43 söpöä keskikokoista punosta, jotka sinun täytyy kokeilla

31. Tyylikäs laatikkopunos Bob

Seuraavaksi meillä on toinen käänteinen tyyli, jossa punokset ovat pidempiä edessä ja lyhyempiä takana. Laatikon punokset ovat melko paksuja ja hiukset näyttävät tyylikkäiltä ja tyylikkäiltä. Voit tarkistaa tämän kampauksen edestä alla olevan sivun. Rakastamme tätä hiusideaa ja uskomme, että se näyttää kauniilta kaikille.

Tyylikäs laatikkopunos Bob

Lähde: @Bellahairstyler

32. Laatikko punokset naruilla

Jos haluat käyttää hiuksiasi naruilla, sinun on nähtävä tämä seuraava ilme. Tässä meillä on keskipitkät laatikkopunokset, jotka ovat kaarevat alla. Kaksi punoksista on varustettu myös tyylikkäillä naruilla. Kuten näette, koska johdot ovat kevyitä ja paksuja, ne todella antavat lausunnon. Rakastamme myös punoksen väriä! Voit luoda tämän tyylin uudelleen tai valita haluamasi värin johdot.

Ruskeat punokset punoksilla

Lähde: @naturezacapilar

33. Yksinkertaiset ja tyylikkäät punokset

Haluatko upeita ja helppokäyttöisiä hiuksia, jotka näyttävät hämmästyttäviltä kaikissa tilanteissa? Jos näin on, tämä kampaus voisi olla juuri sitä mitä etsit! Nämä keskikokoiset punokset ovat vain vaivattomasti kauniita. Niiden pituus menee vain hartioiden ohi ja ne ovat kuluneet toiselle puolelle. Se on vain tyylikäs ja yksinkertainen ulkoasu, joka sopii kaikille.

Yksinkertaiset ja tyylikkäät punokset

Lähde: @laurynalexi

34. Söpö laatikko punos tyyli

Seuraavaksi meillä on söpö laatikkopunostyyli. Näyttää siltä, ​​että nämä punokset ovat puoliksi ylös, puoliksi alas ja hiusten yläosa on muotoiltu taivaan korkealle poninhäntäksi. Tämä on tyylikäs ja kaunis ulkonäkö, joka olisi täydellinen kesäksi. Luo tämä uudelleen tai muotoile kaikki punokset korkealle poninhäntälle. Se näyttäisi myös kauniilta.

Söpö laatikko punos tyyli

Lähde: @Kauppalehti.fi

35. Dark Purple Box punokset

Ehkä olet hiukan kyllästynyt hiuksiisi ja haluat kokeilla uutta tyyliä, joka on rohkea ja hauska? Jos tämä kuulostaa sinulta, katso tätä kampausta. Täällä meillä on keskipitkät laatikkopunokset, jotka ovat trendikäs, tumman violetti sävy. Rakastamme violettia, koska se on niin elävä ja lausunto. Punokset on varustettu myös kultaisilla hihansuilla. Tämä on kaunis punottu ulkoasu, joka erottaa sinut tyylikkäästi joukosta.

Tumman violetit laatikkopunokset

Lähde: @thamirismelchio

36. Half Up Box Braid Bun

Seuraava ajatus meillä on toinen puoli ylös tyyli. Tätä ulkoasua varten punosten yläosa on muotoiltu pullaksi poninhäntä sijasta. Kuten näette, puolikas pulla näyttää niin trendikkäältä ja ärtyneeltä. Voit luoda korkean pullaa tai pullaa hieman matalammaksi. Joka tapauksessa hiuksesi näyttävät upeilta. Mielestämme tällainen kampaus näyttäisi hämmästyttävältä kirkkaalla värillä, kuten punaisella tai vaalealla. Olla samaa mieltä?

Half Up Box Braid Bun

Lähde: @laurynalexi

37. Jumbo Medium Box punokset

Jos pidät asusteista hiuksillesi, tämä idea on täydellinen sinulle. Täällä meillä on paksut keskipitkät laatikkopunokset ja muutamia erilaisia ​​lisävarusteita käytetään viimeistelyyn. Siellä on myös hihansuut, sormukset ja tyylikäs johto. Kuten näette, nämä lisävarusteet tekevät hiuksista ainutlaatuisia. Voit luoda samanlaisen ilmeen tähän tai voit kokeilla eri värisiä johtoja ja ehkä jopa lisätä joitain helmiä.

