63 Badass Tribal Braids -kampausta kokeiltavaksi

51. Suloinen puolikas pulla

Seuraavaksi meillä on suloinen ja rento tyyli näyttää sinulle. Täällä meillä on pitkät heimopunokset. Puolet jätetään löysäksi ja toinen puoli on muotoiltu korkeaksi pullaksi. Tämä on hauska ja kaunis tyyli, joka on helppo käyttää. Voit kokeilla samanlaista tyyliä tai käyttää lyhyempiä punoksia. Pulla voidaan muotoilla alemmaksi, jotta se näyttää hillitymmältä.

Suloinen puolikas pulla

Lähde: @Braidsbybah

52. Trendikkäät kirkkaat vaaleat punokset

Kuten vaaleat kampaukset? Jos näin on, meillä on toinen näytettäväksi. Tällä kertaa punokset ovat viileämpi ja kirkkaampi blondi, kun taas tyylissä on löysät punokset, joissa on tyylikäs punottu kuvio. Rakastamme vaaleampaa blondia, koska se tekee enemmän lausunnon. Tämä on ärtyisä ulkoasu, joka sopii täydellisesti trendikkäille naisille.

Trendikkäät kirkkaat vaaleat punokset

Lähde: @kitokobysarah

53. Upeat heimopunokset helmillä ja asusteilla

Seuraavassa hiusideassa on toinen lisävaruste. Tässä tyylissä on pitkät heimopunokset, jotka on varustettu helmillä, pyörteillä ja muilla. Se on upea ulkonäkö ja tarvikkeet tekevät hiuksista ainutlaatuisia. Voit luoda tämän uudelleen tai kokeilla samanlaisia ​​punoksia eri helmillä. Pidä hauskaa lisävarusteiden kanssa ja näytä maailmalle yksilöllinen tyylitaju.

Upeat heimojen punokset helmillä ja asusteilla

Lähde: @kersti.pitre

54. Mustat ja vaaleanpunaiset punokset

Seuraavaksi meillä on toinen hauska hiusväri -idea. Tällä kertaa punokset ovat hyvin pitkiä ja osa hiuksista on muotoiltu. Takaosan hiusosassa on myös vaaleanpunainen väri. Rakastamme tätä monisävyistä ulkoasua, se on niin trendikäs ja ärtyisä. Voit luoda tämän uudelleen tai valita eri vaaleanpunaisen sävyn. Punainen olisi hämmästyttävä valinta tämän kampauksen kanssa!

Musta ja vaaleanpunainen heimo punokset

Lähde: @Braidsbybah

55. Punottu Bob kolmioosilla ja helmillä

Rakastatko punottuja rintoja? Jos näin on, sinun on nähtävä tämä seuraava ilme. Täällä meillä on söpö bob, jossa on kolmio -osat ja kirkkaat helmet. Rakastamme kolmio -osia, koska ne ovat niin tyylikkäitä ja jazzivat klassisen bobin. Tämä on kaunis ja trendikäs hiusten idea. Luo tämä uudelleen tai voit käyttää erilaisia ​​helmiä. Voit oja helmet ja mennä yksinkertainen versio Bob.

Punottu Bob kolmioosilla ja helmillä

Lähde: @sammakko

56. Pienet puolipunokset

Etsitkö kampausta, joka erottuu joukosta? Jos näin on, tämä on täydellinen sinulle. Puolet punoksista jätetään löysiksi ja puolet on muotoiltu korkeaksi poninhäntäksi. Edessä on myös lyhyempiä punoksia, mikä luo otsatukka. Jos kaikki tämä ei riittänyt, punokset on myös koristeltu kultahelmillä. Nämä cornrow -heimo punokset ovat hämmästyttäviä!

Pienet heimo punokset helmillä

Lähde: @zumbahairbeauty

57. Punottu tyyli, jossa on kihara kudos

Toinen väri, josta on tullut trendikäs must have, on harmaa. Seuraavaksi meillä on näytettävä viileä harmaa tyyli. Tätä ulkoasua varten hiukset on punottu edestä ja löysät hiukset takana. Kihara kudos on sekoitus mustaa ja harmaata väriä. Se on ainutlaatuinen ulkoasu, joka sopii erinomaisesti naisille, jotka haluavat tehdä lausunnon. Luo tämä uudelleen tai voit kokeilla harmaata eri punotulla tyylillä.

