65 söpöä ja tyylikästä kesäkynsiä vuodelle 2020

31. Elävät moniväriset kynnet

Seuraavaksi meillä on toinen kynsien ilme, jossa on useita kirkkaita sävyjä. Kynnet ovat pitkät ja jokainen on maalattu kahdella kirkkaalla värillä. Kaikki värit luovat sitten liukuvärin. Tämä on niin trendikäs kynsien idea ja se näyttää hämmästyttävältä kynsien pituuden ja muodon suhteen. Luo manikyyri samanlaisilla väreillä tai valitse oma kesäinen kaltevuus.

Rainbow Coffin Nails kesäksi

Lähde: @chaunlegend

32. Matta Neon Orange Nails

Toinen hieno kynsien trendi, jota voit kokeilla tänä kesänä, on neon. Neonkynsien värit ovat yksi pakollisista ulkonäöistä, ja tämä seuraava manikyyri näyttää, kuinka käyttää sitä tyylikkäästi! Kynnet ovat pitkät, arkun muotoiset ja ne on maalattu neon -oranssin sävyllä. Tämä on rohkea ja lausuntoa antava idea. Kokeile samanlaista oranssia sävyä tai valitse eri neonväri.

Matta neon oranssi arkun kynnet

Lähde: @chaunlegend

33. Matta vesimeloni kynsien muotoilu

Etsitkö ainutlaatuista kynsien ideaa? Sitten tämä on sinulle. Täällä meillä on pitkä, matta manikyyri, jossa on söpö vesimeloni. Suurin osa kynsistä on maalattu kirkkaalla vaaleanpunaisella sävyllä ja mattapintaisella, yhdellä aksenttikynsillä, jossa on vesimeloni. Se on hauska ja elinvoimainen ulkoasu, joka sopii täydellisesti kesäksi. Vesimeloni aksenttikynsissä oli käsin piirretty, mutta voit ostaa vesimelonitarroja, joten muotoilu on vieläkin helpompi luoda.

Kesä matta vesimeloni kynnet

Lähde: @maria_zatynaichenko

34. Neon Star Nail Design

Seuraava ideamme sai inspiraationsa Kylie Jennerin uusimmasta manikyyristä. Kynnet ovat vaalean sävyisiä, ja niiden päällä on upea tähtimuoto. Jokainen naula on erilainen, mutta voit vain toistaa saman kuvion, jos haluat. Tällainen manikyyri on kaunis ja se olisi täydellinen lämpimämpään vuodenaikaan.

Neon Star kynsien muotoilu

Lähde: @ykc2712

Tässä on YouTube -opetusohjelma vastaavasta kynsien suunnittelusta:

35. Palm Tree kynsien taide

Seuraavaksi meillä on toinen trooppinen ulkoasu näytettäväksi. Näissä kynsissä on neon v -kärjet ja myös aksenttikynsi. Aksenttikynsissä on auringonlaskun tausta ja musta palmu. Se on niin funky ja elinvoimainen muotoilu. Verkossa on opetusohjelmia, joiden avulla voit luoda v -vinkkejä, ja voit ostaa palmupuun kynsinauhoja verkossa.

Palm Tree kynsien taide

Lähde: @chaunlegend

36. Värikäs Glitter Ombre Nails

Rakastatko ombre -kynsiä? Sitten sinun on tarkistettava tämä seuraava idea. Kynnet ovat alasti ja jokaisella on ombre -muotoilu, joka on kirkas. Tämä on niin tyylikäs kynsien muotoilu ja se on täydellinen festivaaleille ja muille hauskoille kesätapahtumille. Luo monivärinen ombre tai valitse yksi kirkas sävy kaikille kynsille.

Värikkäät Glitter Ombre Nails

Lähde: @nails_by_annabel_m

37. Glitter ja vaaleanpunaiset kynnet

Houkuttele ulkonäköäsi tänä kesänä tällaisilla kimaltelevilla kynsillä! Suurin osa kynsistä on vaaleanpunaisia ​​ja kaksi korostuskynsiä. Aksenttikynsissä on vaaleanpunainen ja valkoinen kimaltava ombre. Tämä on kaunis kynsien muotoilu, joka sopii kaiken pituisille ja muodoille. Se on täydellinen erityistapahtumaan.

