41 rohkeaa terävää kynsiä kokeiltavaksi vuonna 2020

31. Kiiltävät tekojalokivi kynnet

Seuraava kynsien muotoilu on niin kiiltävä ja se viehättää kaikkia! Nämä kynnet ovat pitkiä ja näyttävät siltä, ​​että niissä on terävä kärki. Jokainen naula on vaalea sävy ja se on koristeltu vaaleanpunaisilla ja kirkkailla strassilla. Tekojalokivi on upea ja se näyttää hämmästyttävältä terävän kynsien muodon kanssa. Nämä kynnet sopivat erinomaisesti naisille, jotka pitävät blingistä, glamourista ja lausunnon antamisesta.

Kiiltävät tekojalokivi terävät kynnet

Lähde: @fiina_naillounge

32. Tyylikäs mattapintainen muotoilu

Jos pidät rohkeasta ja luovasta kynsitaiteesta, tämä idea sopii sinulle. Tässä meillä on mattamustat kynnet. Joissakin kynsissä on kirkas violetti ja sininen laastari, kun taas toisissa on viiva. Kynnet ovat upeita ja ainutlaatuisia. Voit luoda samanlaisen ilmeen tai valita yhden malleista kaikille kynsille.

Tyylikäs musta, sininen ja violetti kynsitaide

Lähde: @riyathai87

33. Marmori ja tekojalokivet

Marmoritaide on niin suosittua, eikä tämä ole yllätys, kun tällaisia ​​upeita kynsiä luodaan. Tässä manissa on valkoista, oranssia ja vaaleanpunaista marmoritaidetta. Jotkut kynnet ovat myös keltaisia, ja niissä on joko tekojalokivi tai kultakalvo. Se on tyylikäs mani, joka käyttää paljon pakollisia malleja. Löydät online -marmorikynän taideoppaita, joita on helppo seurata. Kokeile tätä mallia tai laita marmori kaikkiin kynsiin.

Marmori ja tekojalokivet

Lähde: @erick.d_longnails_better

34. Neon -oranssit kynnet kimalluksella

Lisää elävää väriä ulkoasullesi tällaisilla oranssilla kynsillä! Useimmilla kynsillä on erilainen muotoilu, mukaan lukien kiiltävä oranssi, kimallus ja strassit. Se on rohkea ja kimaltava ilme, joka antaa lausunnon. Oranssi väri on täydellinen kesäksi. Luo tämä ulkoasu uudelleen tai kokeile vain oransseja kynsiä tekojalokivi -aksenttikynsillä, mikä olisi upeaa.

Kirkkaat oranssit kynnet

Lähde: @margaritasnailz

35. Glam Rose kynsien muotoilu

Seuraavaksi meillä on upea mani, joka on toinen suosikeistamme! Tätä ulkoasua varten jotkut kynnet ovat vaaleanpunaisia, jotkut ovat kimaltelevaa kultaa ja toiset vaaleanpunaista kynsitaidetta. Vaaleanpunainen kynsitaide on erilainen molemmissa kynsissä, mutta rakastamme ruusukynsiä! Se on kaunis muotoilu, joka olisi täydellinen romanttiseen tilaisuuteen. Löydät ruusun kynsitaiteen opetusohjelmat verkossa tai voit käyttää ruusutarroja.

Glam Rose kynsien muotoilu

Lähde: @riyathai87

36. Siniset kynnet kuun ja kimalluksen kanssa

Rakastatko sinisiä kynsimalleja? Jos on, tarkista tämä. Tässä meillä on siniset terävät kynnet. Jotkut ovat yksinkertaisesti sinisiä ja on myös korostuskynsiä. Yksi on ombre, toisessa on kultaraidat ja viimeinen aksenttikynsi on peitetty helmillä, joissa on kultainen kuu ja tähdet. Se on kaunis ja maaginen kynsien muotoilu. Voit luoda raidat uudelleen kynsinauhalla ja löydät ombre -opetusohjelmat verkosta. Kultakuita, tähtiä ja kiteitä voi ostaa verkosta.

Siniset kynnet kuulla ja kimalluksella

Lähde: @riyathai87

37. Ainutlaatuiset Stiletto Nails ja Smokey Art

Seuraava kynsien muotoilu on toinen ainutlaatuinen. Tällä kertaa joissakin kynsissä on tyylikäs ombre -taide, kun taas kaksi kynsiä on mustia ja savuinen. Luo koko ulkoasu tai voit saada mustan ja savuisen taiteen kaikkiin kynsiin. Tämän tyyppiselle kynsitaiteelle on opetusohjelmia verkossa, joten voit kokeilla muotoilua itse. Savukynnet sopivat kaikkiin tilanteisiin.

Ainutlaatuiset Stiletto -kynnet Smokey Artilla

Lähde: @erick.d_longnails_better

38. Mattakynnet helmillä ja pilkkuilla

Polka -pisteet ovat niin tyylikäs ja monipuolinen kuvio. Nämä kynnet osoittavat tyylikkään tavan käyttää pilkkuja. Jotkut kynnet ovat mattapunaisia ​​ja joillakin himmeä musta vaikutus. Monet kynnet on koristeltu kullalla ja kimaltavilla tekojalokivillä. Kuten huomaat, pilkut näyttävät niin kauniilta! Voit luoda pisteitä pisteytystyökalulla. Voit kokeilla tätä ulkoasua kotona tai luoda oman version siitä.

Mattakynnet helmillä ja pilkkuilla

Lähde: @nailsbymztina

39. Upeat Stiletto -kynnet, joissa on glitteriä ja tekojalokiviä

Seuraavaksi meillä on näyttävä kynsien muotoilu. Tässä on erittäin pitkät tikkanaulat. Kynsien väripaletti on vaaleanpunainen, sininen ja hopea. Siellä on myös joitain tekojalokiviä. Se on maaginen mani ja saa sinut näyttämään prinsessalta joka tilanteeseen. Tämä muotoilu olisi loistava loma -aikaan.

Upeat Stiletto -kynnet, joissa on glitteriä ja tekojalokiviä

Lähde: @margaritasnailz

40. Taiteellinen matta kynsien muotoilu

Jos rakastat luovia, taiteellisia ja ainutlaatuisia kynsimalleja, tämä on sinua varten. Kaikki kynnet ovat mattamusta ja koristeltu sinisellä, violetilla ja kultaisella kalvolla. Jotkut kynnet on koristeltu trendikkäillä kultakoristeilla. Voit luoda samanlaisen ilmeen kynsikalvoilla. Kokeile samanlaista mania tai käytä muotoilua näissä erityisen pitkissä, terävissä kynsissä. Se näyttäisi hämmästyttävältä.

Taiteellinen matta kynsien muotoilu

Lähde: @nailsbymztina

41. Vaaleanpunaiset kynnet valkoisilla kukilla

Tämä seuraava idea on niin kaunis ja tyylikäs. Tätä ulkoasua varten jotkut kynnet ovat vaaleanpunaisia ​​ja loput kirkkaita valkoisilla kukilla. Kynsitaide ja värit täydentävät toisiaan kauniisti. Tällainen mani sopii täydellisesti kevääseen ja kesään. Se olisi hienoa erityistilaisuuksiin, kuten häihin, koska kynnet ovat romanttisia ja tyylikkäitä.

Vaaleanpunaiset kynnet valkoisilla kukilla

Lähde: @sheadbeauty

Toivomme, että olet löytänyt inspiraatiota terävästä kynsitaiteesta!