23 upeaa hopeakynsiä kokeiltavaksi vuonna 2021

Olitpa muodissa, meikissä tai kynsissä, hopea on yksi tyylikkäimmistä väreistä, joita voit käyttää. Se on niin monipuolinen väri ja se voi näyttää trendikkäältä, ärtyneeltä tai jopa tyylikkäältä. Sopii siis kaikille ja kaikkiin tilanteisiin. Näin ollen mielestämme se on täydellinen väri lisätä kynsilakkakokoelmaasi ja loistava väri kokeilla kynsiäsi seuraavan kerran, kun voit käydä kynsisalongissa. Antaaksemme sinulle inspiraatiota hopeakynsistä, meillä on 23 parasta hopeakynsiä. Löydät glitteriä, perhosia, sydämiä ja jopa hienovaraisia ​​manikyyrejä. Katso inspiroidaksesi! Voit jopa kokeilla joitain näistä itse seuraavassa DIY -kynsitaideprojektissasi.

1. Harmaat ja hopeiset kynnet

Ensimmäinen kynsien idea on yksinkertainen ja erittäin söpö. Tässä meillä on lyhyet kynnet. Kaksi naulaa on metallista hopeaa ja toiset vaaleanharmaita. Kimaltelevassa hopeassa on myös aksenttikynsi. Harmaa ja hopea väriyhdistelmä on niin tyylikäs ja helppo käyttää. Voit luoda tämän ilmeen millä tahansa harmaalla sävyllä. Tämä malli näyttää upealta myös pidemmillä kynsillä.

Lyhyet hopeiset ja harmaat kynnet

Lähde: @tampere

2. Metalliset hopeakynnet

Jos haluat tehdä lausunnon hopealla, tämä kynsien idea on sinua varten. Tämä mani sisältää pitkät kynnet, jotka kaikki on maalattu trendikkääseen metalliseen hopeakromiin. Se on niin rohkea, mutta helppo luoda muotoilu. Voit ostaa tällaisia ​​kynsilakkoja verkossa. Pidä se yksinkertaisena näin tai voit jazzata sitä glitterillä tai strassilla.

Metallinen hopea kynsien muotoilu

Lähde: @pekka

3. Kauniit perhonen kynnet

Tämä seuraava kynsien idea on yksi suosikeistamme! Näissä kynsissä on maaginen hopea perhonen. Joten kahdessa kynsissä on kuvioitu aaltotaide ja muissa kolmessa kynsissä on himmeä hopeinen perhossiipi. Se on upea mani ja siivet näyttävät eteerisiltä. Voit maalata siivet käsin ja verkossa on opetusohjelmia kaikille eri siipimalleille. Täysin hopeiset paljettiperhoset ovat saatavilla verkossa.

Kauniit perhonenarkun kynnet

Lähde: @riyathai87

4. Nude Nails Silver Foil Vinkkejä

Seuraavaksi meillä on upea ja tyylikäs tapa käyttää hopeaa. Tätä ulkoasua varten kynnet ovat alasti ja jokaisessa on hopeinen holografinen kärki. Jokaisen kynnen keskellä on myös valkoinen raita. Tämä on trendikäs tapa käyttää hopeaa ja se on melko hillitty. Tämä sopii erinomaisesti niille, jotka haluavat kokeilla uutta kynsitaidetta, mutta eivät pidä mistään liian rohkeasta. Tämä malli näyttää siltä, ​​että se on luotu kynsikalvoilla ja niitä voi ostaa verkossa.

Nude Nails Silver Foil Vinkkejä

Lähde: @superflynails

5. Pinkki marmori ja kimaltelevat kynnet

Haluatko käyttää söpöä ja kirkasta kynsitaidetta? Jos on, katso tätä. Kolme kynsiä on vaaleanpunaista ja valkoista marmoritaidetta ja yksi kynsi on peitetty hopealla. Kaksi eri vaaleanpunaista sävyä on käytetty ja kaikki värit täydentävät hopeaa täydellisesti. Tämä on hauska ja elinvoimainen kynsien idea, joka sopii täydellisesti kevääseen ja kesään.

Vaaleanpunainen marmori ja kimaltelevat kynnet

Lähde: @nailsbykatrins

6. Ranskan Ombre ja Silver Sparkle

Hopea on niin monipuolinen, että eräänä päivänä se voi olla ärtyisä ja trendikäs, ja seuraavana se voi olla pehmeää ja tyylikästä. Tämä mani on erittäin tyylikäs. Joissakin kynsissä on ranskalainen ombre. Ranskalainen ombre on kuin ranskalainen mani, jossa on klassiset vaaleanpunaiset ja valkoiset värit, mutta ne sekoitetaan ombreksi. Toiset on koristeltu hopealla. Tämä on hieno ja kynsien idea. Se sopii kaikille ja sopii erinomaisesti häihin, kuten häihin.

Ranskan Ombre -kynnet hopeakimalleilla

Lähde: @joannasnails

7. Silver Hearts kynsien muotoilu

Seuraava hopea kynsien idea on niin kaunis ja söpö! Tätä ulkoasua varten kynnet alkavat valkoisiksi ja kääntyvät sitten kohti kärkiä. Kirkkaat osat on myös koristeltu hopeisilla paljettisydämillä. Rakastamme sydämiä, koska ne ovat tyylikkäitä ja suloisia. Voit luoda tämän ilmeen uudelleen tai ostaa vain hopeisia sydämiä verkossa ja kiinnittää ne mihin tahansa lohkon väripohjaan. Voit maalata koko kynsisi valkoiseksi tai ehkä vaaleanpunaiseksi ja sitten koristella sydämillä.

Silver Hearts kynsien muotoilu

Lähde: @sheadbeauty

8. Hopea glitteri arkku kynnet

Rakastatko glitteriä? Jos näin on, katso tämä mani. Kaksi kynnet on peitetty kokonaan hopeakimalleilla, kun taas toiset ovat valkoisia ja hopeanväriset kimallukset kärkiä kohti. Värit ovat upeita ja kimallus on niin kiiltävä ja hohdokas. Tämä on toinen tyylikäs mani, joka sopisi erinomaisesti häihin ja juhliin. Tällainen kynsitaide näyttäisi hämmästyttävältä myös pitkällä stiletto -muodolla.

Hopea glitteri arkku kynnet

Lähde: @nailsbyeffi

9. Nude ja Silver Glitter Nails

Seuraavaksi meillä on toinen tyylikäs ja helppo käyttää kynsien idea. Kynnet ovat arkun muotoisia. Kolme on alasti maalattua ja muut hopeaa ja kimaltavaa. Yksi naula kummassakin kädessä on myös koristettu strassilla. Se on upea ja tyylikäs mani. Alaston väri sävyttää hopeakiiltoa, joten se on täydellinen niille, jotka pitävät glamista, mutta hillittyistä kynsistä.

Nude ja Silver Glitter Nails

Lähde: @nailsbybano

10. Glam ja Glittery Mani

Tämä seuraava kynsien idea on toinen glitzy ja glam. Täällä meillä on pitkät kynnet, jotka on kokonaan peitetty glitterillä. Kynsien pohja on vaaleaa hopeakiiltoa, kun taas kynsien kärjet ovat tummempia ja suurempia kimallushiukkasia. Rakastamme tätä mania ja uskomme, että kaksi glitter -tyyppiä näyttävät upeilta yhdessä.

Glam ja Glittery Silver Mani

Lähde: @nailsbyeffi