Glitter ja vaaleanpunaiset kynnet

Lähde: @margaritasnailz

38. Viileä seepra -kynsien muotoilu

Kävele luonnonvaraisella puolella ja kokeile eläinkuvaa kynsillesi! Tässä on upea esimerkki! Tätä ulkoasua varten suurin osa kynsistä on valkoisia ja on yksi seeprapainatus. Tämä on niin tyylikäs ulkonäkö ja se on hämmästyttävä kesäkaudeksi. Voit luoda samanlaisen mallin kynsien kaavaimella. Netistä on saatavana stensiilejä mistä tahansa eläinpainoksesta.

Upea seepra -kynsien muotoilu

Lähde: @kangannynails

39. Nude Nails keltaisilla kärjillä

Seuraava kynsien idea sisältää enemmän trendikkäitä v -vinkkejä. Nämä kynnet on maalattu alaston sävyllä neonkeltaisilla kärjillä. Se on niin viileä ja tyylikäs ulkonäkö. Rakastamme v -vinkkejä, koska voit kokeilla elävää väriä olematta liian rohkea. Luo kesäiset keltaiset kärjet uudelleen tai kokeile haluamaasi kirkasta väriä.

Nude Nails keltaisilla vinkeillä

Lähde: @chaunlegend

40. Tyylikkäät violetit ja vaaleanpunaiset kynnet

Jos etsit yksinkertaista ja tyylikästä kynsien ideaa, tämä on sinua varten. Kynnet ovat pitkät, arkun muotoiset ja maalattu kirkkailla violetilla ja vaaleanpunaisilla sävyillä. Tällaiset lihavoidut kynnet saavat sinut näyttämään heti kesältä. Kokeile purppuraa näin tai voit käyttää mitä tahansa väriä.

Matta violetti ja vaaleanpunainen kynsien muotoilu

Lähde: @_haluinen

41. Rainbow Gradient Nail Design

Seuraavaksi meillä on toinen kesäkaltevuus näytettäväksi. Rakastamme näitä kynsiä, koska ne muistuttavat meitä kesän sateenkaarista. Jos haluat lisää sateenkaaren kynsien malleja ja ideoita, tutustu muihin artikkeleihimme täällä.

Rainbow Gradient Coffin Nails

Lähde: @nadiaa_o

42. Vaaleanpunainen ja oranssi kynsien muotoilu

Seuraava ajatuksemme on valoisa ja rohkea. Kynnet on maalattu kirkkailla vaaleanpunaisilla ja oranssilla sävyillä. Siellä on myös ombre -aksenttinen kynsi ja joitain helmiä. Tämä on kaunis, trooppinen ja kesäinen manikyyri. Se muistuttaa meitä cocktaileista ja popsikkeleista, joten se sopii täydellisesti kesäkauteen.

Vaaleanpunainen ja oranssi kynsien muotoilu

Lähde: @nailsbykatrins

43. Aika vaaleanpunainen marmori kynsien idea

Toinen kynsitaideidea, jota voit kokeilla tänä kesänä, on marmori. Tämä seuraava manikyyri näyttää söpön tavan käyttää sitä. Jokainen naula on maalattu eri värillä, mukaan lukien vaaleanpunainen, valkoinen ja kimaltava hopea. On myös yksi aksenttikynsi, jossa on vaaleanpunainen ja valkoinen marmori. Se on tyylikäs ulkonäkö, joka tekee kynnet erottuviksi joukosta. Marmoritaiteen luomiseen on monia tapoja, ja voit löytää opetusohjelmia verkossa.

Kaunis vaaleanpunainen marmori kynsien idea

Lähde: @nailsbykatrins

44. Vibrant Jelly Nails

Jelly -kynnet ovat niin viileä ja hauska ulkoasu, jota kannattaa kokeilla kesäksi. Trendissä on kirkkaat värit, jotka ovat läpikuultavia. Voit kokeilla tällaista manikyyriä. Nämä kynnet ovat neon -oranssin sävyisiä ja tämä on täydellinen väri kesäksi. Hyytelömäiset kynnet näyttävät parhaalta, kun kynnet ovat pitkät.

