen sijaan värejä käytetään ombre -sekoituksessa. Kuten näette, tulos on erittäin tyylikäs ja helppo käyttää. Tällaiset kynnet sopivat joka tilanteeseen.

Tyylikäs ranskalainen Ombre Coffin Nails

Lähde: @nailsbybano

3. Kiiltävät arkun kynnet

Jos pidät glitzistä, glamourista ja lausunnon antamisesta, nämä kynnet ovat sinua varten. Joten täällä meillä on erittäin pitkät tikkanaulat. Useimmilla kynsillä on erilainen muotoilu, johon kuuluu vaaleanpunainen ja valkoinen ombre, vaaleanpunainen ja alaston ombre ja ombre -kimalle. Rakastamme kaikkia täällä käytettyjä eri suuntauksia ja kynsitaidetta. Se on hauska idea, joka saa kynnet vauhtiin.

Vaaleanpunaiset ja valkoiset Ombre -kynnet

Lähde: @solinsnaglar

4. Matte Ombre Nails

Ehkä haluat enemmän hauskoja, kauniita ja ainutlaatuisia kynsimalleja? Jos, niin tämä on sinulle. Näissä pitkissä arkun kynsissä on vaaleanpunainen ja valkoinen ombre, jossa on mattapinta. On myös kaksi kimaltavaa ja kimaltelevaa kynsiä. Tämä mani on myös täynnä pieniä ja suuria tekojalokiviä. Se on niin hauska ulkoasu ja vaaleanpunainen väri näyttää hämmästyttävältä valkoisen kimalluksen kanssa. Tämä mani sopii erinomaisesti erityistilaisuuksiin, kuten ystävänpäivään!

Vaaleanpunaiset ja valkoiset kimallusarkun kynnet

Lähde: @sanomat

5. Kimaltelevat vaaleanpunaiset arkun kynnet

Seuraavaksi meillä on näyttävä kimaltava muotoilu. Nämä naulat ovat arkun muotoisia ja niitä on käytetty neljää eri mallia. Meillä on kiiltävä väri, kaikkialla glitteri, vaaleanpunainen ombre ja glitter ombre. Siellä on jopa joitain strassit. Suosikkikynsemme on vaaleanpunainen ja valkoinen ombre, se näyttää upealta. Tämä mani osoittaa, että pidät blingistä, kimalluksesta ja erottumisesta joukosta.

Kimaltelevat vaaleanpunaiset arkun kynnet

Lähde: @nailsbybano

6. Vaaleanpunaiset ja valkoiset Ombre Coffin Nails

Jos haluat käyttää vaaleanpunaista hienovaraisemmin, tämä on sinua varten. Tässä meillä on tyylikkäät arkun kynnet. Kynnet ovat erilaisia, mukaan lukien ombre ja glitter. Rakastamme pehmeämpää ja hienovaraisempaa vaaleanpunaista, jota on käytetty, ja kimallus lisää todella väriä ja kimallusta. Voit ostaa kynsien glitteriä verkossa, ja siellä on paljon ohjeita ja oppaita sen soveltamisesta verkossa.

Vaaleanpunaiset ja valkoiset Ombre Coffin Nails

Lähde: @amelasnailz

7. Vaaleanpunaiset ja valkoiset arkun kynnet

Tämä seuraava kynsien idea on yksi suosikeistamme! Täällä meillä on pitkät ja trendikkäät kynnet, joissa on paljon hämmästyttävää kynsitaidetta. Joten yhdessä kynnessä on V -kärki ja strassit, toisessa on ombre ja paljon kimallusta, kun taas loput ovat vaaleanpunaisia ​​ja niissä on kimaltavia tekojalokiviä. Tämä on upea kynsien muotoilu. Voit kokeilla kaikkia ulkonäköä tai vain yhtä tai kahta.

Vaaleanpunaiset ja valkoiset arkun kynnet

Lähde: @onyxfiles

8. Ranskan Ombre Stiletto Nails

Pidämme todella tästä seuraavasta kynsisuunnittelusta. Tässä manissa on tikkankynnet ja jokaisessa on trendikäs ombre. Mutta jotkut on koristeltu strassilla, ja toisilla on pieniä helmiä, kuten koristeita. Se on kaunis mani ja rakastamme tätä vaaleampaa vaaleanpunaista sävyä. Se on hillitty tapa käyttää väriä.

Ranskan Ombre Stiletto Nails

Lähde: @kphnails.bykim

9. Kukkakynsien muotoilu

Seuraavaksi meillä on upea kukkakuvio. Tätä varten kynnet ovat arkun muotoisia ja kaikissa on ranskalainen vaaleanpunainen ja valkoinen ombre. Kaksi kynsiä on koristeltu myös kukilla ja hopeakimalleilla. Se on upea idea ja kukat ovat saaneet ombren näyttämään ainutlaatuiselta. Tämä mani sopii täydellisesti kevääseen ja kesään. Luo jotain vastaavaa tai käytä haluamaasi kukkatyyppiä ja -väriä.

Ranskalaiset Ombre -kynnet kukkakynsillä

Lähde: @wisterialaneuk

10. Lyhyet Ombre -kynnet

Jos etsit muotoilua lyhyille kynsille, tämä voisi olla täydellinen sinulle. Kuten huomaat, kynnet ovat erittäin lyhyet. Joillakin on vaaleanpunainen ja valkoinen ombre, kun taas kaksi kynsiä kummassakin kädessä ovat hopeisia ja kimaltavia. Se on söpö ja helppo käyttää kynsien muotoilua, joka sopii kaikille. Voit tietysti kokeilla tätä ulkoasua myös pidemmillä kynsillä.

Vaaleanpunaiset ja valkoiset lyhyet Ombre -kynnet

Lähde: @saranailusa