61 parasta käänteistä Bob -kampausta vuodelle 2019

51. Lyhyt vaalea Bob

Etsitkö lyhyempää leikkausta? Katso sitten tätä. Tässä meillä on lyhyt vaalea käänteinen bob. Pisin pituus on leuka, joten saat trendikkään lyhyen bob -ilmeen. Rakastamme leikkausta, koska se on melko tylsä, joten se antaa lausunnon. Vaalea lyhyt bob, kuten tämä, antaa hiuksillesi uuden elämän ja vie hiuksesi vaaleista upeiksi.

Lyhyt blondi Bob

Lähde: @nikkifanell

52. Tulinen Bob -kampaus

Rakastatko punaisia ​​hiusvärejä? Sitten tämä kampaus voisi olla täydellinen sinulle. Hiuksissa on käänteinen leikkaus ja ne on värjätty lämpimällä kuparivärillä ja vaaleammilla korostuksilla. Rakastamme väriä ja se varmasti piristää ulkoasua. Voit luoda tämän kampauksen uudelleen tai kokeilla tulisia värejä pidemmällä ylösalaisin.

Tulinen Bob -kampauksen idea

Lähde: @Katja614

53. Lyhyt käänteinen Bob

Seuraavaksi meillä on toinen oikotie näytettäväksi. Hiukset ovat hyvin lyhyet takaa ja hiukset ovat lähes leuan pituudelta edestä. Tällä kampauksella saat molempien maailmojen parhaat puolet. Voit kokeilla trendikästä lyhyttä leikkausta, mutta myös bob -tyyliä edestä olevien hiusten takia. Kokeile tätä vaaleaa ulkoasua tai voit kokeilla leikkausta eri värillä.

Lyhyt käänteinen Bob

Lähde: @emilyandersonstyling

54. Kihara lohko

Jos pidät pidemmistä aliarvostuksista, katso tätä hiusideaa. Tätä ulkoasua varten hiukset leikataan pitkäksi käänteiseksi bobiksi. Kuten näette, etuosa on melko pitkä ja takana on pään pituus. Tämä on vain trendikäs tapa käyttää tyyliä. Se on toinen loistava idea naisille, jotka haluavat kokeilla lyhyempää leikkausta olematta liian dramaattisia.

Kihara hiustyyli

Lähde: @Lindsey_does_hair

55. Sininen ja vaalea Bob

Oletko kyllästynyt hiuksiisi ja haluat kokeilla jotain aivan uutta? Sitten tämä kampaus voisi olla täydellinen! Tässä meillä on käänteinen bob, joka on väriltään vaalean vaalea ja rohkea sininen. Värit todella korostavat hiuksia ja luovat ainutlaatuisen ja ilmaisuvoimaisen tyylin. Voit luoda tämän ilmeen uudelleen tai kokeilla leikkausta missä tahansa kirkkaissa väreissä.

Rohkea sininen ja vaalea Bob

Lähde: @emilyandersonstyling

56. Kesäinen blondi Bob

Etsitkö uutta kampausta valmiina kesään? Tarkista sitten seuraava idea. Tämä on pidempi käänteinen bob, joka on värjätty vaalean vaalealla sävyllä. Leikkaus sopii täydellisesti kuumalle säälle, koska sitä on helppo huoltaa ja muotoilla, ja väri kirkastaa ulkoasua. Kokeile tätä vaaleaa tyyliä tai valitse lämpimämpi vaalea sävy.

Kesäinen blondi Bob

Lähde: @maggiemh

57. Pitkä Bob kohokohdilla

Seuraavaksi meillä on toinen pitkä rintakuva näytettäväksi sinulle. Edessä olevat hiukset ovat paljon pidemmät kuin takana. Rakastamme tässä tyylissä todella kohokohtia. Kohokohdat ovat lämpimämpi blondi hiusten takana ja vaaleampi sävy edessä. Tämä on niin ainutlaatuinen idea ja se todella osoittaa sen käänteisen leikkauksen.

Käänteinen pitkä Bob kohokohdilla

Lähde: @thestylistcrystal

58. Musta ja blondi käänteinen Bob

Seuraava kampaus, joka meidän on näytettävä sinulle, on tyylikäs ja trendikäs. Tätä ulkoasua varten hiukset ovat mustia ja ne leikataan lyhyeksi käänteiseksi bobiksi. Hiuksissa on myös vaaleat kohokohdat edessä. Musta ja vaalea ovat niin tyylikäs yhdistelmä, ja kuten huomaat, kontrastivärit luovat rohkean tyylin, joka erottuu joukosta.

Musta ja blondi käänteinen Bob

Lähde: @infinityhairbyev

59. Vibrant Red Hair Idea

Seuraava hiusideamme on täydellinen naisille, jotka etsivät kirkasta ja rohkeaa kampausta. Hiuksilla on lyhyt käänteinen leikkaus ja ne on värjätty upealla punaisella sävyllä. Hiuksissa on myös muita värejä, kuten violetti. Tämä monisävyinen bob on erittäin tyylikäs ja se näyttää upealta kenelle tahansa.

Idea punaisille hiuksille

Lähde: @creationsbymarissa

60. Lyhyt tylppä leikkaus Bob

Seuraavaksi meillä on yksinkertainen ja tyylikäs leikkaus. Bob on musta ja tylppä käänteinen leikkaus. Rakastamme tätä kampausta, koska se on niin trendikäs ja helppo käyttää. Tällaiset hiukset sopivat kaikille ja ne näyttävät kauniilta missä tahansa värissä. Luo lyhyempi pituus tai yritä käyttää hiuksia hieman pidempään.

Lyhyt tylppä leikkaus Bob

Lähde: @emilyandersonstyling

61. Pastelli vaaleanpunainen käänteinen Bob

Jos kaikki rohkeat leikkaukset ja värit eivät ole sinua varten, tämä kampaus voisi olla täydellinen. Pituusero on melko hieno ja bob on klassinen pituus. Tällä voit kokeilla trendikästä ulkoasua, mutta muutos ei ole liian rohkea. Sen avulla voit käyttää tyyliä tyylikkäästi ilman sitoutumista leikkaamaan hiuksesi liian lyhyiksi.

Pastelli vaaleanpunainen käänteinen Bob

Lähde: @tyylit.by.sarah

Toivomme, että olet saanut inspiraation näistä upeista käänteisistä bob -kampauksista!