63 parasta kevään kynsitaidemallia kopioitavaksi vuonna 2020

31. Tyylikäs vaaleanpunainen ja musta kukkakynsien muotoilu

Vain koska on kevät, se ei tarkoita, ettet voisi käyttää tummia värejä, kuten mustaa. Musta täydentää kirkkaita kevään värejä täydellisesti. Nämä seuraavat kynnet ovat kaunis esimerkki. Jokaisessa kynsissä on musta ja vaaleanpunainen muotoilu, joka sisältää kukkia ja raitoja. Siellä on myös kimaltava kynsi. Kuten näette, musta näyttää upealta. Kokeile tällaisia ​​kynsiä tai kokeile löytääksesi musta ja vaaleanpunainen jousimalli.

Tyylikäs vaaleanpunainen ja musta kukkakynsien muotoilu

Lähde: @badgirlnails

32. Pastelli Rainbow Nails

Rakastatko pastellikynsiä? Sitten sinun täytyy tarkistaa seuraava ideamme. Tässä meillä on pastellisävyiset sateenkaaren kynnet. Ensimmäinen kynsi on oranssi ja vaaleanpunainen ja viimeinen kynsi on kirkkaan keltainen. Kaikki kynnet välissä käyttävät muita sävyjä, kuten sinistä ja violettia, mikä luo sateenkaaren. Se on niin trendikäs idea. Voit kokeilla pastelliväriä tai käyttää kirkkaampia sävyjä.

Pastelli Rainbow Nails

Lähde: @nail_sunny

33. Matta kukka -kynsien idea

Seuraavaksi meillä on elinvoimainen kukka -kynsien idea. Kaikki kynnet ovat vaaleanpunaisia ​​ja jokaisella on kirkkaan kukkainen muotoilu lähellä kärkiä. Tällaiset kynnet sopivat täydellisesti kevääseen, koska ne todella antavat lausunnon. Tämä ulkoasu olisi täydellinen erityisiin tilaisuuksiin, kuten häihin. Tällainen malli sopii kaikille kynsien pituuksille ja muodoille.

Matta kukka -kynsien idea

Lähde: @ana0m

34. Vaaleanpunaiset ja kimaltavat kevätkynnet

Houkuttele ulkonäköäsi tänä keväänä tällaisilla kynsillä! Kynnet ovat vaaleanpunaisia ​​ja kaksi aksenttikynsiä. Yksi aksenttikynsi on kaikki glitter ja toinen on funky, kimaltava muotoilu. Voit luoda kimaltelevan kynsitaiteen uudelleen kynsinauhalla. Se vaatii kärsivällisyyttä ja harjoittelua, mutta lopputulos on sen arvoinen!

Vaaleanpunaiset ja kiiltävät kevätkynnet

Lähde: @badgirlnails

35. Matta mustat kynnet ja kukka Art

Aiemmin esittelimme jousen kynnet, joissa käytettiin mustaa väriä. Jos pidit ideasta, pidät myös tästä. Täällä on toinen tyylikäs musta manikyyri, mutta tässä on elinvoimainen, kukkakuvioinen kynsitaide. Kukat ovat kauniita ja kirkkaat värit sopivat täydellisesti mustaan ​​pohjaan. Tällaiset kynnet sopivat hyvin trendikkäille naisille, jotka haluavat kynsiensä erottuvan.

Matta mustat kynnet ja kukkakuvio

Lähde: @ninanailedit

36. Raidat, kimallus ja kukat

Seuraava ideamme on tyylikäs ja erittäin tyylikäs. Kaikilla kynsillä on erilainen muotoilu. Yksi on neon -oranssi, toisessa on vesivärejä, toinen on kimaltava ja viimeinen kynsi sisältää raitoja. Se on upea muotoilu ja tämä on toinen manikyyri, joka olisi täydellinen, jos osallistut kevään häihin. Ulkonäön luomiseen käytetyt tuotteet ovat: Floss Gloss Pony, OPI Don’t Pretzel My Buttons ja OPI My Favorite Ornament.

Persikkainen kukkakuvioinen kynsitaide

Lähde: @badgirlnails

37. Suloinen kevään kynsien idea

Seuraava naulaus, joka meidän on näytettävä sinulle, on niin värikäs ja söpö! Jokainen naula on eri pastelliväri ja jokainen on sisustettu kauniisti. Voit tarkastella ulkoasun luomiseen käytettyjä tuotteita alla olevalla sivulla. Kokeile luoda nämä kynnet uudelleen tai voit valita yhden väreistä kaikkien sijasta. Joka tapauksessa se näyttää upealta. Tällainen kynsien muotoilu näyttää hyvältä kaikilla pituuksilla ja muodoilla.

Suloinen kevään kynsien idea

Lähde: @badgirlnails

38. Pretty Flower Nails

Kukkien kynsitaidetta on hienoa oppia, koska voit yhdistää sen myös muiden kynsien trendien kanssa. Nämä kynnet ovat hyvä esimerkki. Jotkut kynnet ovat kukkaisia, toinen on kimaltava ja toisessa on kultaisia ​​koristeita. Se on söpö yhdistelmä ja kaikki eri tyylit näyttävät täydellisiltä yhdessä. Voit ostaa kultaisia ​​koristeita verkossa ja ne voidaan helposti kiinnittää kynsillesi kynsiliimalla.

Kauniit kukkakynnet kultaisilla yksityiskohdilla

Lähde: @johannas

39. Pastellinpunainen ja oranssi kynsien muotoilu

Kaksi muuta väriä, jotka näyttävät upeilta yhdessä, ovat pastellinpunainen ja oranssi. Älä vain ota sanaamme, katso nämä kynnet. Tässä manikyyrissä on vaalean oranssit ja vaaleanpunaiset kynnet, joissa on yksi glitter -aksentti. Se on helppo luoda uudelleen ja näyttää tyylikkäältä joka tilanteeseen. Voit kokeilla koko ulkoasua tai valita vain yhden värin.

Pastellinpunainen ja oranssi kynsien muotoilu

Lähde: @m.beauty.bar

40. Glam Floral Nail Idea arkun kynsille

Seuraavaksi meillä on erittäin glam -ilme! Kynnet ovat vaaleanpunaisia, ja molemmissa käsissä on kaksi aksenttikynsiä. Kaksi aksenttikynsistä ovat valkoisia ja kukkakuvioisia, ja toisilla on erilainen kristalli. Tämä on upea manikyyri, joka sopii täydellisesti erityiseen tilaisuuteen. Kokeile tätä ulkoasua tai voit kokeilla toista kukkakuviota.

Glam Floral Nail Idea arkun kynsille

Lähde: @riyathai87