43 parasta syksyn hiusväriä ja -ideaa vuodelle 2019

21. Hunajavaaleat kohokohdat tummanruskeille hiuksille

Kun valitset vaaleita kohokohtia, sinun ei tarvitse pitää kiinni yhdestä väristä. Voit lisätä hiuksiin useita sävyjä, kuten alla oleva kuva. Vaaleiden ja tummempien blondien yhdistelmä on upea ja antaa hiuksille luonnollisen ilmeen. Tällaiset hiukset antavat sinulle kesäisen ilmeen, vaikka kausi on muuttunut, joten voit tuoda kesän syksyyn.

Hunajavaaleat kohokohdat tummanruskeille hiuksille

Lähde: @harja.terapia

22. Lämmin ruskeasta hunajablondiin

Seuraavaksi meillä on toinen väriyhdistelmä. Hiukset alkavat hyvin tummilta, sekoittuvat vaaleanruskeiksi ja muuttuvat sitten vaaleiksi. Rakastamme tätä väriyhdistelmää, koska se on erittäin tyylikäs. Tällaiset hiukset sopivat kaikille, ja se on loistava tapa päivittää ulkoasua uudelle kaudelle.

Lämmin ruskeasta hunajaan vaaleat hiukset

Lähde: @anunziohair

23. Fall Ombre Hair

Seuraava luettelossamme on tämä upea ombre -hiusväri -idea. Käytetyt sävyt sulautuvat niin kauniisti yhteen. Rakastamme tässä ulkoasussa käytettyjä sävyjä, koska ne ovat kaikki kauden trendikkäitä värejä. Siellä on tummanruskea, kuparipunainen ja vaalea. Tämän tyylin ansiosta sinun ei tarvitse tinkiä, saat kaikki tyylikkäät värit yhdeksi.

Syksyn Ombre -hiusväri -idea

Lähde: @cassiohpro

24. Lämpimät punaiset sävyt syksyyn

Seuraava hiusidea on rohkea, kaunis ja täydellinen syksyyn. Tätä varten hiukset on värjätty tummilla ja vaaleanpunaisilla sävyillä. Punainen on loistava väri syksykaudelle, koska se on lämmin ja kirkastaa ulkoasua kylminä harmaana päivänä. Rakastamme monisävyjä ja väri näyttää upealta kaikille. Luo tämä uudelleen tai voit käyttää vaaleampia tai tummempia punaisia ​​sävyjä.

Lämmin punainen kohokohta syksyyn

Lähde: @colour.jade

25. Karamellivaaleat kohokohdat

Blondi on yksi suosituimmista värivaihtoehdoista. Kokeiltavana on niin monia eri sävyjä ja kaunis syksyksi on karamelliblondi. Karamelliblondilla saat silti kirkkaan ilmeen, mutta sillä on vain lämpimämpi sävy, joka sopii täydellisesti vuoden aikaan. Kuten näette, se näyttää hämmästyttävältä myös tummemmilla hiusväreillä.

Karamellivaaleat kohokohdat

Lähde: @danilocabelos

26. Tummasta vaaleaan värisekoitus

Tämä seuraava hiusidea on vain upea. Tässä meillä on kaunis sekoitus. Tätä varten hiukset alkavat hyvin tumman sävyisenä, joka voi olla musta tai ruskea, ja väri muuttuu vähitellen vaaleaksi, kunnes se on vaalea. Rakastamme tätä, koska sillä ei ole kovin silmiinpistävää värinmuutosta, kuten ombre, koska hiukset sekoittuvat, kunnes ne ovat vaaleimmillaan. Se on hämmästyttävä ulkonäkö ja se todella antaa lausunnon.

Tummasta vaaleaan värisekoitus

Lähde: @Kauppalehti.fi

27. Hienovaraiset vaaleanruskeat kohokohdat

Kun kausi muuttuu, on täydellinen aika vaihtaa hiukset ja kokeilla jotain uutta. Sen ei kuitenkaan tarvitse olla dramaattinen muutos. Voisit kokeilla jotain tällaista. Täällä meillä on tummat hiukset ja hienovaraiset kohokohdat. Kohokohdat ovat hienovaraisia, koska ne eivät ole paljon vaaleampia kuin hiukset. Tällainen matala avainväri antaa hiuksillesi terveen ilmeen ja nostaa hiuksia. Voit kokeilla tätä millä tahansa hiusvärillä, valitse vain sävyt, jotka ovat lähellä sävyä.

Hienoja vaaleanruskeita kohokohtia

Lähde: @tabetha_and_co

28. Rohkea inkivääri- ja mansikkablondi -väriidea

Seuraavaksi meillä on toinen punainen ilme näyttää sinulle. Tällä kertaa hiuksissa on inkiväärin ja mansikan vaaleiden värisekoitus. Hiusten juuret ovat melko tummat ja väri muuttuu vähitellen, kunnes saavutamme vaaleamman vaalean sävyn. Se on upea väri -idea ja se on vain täydellinen ilme syksyyn. Voit luoda tämän uudelleen tai valita vain yhden punaisen sävyistä kaikkiin väreihin.

Lihavoitu inkivääri- ja mansikanvaalea väriidea

Lähde: @megan.e.grimm

29. Tummat hiukset ja violetit sävyt

Toinen syksyn pakollinen väri on tumman violetti ja tämä hiusidea osoittaa, miten sitä käytetään tyylikkäästi. Täällä meillä on tummat hiukset ja kuten näette, niissä on violetteja sävyjä. Violetti väri on vain niin tyylikäs ja upea. Tummissa hiuksissa se on melko hienovarainen, joten mitä vaaleammat hiukset, sitä rohkeampi violetti väri on. Tämä on yksi suosikeistamme!

Tummat hiukset violetilla sävyllä

Lähde: @tabetha_and_co

30. Mausteiset punaiset hiukset

Piristä syksyn ulkoasua tällä värillä! Täällä on lämmin punainen hiusväri, jonka läpi kulkee kuparisia kohokohtia. Rakastamme tätä väriyhdistelmää, koska se on niin mausteinen ja tulinen. Tällaiset hiukset näyttävät hämmästyttäviltä kaikille. Luo tämä uudelleen tai voit jopa lisätä joitakin vaaleita kohokohtia.

Mausteiset punaiset hiukset syksyyn

Lähde: @hair_elizabetharthurpurdy