70 laatikkopunoksen kampausta, jotka kääntävät päät

51. Tyylikäs Ombre Box Braid Idea

Seuraava kampaus, joka meidän on näytettävä sinulle, on niin tyylikäs. Täällä meillä on pitkät laatikkopunokset, jotka alkavat mustana ja vaihtavat sitten väriä puolivälissä. Tämä ombre -ilme on niin trendikäs. Se on hienovaraisempi tapa kokeilla uutta väriä, koska kaikki punokset eivät ole eloisassa sävyssä. Luo samanlainen ulkoasu tähän tai voit käyttää eri väriä ombre. Käytetyt hiukset: 8 pakkausta Silike Jumbo Braid Kanekalon Hair 24 ” (musta/tummanvihreä).

Tyylikäs Ombre Box Braid Idea

Lähde: @lipstickncurls

52. Puolikas pulla

Toinen kaunis kampaus, jota voit kokeilla, on puoliksi pulla. Tämä seuraava hiusidea on loistava esimerkki. Nämä laatikkopunokset ovat paksuja ja pitkiä. Puolet ovat löysät ja puolet on muotoiltu pullaan. Kuten näette, pulla näyttää niin söpöltä ja tyylikkäältä. Pidämme myös kultaisista hiustarvikkeista. Tämä on hieno kesätyyli, joka sopii kaikille.

Laatikko punokset Half Up Bun

Lähde: @africansbraid

53. Karamellivaaleat punokset

Jos haluat uuden kampauksen ja uuden värin, tutustu tähän ruutuun. Nämä punokset ovat yksinkertaisia, pitkiä ja upea karamellin vaalea sävy. Karamelliblondi on upea ja kirkastaa hiuksia. Emme vain rakasta tätä vaaleaa väriä, myös Beyoncén kaltaiset julkkikset rakastavat sitä. Joten kokeile sitä kovaa ja trendikästä ulkoasua.

Karamellivaaleat laatikkopunokset

Lähde: @eliteekeste

54. Jumbo Box Braid Half Up Hairstyle

Seuraavaksi meillä on toinen puolivälissä oleva idea hiuksista. Tässä on poninhäntä pullaa sijasta. Joten puolet punoksista on löysiä ja puolet poninhäntässä. Kuten näette, poninhäntä näyttää myös söpöltä ja se on toinen helppo pukeutua. Luo tämä ulkoasu uudelleen tai voit kokeilla myös lyhyempää versiota tyylistä. Bob näyttää hyvältä.

Jumbo Box Braid Half Up Hairstyle

Lähde: @nikkifagbemi

55. Jumbo -punokset kolmio -osilla

Tämä seuraava hiusidea on tyylikäs ja yksinkertainen. Tässä meillä on paksut laatikkopunokset kolmio -osilla. Jotkut punokset ovat myös lisävarusteita. Rakastamme kolmio -osioita, koska ne ovat hienovaraisia, mutta silti antavat lausunnon. Tällaiset hiukset sopivat kaikille ja niitä on helppo käyttää. Tämä kampaus voidaan luoda uudelleen millä tahansa värillä ja lisävarusteilla.

Jumbo -laatikkopunokset kolmio -osilla

Lähde: @tanssi

56. Lyhyet laatikkopunokset

Lyhyemmät tyylit ovat erittäin suosittuja etenkin kesäkauden aikana. Jos aiot kokeilla lyhyempiä punoksia, katso inspiraatiota tästä kampauksesta. Täällä meillä on laatikkopunokset, jotka ovat noin olkapään pituisia. Kuten näette, ne näyttävät niin tyylikkäiltä! Voit kokeilla tällaisia ​​punoksia tai mennä vielä lyhyemmiksi. Joka tapauksessa tällaiset punokset ovat pakko saada kesäksi.

Lyhyet laatikkopunokset

Lähde: @khatbrim

57. Solmuttomat laatikkopunokset poninhäntä

Ponytails on toinen helppokäyttöinen tyyli, joka näyttää tyylikkäältä kaikille, ja tämä on kaunis esimerkki. Täällä meillä on korkea poninhäntä, jossa on tyylikkäät ja upeat laatikkopunokset. Tällaiset hiukset sopivat kaikkiin tilaisuuksiin töistä tanssilattialle, joten ne sopivat loistavasti kiireisille naisille liikkeellä ollessasi. Pidä se yksinkertaisena näin tai rohkeammille hiuksille, kokeile poninhäntä eri hiusvärillä. Tummansininen näyttäisi hämmästyttävältä.

Solmuton laatikko punokset poninhäntä

Lähde: @Kauneus

58. Virkkaa laatikkopunokset, joissa on kiharat päät

Seuraavaksi me ideoimme hiukset, jotka näyttävät vaivattomasti kauniilta. Nämä laatikkopunokset ovat pitkiä ja tyylikkäitä, ja niissä on upeat kiharat päät. Tämä sopii erinomaisesti naisille, jotka haluavat hillitymmän kampauksen, joka on tyylikäs ja sopii kaikkiin tilaisuuksiin. Luo tämä tyyli uudelleen tai voit saada punokset pidemmiksi tai lyhyemmiksi. Pidä kiharat päät kuitenkin, koska ne ovat upeita ja erittäin trendikkäitä juuri nyt.

Virkatut laatikkopunokset, joissa on kiharat päät

Lähde: @musiikkikauppa

59. Elävät Ombre -vihreät punokset

Rakastatko ombre -kampauksia? Tarkista sitten tämä seuraava ulkoasu. Tässä esitetyt laatikkopunokset ovat erittäin pitkiä ja juuren mustat. Noin neljännes matkalta alaspäin hiusten väri muuttuu eläväksi ja eläväksi vihreäksi. Rakastamme väriä, koska se on niin silmiinpistävä, hauska ja rohkea. Se olisi hieno ulkoasu kesäksi. Kokeile samanlaista tyyliä tai voit kokeilla lyhyempää versiota.

Elävät Ombre -vihreät punokset

Lähde: @jarvinen

60. Ohut laatikko punokset puoliksi ylös poninhäntä

Seuraavassa kampauksessa on toinen trendikäs kampaus. Nämä laatikkopunokset ovat erittäin pitkiä ja ohuita. Kuten näette, poninhäntä näyttää niin söpöltä ja tyylikkäältä. Tällaiset hiukset ovat helppoja käyttää ja sopivat kaikille. Se näyttäisi mahtavalta myös kirkkaan punaisena tai viininpunaisena.

Ohut laatikko punokset puoli ylös poninhäntä

Lähde: @jarkkinen