23 Söpöjä sivupunoskampauksia, joita rakastamme

Jos olet viime aikoina ollut hieman kyllästynyt hiuksiisi etkä pääse salonkiin leikkaamaan tai värjäämään, tämä on juuri sitä mitä tarvitset. Olemme löytäneet 23 parasta sivupunoksen kampausta näytettäväksi. Punokset ovat niin helppo tapa jazzata hiuksiasi, ja sivupunoksia voidaan käyttää löysillä hiuksilla, poninhäntällä, glam -päivityksillä ja muilla. Ei vain sitä, mutta on myös sivupunos jokaiseen tilanteeseen. Joten, katso ja katso, mitä kampauksia voit luoda. Voit jopa harjoitella ja käyttää niitä kaikkia, koska et voi valita suosikkia!

1. Yksinkertaiset hollantilaiset sivupunokset

Ensimmäisessä kampauksessa on kaksi yksinkertaista sivupunosta. Tämä on klassinen kampaus, se on helppo käyttää ja se sopii kaikille. Se on loistava tyyli kesäksi ja käytännöllinen pitämään hiukset poissa tieltä silloin, kun haluat treenata ja paljon muuta. Löydät samankaltaisen ilmeen opetusohjelmat verkossa, ja ne voidaan luoda uudelleen sekä pitkille että lyhyemmille hiuksille.

Yksinkertaiset hollantilaiset sivupunokset

Lähde: @michaelgrayhair

2. Tyylikäs punottu updo

Sivupunokset voivat olla sekä satunnaisia ​​että ne voidaan houkutella erityiseen tilaisuuteen. Näin voit käyttää sivupunosta tyylikkäämmin. Hiukset on punottu löysään kalahäntäpunokseen, joka kulkee pään sivua pitkin kuin pääpanta. Edessä on löysät kiharat ja loput hiukset ovat matalassa päällysteessä. Tämä on upea updo ja se sopii täydellisesti häihin ja juhliin.

Tyylikäs punottu päällinen

Lähde: @lenabogucharskaya

3. Suloinen sivupunos lyhyille hiuksille

Seuraavaksi meillä on söpö sivupunos ja tämä on yksi suosikkimme. Tässä kampauksessa on kuvioitu bob ja hiukset on punottu toiselle puolelle. Punos on myös lisätty nauhoilla ja helmillä. Rakastamme tätä, koska nauha ja tarvikkeet saavat punoksen näyttämään tyylikkäältä ja ainutlaatuiselta. Voit luoda tämän ilmeen millä tahansa samanlaisella hiusasusteella missä tahansa värissä.

Suloinen sivupunos lyhyille hiuksille

Lähde: @natalieannehair

4. Sivupunos poninhäntällä

Sivupunos on loistava tapa jazzata poninhäntä. Tässä meillä on yksinkertainen poninhäntä, jonka sivussa on tyylikäs ja löysä punos. Se on niin kaunis ulkonäkö ja voit käyttää mitä tahansa punostyyppiä tähän tyyliin kalanhäntästä kolmeen säikeeseen. Tämä on toinen kaunis hiusten idea kesäksi. Siinä on myös rantamainen tunnelma.

Sivupunos poninhäntällä

Lähde: @blohaute

5. Lihavoidut vaaleanpunaiset sivupunokset

Seuraavassa hiusideassa on upea tyyli ja hiusväri. Tässä ilmeessä on aaltoilevat hiukset, joissa on kaksi sivupunosta, jotka kohtaavat keskellä. Kaksi punosta luovat söpön puoliksi ylös, puoliksi alas -tyylin. Jos se ei ollut tarpeeksi söpö, hiukset ovat myös pastellin vaaleanpunainen sävy. Rakastamme tätä hiusideaa ja väri on hyvä kokeilla, jos haluat rohkeamman ilmeen.

Lihavoitu vaaleanpunaiset sivupunokset

Lähde: @hairicome_

6. Pitkä sivupunos, jossa on hiusrenkaat

Tämä seuraava kampaus on toinen suosikeistamme! Hiukset ovat erittäin pitkät ja tyylikkäät, ja niissä on sivuosa. Toisella puolella hiukset jätetään löysiksi ja toisella on punos. Punokseen on lisätty myös hiusrenkaat. Hiusrenkaat ovat loistava tapa antaa hiuksillesi trendikäs ja ärtyisä ilme. Voit ostaa näitä verkosta ja käyttää niitä missä tahansa punotussa tyylissä.

Pitkä sivupunos, jossa hiusrenkaat

Lähde: @sherrymaldonado

7. Pieni sivupunos aaltoilla

Jos etsit kampausta erityisempään tilaisuuteen, sinun kannattaa tarkistaa tämä. Täällä meillä on pitkät aallot pienellä sivupunoksella. Tyyli on viimeistelty kiiltävällä lisävarusteella. Voit luoda tämän uudelleen tai kokeilla punosta tyylikkäillä hiuksilla tai tiukemmilla kiharoilla. Tällaiset hiukset sopivat hyvin morsiusneitoille ja tanssiaisille.

Pieni sivupunos aaltoilla

Lähde: @lenabogucharskaya

8. Pontail, jossa on tyylikäs sivupunos

Kuten punokset, joissa on poninhäntä? Jos on, tarkista tämä. Tässä kampauksessa on pitkä poninhäntä, jonka sivupunos on sidottu poninhäntään. Se on yksinkertainen idea ja se näyttää niin tyylikkäältä. Tällaiset hiukset ovat monipuolisia ja ne voidaan pukea ylös tai alas sopimaan kaikkiin tilaisuuksiin. Nämä hiukset peittävät sinut kuntosalilta illanviettoon.

Poninhäntä ja tyylikäs sivupunos

Lähde: @sherrymaldonado

9. Kauniit punokset kiharoilla

Kaikkien punosten ei tarvitse olla suuria ja rohkeita. Sinulla voi olla pienempiä ja hienompia sivupunoksia kuin nämä. Tätä ulkoasua varten hiukset ovat kiharat ja kaksi ohutta punosta, jotka kohtaavat keskellä. Se on söpö ja kaunis ulkonäkö, joka sopii kaikille. Tällainen kampaus sopii hyvin kesään, festivaaleille ja erityistapahtumiin. Voit jopa lisätä lisävarusteita, kuten kukkia.

Kauniit punokset kiharoilla

Lähde: @kauneushoitola

10. Suuri tarvikepunos pitkille hiuksille

Seuraavaksi meillä on toinen lisävarusteinen ulkoasu näytettäväksi sinulle. Hiukset on muotoiltu suureksi sivupunokseksi. Tämä on kuvioitu kalanhäntäpunos, jossa on kesäinen ja rannallinen tunnelma. Tyyli on viimeistelty lukuisilla suloisilla leikkeillä. Rakastamme leikkeitä, koska eri mallit näyttävät ainutlaatuisilta. Voit luoda tämän ilmeen uudelleen tai kokeilla pienempää ja tyylikkäämpää punosta. Tällaisia ​​hiusleikkeitä voi ostaa verkosta.

Suuri tarvikepunos pitkille hiuksille

Lähde: @blohaute