61 Upeat puolikkaat, puolikkaat kampaukset

51. Upea korkean puolen poninhäntä

Seuraavaksi meillä on sinulle trendikäs ja kaunis kampaus. Täällä meillä on taivaankorkea puoli poninhäntä, jossa on upeat kiharat. Tämän kaltaiset erittäin korkeat poninhäntä ovat niin tyylikkäitä ja niistä on tullut pakko saada kuuluisuuksia, kuten Ariana Grande. Rakastamme tätä hiusideaa, koska se on erilainen ote poninhäntästä ja saat molempien maailmojen parhaat puolet. Voit näyttää taivaalta, mutta myös hiukset ovat löysät ja kiharat. Tämä olisi hieno kampaus juhliin, häihin ja muihin erikoistapahtumiin.

Upea High Half Ponytail

Lähde: @sanomat

52. Suloinen puolikas pulla

Ei vain poninhäntä ja punokset, joita voidaan käyttää puoliksi tyyliin. Voit myös käyttää pullaa, aivan kuten tämä söpö kampaus. Täällä meillä on puoli pullaa ja loput hiukset jätetään löysäksi. Kuten näette, pulla näyttää niin tyylikkäältä ja kauniilta. Tämä on helppokäyttöinen tyyli, joka voidaan houkutella ylös tai alas sopimaan mihin tahansa tapahtumaan töistä häihin. Voit pitää sen yksinkertaisena ja tyylikkäänä näin tai lisätä tarvikkeita rohkeampaan kampaukseen.

Suloinen puolikas pulla

Lähde: @natalieannehair

53. Kaunis puolityyli trendikkäillä lisävarusteilla

Seuraavaksi meillä on toinen lisävarusteinen ulkoasu näytettäväksi sinulle. Tällä kertaa hiukset on muotoiltu pehmeäksi ja tyylikkääksi puoliksi, ja ne viimeistellään kimaltavilla leikkeillä. Rakastamme tätä ulkoasua, koska se on upea ja klassinen kampaus, joka on antanut modernin ja trendikkään edun. Se on kaunis tyyli ja voit luoda sen samanlaisilla leikkeillä tai voit käyttää valitsemasi leikkeiden suunnittelua.

Kaunis puolityyli trendikkäillä lisävarusteilla

Lähde: @kasia_fortuna

54. Puoliksi, puoliksi hiuksille Boho Vibe

Rakastatko kampauksia, joissa on boheemi tunnelma? Jos näin on, sinun on tarkistettava tämä seuraava idea. Täällä meillä on pitkät ja rantaviivat hiukset, joissa on kaksi sivupunosta, jotka antavat sille puoliksi ulkonäön. Punokset ja ranta -aallot ovat upea yhdistelmä. Voit luoda tämän kampauksen lisälaitteen kanssa tai ilman. Ehkä kokeile käyttää käsityöhöyheniä tai glitteriä puoliksi ylöspäin tyyliin näin kesäinen festivaalimainen ilme.

Puoliksi ylös, puoliksi hiuksiin Boho Vibe

Lähde: @peinartelook

55. Yksinkertainen ja upea puolihoito

Joskus vähemmän on enemmän ja tämä pitää paikkansa tällaisten kampausten kanssa. Tämä puoliksi tyyli on niin yksinkertainen ja upea. Se on vain puoliksi käärittävä poninhäntä. Tällaiset hiukset näyttävät vaivattomasti kauniilta ja ovat monipuolisia, joten niitä voidaan käyttää mihin tahansa tilaisuuteen arkipäivästä muodolliseen tapahtumaan. Löydät vinkkejä tämän ulkoasun luomiseen alla olevalta sivulta, ja oppaita on myös verkossa.

Yksinkertainen ja upea puoliksi hiustyyli

Lähde: @blohaute

56. Punottu Half Up -tyyli ja eloisa lisävaruste

Tämä seuraava idea on niin söpö ja kaunis. Tätä ulkoasua varten hiukset on jaettu puoliksi. Hiusten yläosa punotaan ja loput laitetaan poninhäntäyn eloisalla lisävarusteella. Kuten näette, se on hauska ja rohkea tyyli. Voit luoda tämän uudelleen tai kokeilla vain puoliksi poninhäntä ilman punoksia. Tämän kaltaisia ​​hiusasusteita on saatavana verkossa.

Punottu Half Up -tyyli ja eloisa lisävaruste

Lähde: @michaelgrayhair

57. Tyylikäs puolikas pulla

Seuraavaksi meillä on näytettäväksi tyylikäs hiusten idea. Tyyli sisältää pehmeän ja kauniin puolipullon, jonka tilavuus on hiusten yläosassa, kun taas löysä hiusten osa on kihara. Se on upea kampaus ja voit luoda tämän muodollisen ilmeen tai kokeilla rennompaa tyyliä rentoilla kiharoilla tai aalloilla.

Tyylikäs puolikas pulla

Lähde: @davidcharleshb

58. Half Up Bubble Ponytail

Rakastamme tätä seuraavaa kampausta, se on toinen suosikeistamme. Tässä meillä on puoliksi hiustyyli, jossa on kuplainen poninhäntä. Bubble ponytails ovat erittäin tyylikkäitä ja ne ovat myös ainutlaatuisia. Tämä on rohkea ja luova versio puolivälissä olevasta poninhäntästä. Jos haluat luoda tämän ilmeen itse, voit tarkistaa kirjallisen opetusohjelman alla olevalta sivulta.

Half Up Bubble poninhäntä

Lähde: @blohaute

59. Korkea puoli ylös tyyli jousella

Aiemmin postauksessa jaoimme kauniin kampauksen jousella. Jos pidit tästä ajatuksesta, sinun on myös nähtävä tämä. Tässä meillä on toinen updo, jossa on kaunis jousitarvike. Hiukset on muotoiltu korkeaksi puoliksi poniksi ja ne on viimeistelty mustalla rusetilla ja löysillä kiharoilla. Se on niin lausunto ja tyylikäs idea. Voit ostaa tällaisia ​​jousia verkossa mistä tahansa väristä, joten tästä kampauksesta on versio, joka sopii kaikille.

Korkea puoli ylös tyyli jousella

Lähde: @natalieannehair

60. Monipunoskampaus

Seuraavaksi meillä on toinen multi punos kampaus. Tällä kertaa hiuksissa on puoliksi poninhäntä, jossa on kolme lankaa ja kaksi pientä ja löysää kalahäntäpunosta. Monipunokset ja tyyli luovat niin trendikkään ja pirteän ilmeen. Voit luoda tämän uudelleen tai lisätä vielä enemmän punoksia tai lisätä toisen erilaisen punontatyylin. Joka tapauksessa hiuksesi erottuvat joukosta!

Monipunoskampaus

Lähde: @b.u. tunnistettu

61. Trendikäs Sky High Half Ponytail

Jos rakastat taivaan korkeita poninhäntäjä, sinun on nähtävä tämä seuraava ilme. Täällä meillä on toinen puoli ylös tyyli erittäin korkea poninhäntä. Pieni poninhäntä on luotu korkealle päähän ja loput hiukset on muotoiltu löysillä kiharoilla. Se on niin lumoava kampaus ja se sopii täydellisesti iltaan tai juhliin.

Trendikäs Sky High Half Ponytail

Lähde: @tanssi