41 Söpöä punottua kampausta kesällä 2019

31. Trendikkäät punotut letit

Seuraava ideamme on hauska, söpö ja helppo käyttää. Täällä meillä on letit, joissa on funky punottu muotoilu. Tällaiset hiukset ovat trendikkäitä ja sopivat täydellisesti rentoon kesätapahtumaan. Voit luoda tämän uudelleen tai saada kaksi punottua lettiä. Joka tapauksessa hiukset näyttävät tyylikkäiltä. Voit myös käyttää hiusnauhoja eri osiin hiusten sijasta helpottaaksesi tyylin palauttamista.

Trendikkäät punotut letit

Lähde: @michaelgrayhair

32. Melko punottu tyyli jousella

Tämä seuraava hiusidea on yksi suosikeistamme. Hiukset on muotoiltu mohawk -punokseksi, jossa on kaunis jousitarvike. Tällaiset hiukset erottuvat tyylikkäästi joukosta. Se olisi täydellinen erityistapahtumaan ja voit luoda tämän uudelleen tai kokeilla jousta eri punoksella.

Melko punottu tyyli jousella

Lähde: @hairicome_

33. Tyylikäs punottu poninhäntä

Seuraavaksi meillä on tyylikäs ja tyylikäs hiusten idea. Tätä ulkoasua varten hiukset on muotoiltu korkealle yksittäiselle punokselle. Punoksessa on myös helmitarvikkeita. Tällaiset hiukset ovat lumoavia ja helppoja käyttää. Se olisi täydellinen kampaus juhliin tai erityisiin tilaisuuksiin. Voit luoda uudelleen lisälaitteiden kanssa tai ilman.

Tyylikäs punottu poninhäntä

Lähde: @natalieannehair

34. Sotkuinen Halo Braid

Rakastatko halo punos kampaus? Jos näin on, tämä on täydellinen sinulle. On kaksi punosta, jotka antavat hiuksille kruunun ja löysät kiharat sivussa. Tämä on lumoava ja tyylikäs hiusten idea, joka olisi täydellinen juhliin tai erityisiin kesätapahtumiin. Se olisi myös hieno häät kampaus. Saatat olla rennompi, jos luot rennompia punoksia.

Sotkuinen Halo Braid

Lähde: @dvir_tvik

35. Puolipunokset huivilla

Seuraava hiusidea on toinen punottu ilme huivilla. Tämä on puoliksi ylös, puoliksi alas kampaus. Hiusten yläosa on muotoiltu kahteen punokseen ja loput jätetään löysäksi. Molemmat punokset kohtaavat ja sidotaan tyylikkäällä huivilla. Tämä on niin kaunis ja tyylikäs ilme. Rakastamme huivi, koska se tekee kampauksesta ainutlaatuisen. Voit luoda uudelleen millä tahansa huivilla.

Puolipunokset huivilla

Lähde: @Livlina93

36. poninhäntä ja punos

Pontail on yksinkertainen ja tyylikäs kampaus, mutta voit jazzata sen punoksella. Tässä on loistava esimerkki. Tässä tyylissä on matala poninhäntä, johon on lisätty punos hiusten yläkerrokseen. Rakastamme tätä trendikästä ideaa, koska saat tavallaan kaksi kampausta yhdessä. Tällaiset hiukset ovat helppoja käyttää ja sopivat kaikille.

Poninhäntä ja punos

Lähde: @michaelgrayhair

37. Lisävarusteena saatava sivupunos

Seuraavaksi meillä on toinen lisävarusteinen ulkoasu. Hiukset ovat kauniisti käpristyneet suurella sivupunoksella ja punos on lisävarusteena monilla eri leikkeillä. Tämä on söpö kampaus ja voit varustaa samanlaisen punoksen millä tahansa hiusleikkeellä. Ehkä etsi samanlaisia ​​tai valitse kirjaimet tai helmileikkeet. Joka tapauksessa hiuksesi näyttävät erittäin tyylikkäiltä.

Lisävarusteena saatava sivupunos

Lähde: @michaelgrayhair

38. Söpö punottu updo

Etsitkö söpöä kesäistä updoa? Tarkista sitten tämä kampaus. Tässä meillä on kaksi punosta, jotka kohtaavat pään keskellä luodakseen kauniin ulkonäön. Se on niin tyylikäs ja tyylikäs hiusten idea, mutta se on myös monipuolinen. Voit käyttää sitä missä tahansa töistä illanviettoon. Erikoistapauksessa voit jopa lisätä lisävarusteita, kuten kukkia.

Suloinen punottu updo

Lähde: @hairdobyanni

39. Korkea poninhäntä pienellä sivupunoksella

Sinun ei tarvitse mennä ulos punosten kanssa, voit kokeilla kampausta, jolla on hienompi punottu ilme. Tässä on tyylikäs esimerkki. Hiukset on muotoiltu korkeaksi poninhäntäksi pienellä sivupunoksella. Kuten näette, punos antaa poninhäntälle trendikkään ilmeen, mutta se on myös tyylikäs ja hillitty. Tällaiset hiukset on helppo käyttää ja ne ovat yksi suosikeistamme.

Korkea poninhäntä pienellä sivupunoksella

Lähde: @natalieannehair

40. Värikkäät punokset

Aiemmin postauksessa jaimme punokset, joissa oli lisätty väriä. Jos pidit tästä ideasta, saatat pitää myös tästä. Tässä meillä on kaksi upeaa punosta ja osa hiuksista on värjätty eri violetin sävyillä. Kuten näette, violetti todella jazzing punokset. Voit värjätä hiukset pysyvästi tai käyttää pesuvärejä, jotka eivät kestä niin kauan. Se on viileä ja värikäs ulkonäkö kokeiltavaksi.

Värikkäät Cornrow -punokset

Lähde: @grimerka6

41. Yksittäispunos trendikkäällä hiusleikkeellä

Seuraava hiusideamme on toinen yksittäinen punos. Tässä meillä on yksinkertainen kolmisäikeinen punos. Hiuksissa on myös upea helmipidike. Rakastamme hiusleikettä, koska se loistaa klassisen punoksen. Voit luoda uudelleen tällä pitkällä punoksella tai kokeilla lyhyempää punosta. Voit tarkastella tätä tukia koskevaa opetusohjelmaa alla olevalla sivulla.

Yksittäispunos trendikkäällä hiusleikkeellä

Lähde: @sabrinadijkman

Toivomme, että olet löytänyt muutaman täydellisen punotun kesän kampauksen kokeiltavaksi.