Vibrant Jelly Nails

Lähde: @chaunlegend

45. Värikkäät raidat

Jos et voi päättää, mitä kirkkaita värejä kokeilla, miksi et käytä niitä kaikkia ?! Voit käyttää kaikkia kesän värejäsi luomalla tällaisen raidallisen kynsitaiteen. Nämä kynnet ovat valkoisia, keltaisia, violetteja ja vaaleanpunaisia. Se on niin luova ja ainutlaatuinen ilme. Luo tällaiset värikkäät raidat uudelleen tai käytä omaa värivalikoimaasi. Raitoja voidaan luoda kynsinauhalla.

Värilliset raidalliset kynnet

Lähde: @polishedtwins

46. ​​Värikkäät mattapintaiset kynnet

Seuraavaksi meillä on värikäs mani näytettäväksi. Tässä meillä on pitkät tikkanaulat. Yhdessä kädessä on vaaleanpunaiset ja punaiset sävyt. Toisaalta käytetään vaaleanpunaisia, sinisiä ja keltaisia ​​värejä. Joten jokainen kynsi on eri väri. Yksi kynsistä on myös koristeltu strassilla. Se on hauska, sateenkaaren muotoilu, joka lisää väriä kaikkiin kesäasuihin.

Värikkäät mattakynnet

Lähde: @kuntosali

47. Alastonkynnet sateenkaarivinkillä

Tämä seuraava kynsien idea on niin söpö ja elinvoimainen! Manissa on alasti kynnet ja jokaisessa on sateenkaarenvärinen kärki. Rakastamme tätä, koska voit kokeilla rohkeampia värejä, mutta hienovaraisemmalla tavalla. Voit kokeilla sateenkaaren raitoja tai valita kymmenen tai viisi sateenkaaren sävyä ja maalata jokaisen kynnen koko kärjen eri värillä.

Alaston kynnet sateenkaarivinkillä

Lähde: @anouskaanastasia

48. Vaaleanpunainen ja oranssi Ombre tekojalokivillä

Jos pidät kynsien kirkkaista väreistä, sinun on katsottava tätä. Tässä meillä on elinvoimainen ombre -muotoilu. Kynnet alkavat vaaleanpunaisesta ja muuttuvat sitten oranssiksi. Jotkut kynnet on myös koristeltu strassilla. Rakastamme kesäisiä värejä ja strassit näyttävät niin glamilta! On olemassa ombre -kynsitaideoppaita verkossa ja strassit voi ostaa verkossa. Joten voit yrittää luoda tämän itse.

Vaaleanpunaisesta oranssiin Ombre -kynnet tekojalokivillä

Lähde: @margaritasnailz

49. Palm Tree Nails

Mikään ei sano kesää kuin palmuja, ja seuraava mani näyttää kuinka käyttää palmupuuta tyylikkäästi. Kaikki kynnet käyttävät trooppisia vaaleanpunaisia ​​ja oransseja värejä. Kaksi kynsiä käyttää myös ombre -taiteen sävyjä. Ombre -kynsissä on myös mustia palmuja. Tämä on upea mani, joka sopii täydellisesti kesään ja lomille. Voit ostaa palmupuun kynsitarroja ja kaavaimia. Puut voidaan maalata käsin, jos sinulla on vakaa käsi.

Palm Tree Summer Nails

Lähde: @tanssi

50. Tyylikäs Neon Pink Nails

Rakastamme tätä seuraavaa ideaa! Tässä on söpöt vaaleanpunaiset kynnet. Osa kynsistä on vaaleanpunaisia ​​ja osa kimaltavan vaaleanpunaisia. Se on vain kaunis, hauska ja elinvoimainen mani, joka sopii täydellisesti kevääseen ja kesään. Tällainen vaaleanpunainen muotoilu sopii kaikille kynsien pituuksille ja muodoille. Luo tämä uudelleen tai voit kokeilla tummempia vaaleanpunaisia ​​sävyjä.

Tyylikkäät neonpunaiset kynnet

Lähde: @alinahoyonailartist