Jumbo Medium Box punokset

Lähde: @Kauppalehti.fi

38. Karamelli- ja kirkkaat vaaleat punokset

Karamelli on toinen kaunis ja suosittu hiusväri. Tämä ei ole yllätys, koska tämän kaltaisia ​​upeita kampauksia luodaan. Nämä punokset on muotoiltu söpöksi bobiksi ja useimmat punokset ovat lämpimän karamellinvärisiä. Jotkut punokset ovat myös upea kirkas vaalea sävy. Rakastamme karamellipunoksia ja luulemme, että blondi täydentää karamellia täydellisesti. Luo tämä ilme uudelleen tai kokeile eri vaaleaa sävyä. Voit myös saada kaiken karamellin.

Karamelli ja kirkkaat vaaleat punokset

Lähde: @tatialessandra

39. Glam -punokset söpön kuoren lisävarusteilla

Tämä seuraava hiusidea on yksi suosikeistamme! Täällä on glam -laatikkopunoksia, jotka on varustettu kultaisilla hihansuilla ja kauniilla kuorilla. Rakastamme kuoria, koska ne ovat ainutlaatuisia, upeita ja antavat hiuksille kesäisen ilmeen! Voit ostaa kuoria hiuksillesi verkossa, ja siellä on paljon opetusohjelmia, jotka osoittavat, kuinka lisätä ne punoksiin. Tällaiset hiukset sopisivat täydellisesti kesäksi tai lomalle!

Glam -punokset söpön kuoren lisävarusteilla

Lähde: @hairspiration_naija

40. Tyylikkäät keskipitkät laatikkopunokset

Seuraavaksi meillä on toinen tyylikäs kampaus näyttää sinulle. Tätä ulkoasua varten keskipitkät laatikkopunokset ovat erittäin ohuita ja ovat kaarevat alla kehystämään kasvot. Siellä on myös yksi hienovarainen punos mansetti. Se on glam -punottu ulkoasu, joka ei koskaan mene pois muodista. Luo tämä uudelleen tai pidä se yksinkertaisena ja kokeile punoksia ilman lisävarusteita.

Tyylikkäät keskipitkät laatikkopunokset

Lähde: @flawlessbraidss

41. Helppo käyttää punoksia kultaisilla hihansuilla

Rakastatko yksinkertaisia ​​ja helppokäyttöisiä kampauksia? Jos on, tarkista tämä. Täällä on kauniita laatikkopunoksia, joiden pituus on vain hartioiden ohi. Punokset ovat kuluneet sivuosassa ja kunkin punoksen päässä on kultainen mansetti. Se näyttää vain vaivattomasti upealta. Tällaiset hiukset sopivat kaikille. Voit luoda ulkoasun uudelleen tai kokeilla hopeisia hihansuita. Helmet näyttäisivät myös hämmästyttäviltä punosten päissä.

Helppo käyttää punoksia kultaisilla hihansuilla

Lähde: @manare.coco

42. Paksu vihreä laatikko punokset

Jos haluat käyttää rohkeita hiusvärejä, katso seuraava idea. Tässä tyylissä on paksu laatikkopunos. Punokset ovat eloisia ja niissä on kauniita lisävarusteita. Rakastamme väriä, koska se antaa meille merenneito -tunnelmaa! Tämä sopii erinomaisesti naisille, jotka haluavat erottua joukosta. Se on pakollinen kampaus kesäksi.

Paksu vihreä laatikko punokset

Lähde: @Feerodrigues

43. Trendikkäät punokset sormuksilla

Seuraava hiusidea on toinen trendikäs tyyli lisävarusteilla. Tätä ulkoasua varten meillä on yksinkertaisia, tyylikkäitä ja paksuja punoksia. Muutamassa punoksessa on myös hihansuut ja renkaat. Sormukset näyttävät niin tyylikkäiltä ja ärtyisiltä, ​​ja nämä ovat helppo tapa jazzata hiuksiasi. Voit ostaa punosormuksia verkossa eri väreissä ja myös monia eri malleja.

Trendikkäät punokset sormuksilla

Lähde: @naturalgirlssociety

Toivomme, että olet löytänyt suosikkisi keskipakopunoksista!