43 tyylikästä viininpunaista kynsiä, joihin rakastut

21. Burgundy ja Gold Nails

On olemassa paljon kynsimalleja, jotka käyttävät glitteriä, mutta nämä kynnet käyttävät glitteriä luovalla ja ainutlaatuisella tavalla. Kuten näette, kimallus on sijoitettu joidenkin kynsien yläosaan ja yhden kynnen alaosaan. Rakastamme tätä ajatusta, koska se on erilainen kuin muu näkemämme glitter -taide. Voit käyttää kultaista glitteriä, kuten esillä olevaa, tai käyttää hopeaa.

Burgundia ja kultakynsiä lomille

Lähde: @judyrox

22. Matta Burgundin kynnet tekojalokivillä

Voit luoda niin monia hämmästyttäviä kynsitaidemalleja tekojalokivillä. Älä vain ota sanaamme, katso tämä seuraava kynsien idea. Siinä on kaksi korostuskynsiä, joissa on kaunis tekojalokivi. Voit luoda jotain vastaavaa tai pitää hauskaa ja kokeilla oman kynsitaiteen tekemistä.

Matta Burgundin kynnet tekojalokivillä

Lähde: @dyakiv_nailstudio

23. Burgundy ja Nude Stiletto Nails

Seuraavat listallamme ovat nämä viininpunainen ja nude stiletto -kynnet. Jotkut kynnet ovat tummaa, kiiltävää viininpunaista ja aksenttikynnet ovat alasti. Yksi aksenttikynsistä on ylimääräinen glam, koska siinä on kimaltava muotoilu. Voit luoda koko ulkonäön tai vain kimallukset tai alaston korostuskynnet. Joka tapauksessa sinulla on erittäin houkutteleva ja julkilausuva.

Burgundy ja Nude Stiletto Nails

Lähde: @bioseaweedgel

24. Suloiset auringonkukan kynnet

Seuraava kynsien idea sopii täydellisesti syksyyn. Tätä ulkoasua varten useimmat kynnet ovat viininpunaisia ​​ja korostuskynsiä on kaksi. Yksi aksenttikynsi on lämmin oranssi sävy ja sitä koristavat strassit, kun taas toinen on viininpunainen auringonkukan kynsitaiteella. Oranssi ja viininpunainen täydentävät toisiaan kauniisti ja auringonkukka lisää vain kirkkaita värejä. Jos haluat luoda ulkoasun uudelleen, voit maalata auringonkukan käsin tai ostaa kynsitarroja.

Suloiset auringonkukan kynnet syksyyn

Lähde: @france_nailz

25. Matta kynnet kynsinauhoilla Art

Jos haluat käyttää ainutlaatuista ja trendikästä kynsitaidetta, tämä idea voisi olla täydellinen sinulle. Kaikilla näillä kynsillä on sama muotoilu. Suurin osa kynsistä on viininpunainen, mutta kynsinauhan lähellä oleva kynsialue on alasti. Rakastamme tätä viininpunainen ja alaston väriyhdistelmää ja se näyttää niin tyylikkäältä kynsinauhojen kanssa. Voit luoda tämän uudelleen tai käyttää burgundia ja muuta väriä kuin alaston.

Matta viininpunainen kynnet kynsinauhoilla Art

Lähde: @filglamournails

26. Tyylikäs matta kynsien muotoilu

Haluatko kynsisi olla tyylikkäitä blingin kanssa? Jos näin on, sinun on tarkistettava tämä idea. Täällä meillä on mantelikynnet, jotka on maalattu rikkaalla ja mattapunaisella viininpunaisella. Yksi kynsistä on myös koristeltu kuohuvilla strassilla. Se on kaunis mani, joka olisi täydellinen juhliin. Voit ostaa strassit verkossa ja voit luoda tämän ilmeen uudelleen tai kokeilla omaa säkenöivää muotoilua.

Tyylikkäät mattapunaiset kynnet

Lähde: @tami_tamichka

27. Glam Marble ja Gold Design

Seuraava idea on tyylikäs marmori ja viininpunainen. Suurin osa kynsistä on viininpunainen ja kaksi kynnet ovat vaaleat, viininpunainen marmoritaide ja kultakalvo. Myös joitain kynsinauhoja on kiiltoa. Se on upea ja lumoava idea, ja verkossa on marmorisia kynsitaideoppaita.

Glam -marmori ja kultainen kynsien muotoilu

Lähde: @tanssi

28. Viininpunainen ja Glitter Nails

Jos rakastat glitteriä kuten me, sinun täytyy nähdä nämä seuraavat manit. Täällä meillä on pitkät arkun kynnet ja myös kaksi aksenttikynsiä. Toinen on peitetty glitterillä ja toinen kynsillä on glitter -kärki. Tämä on yksi suosikki ulkoasuistamme, koska siinä on kauniita ja ainutlaatuisia värejä ja se näyttää kuinka hämmästyttävä kynsitaide näyttää arkun kynsiltä.

Burgundin arkun kynsien muotoilu

Lähde: @amelasnailz

29. Kimaltelevat, viininpunaiset ja syksyn lehdet

Seuraavaksi meillä on toinen syksyn inspiroima idea. Tällä kertaa suurin osa kynsistä on mattapunertavaa ja siellä on myös yksi kimalluskynsi ja yksi kynsi on peitetty myös syksyn lehdillä. Värit ja lehtikuvio sopivat täydellisesti syksyyn. Voit luoda samanlaisen ilmeen viininpunaisella kynsilakalla, glitter -lakalla ja lehtikynsitarroilla, joita voi ostaa verkosta. Hienommalle maniille voit kokeilla muotoilua ilman glitteriä.

Kimaltelevat, viininpunaiset ja syksyn lehdet

Lähde: @Kauppalehti.fi

30. Viininpunainen ja Glitter Coffin Nails

Tee lausunto tällaisella manikyyrillä. Manissa on kolme eri mallia. Yksi kynsi on yksinkertaisesti matta, seuraava on kiiltävä viininpunainen ja muissa kynsissä on alaston ja viininpunainen ombre -taide. Tämä väriyhdistelmä on upea ja erilainen kynsitaide luo niin silmiinpistävän ilmeen. Voit luoda tämän uudelleen tai käyttää vain yhtä tai kahta mallia kaikkien kolmen sijaan.

Viininpunainen ja Glitter Coffin Nails

Lähde: @nailsbyemmak