Trendikäs musta ja harmaa punottu tyyli

Lähde: @tyttö

58. Siisti Tribal Cornrows

Ehkä yksinkertaisemmat kampaukset ovat enemmän sinun juttusi? Jos näin on, tämä on sinua varten. Täällä meillä on pitkät heimopunokset, jotka pyyhkäistään takaisin. Se on kaunis ja helppo pukeutua. Tällaiset hiukset sopivat kaikille, voit pitää ne hillittyinä tai voit jazzata hiuksia lisävarusteilla. Tämä tyyli näyttäisi hyvältä myös lyhyemmillä punoksilla.

Siisti Tribal Cornrows

Lähde: @silverhairgh

59. Helppokäyttöiset punokset lämpimällä ruskealla värillä

Seuraavaksi meillä on toinen helppokäyttöinen tyyli, mutta tämä on jazzed jonkin verran väriä. Joten nämä punokset ovat pitkiä ja pyyhkäistiin takaisin kahdella keskipunoksella. Hiukset ovat myös kauniin ruskean sävyisiä. Mielestämme väri todella muuttaa tyyliä. Ruskeat sävyt, kuten tämä, sopivat kaikille ja ne sopivat kaikille kausille.

Helppo käyttää punoksia lämpimällä ruskealla värillä

Lähde: @lerato_falasie

60. Söpö Bob -punokset helmillä

Tämä seuraava kampaus on toinen suosikeistamme. Hiukset on punottu kauniisti tyylikkääksi ja siistiksi kuvioksi. Nämä punokset ovat myös keskipituisia ja kirkkaat helmet alareunassa. Rakastamme mallia, helmiä ja pituutta. Se on vain söpö ja kaunis tyyli, joka sopii kaikenikäisille. Voit tietysti luoda tämän uudelleen tai kokeilla tyyliä eri helmillä.

Söpöt Bob -punokset helmillä

Lähde: @zumbahairbeauty

61. Kaunis Ombre -punottu kampaus

Ombre on edelleen pakollinen ulkoasu, ja nämä punokset osoittavat, kuinka käyttää sitä tyylikkäästi. Kuten näette, hiukset on muotoiltu trendikkääksi punotuksi kuvioksi. Hiukset alkavat myös mustaksi ja sulautuvat sitten ruskeaan sävyyn. Tämä ombre on kaunis ja luonnollisen näköinen väri tarkoittaa sitä, että sitä on helppo käyttää. Voit kokeilla samanlaista ulkoasua tai olla rohkeampi ombren kanssa.

Kaunis Ombre -punottu kampaus

Lähde: @zumbahairbeauty

62. Vaaleat punokset

Seuraavaksi meillä on toinen glam -ilme näyttää sinulle. Täällä meillä on pitkät punokset, joissa on upea punottu kuvio. Hiukset ovat myös vaaleat. Punosten pituus ja väri ovat vain upeita. Tällainen kampaus viehättää, joten se on täydellinen tilanteisiin, joissa haluat pukeutua vaikuttamaan. Voit myös kokeilla tätä punoskuviota ilman lisättyä väriä.

Blondi heimo punokset

Lähde: @Maavoimat

63. Paksu keskipitkät punokset

Seuraavassa kampauksessa on trendikkäitä heimojen maissia. Hiuksissa on upea kuvio pään yläosassa ja todelliset punokset ovat keskipitkät. Jokainen punos on myös koristeltu helmillä. Se on hauska, kaunis ja tyylikäs ulkonäkö, joka sopii kaikille. Tyyli voidaan luoda uudelleen millä tahansa helmillä ja millä tahansa pituudella.

Paksu keskikokoinen heimo punokset

Lähde: @zumbahairbeauty

Toivomme, että olet löytänyt täydellisen uuden kampauksen kokeiltavaksi!