43 kaunista sinimustaa hiusväri -ideaa kopioitavaksi ASAP

31. Sininen musta ja kirkkaat värit

Jos haluat muuttaa hiuksesi kokonaan, tämä idea on täydellinen! Tässä on trendikäs leikkaus, jossa on erilaisia ​​kirkkaita värejä. Juuren väri on sinimusta ja noin puolivälissä, hiukset muuttuvat violetiksi, oranssiksi ja mustaksi. Rakastamme rohkeita värejä sinisen mustan kanssa, se on niin ainutlaatuinen ja hämmästyttävä idea. Tällaiset hiukset ovat suunnannäyttäjille. Voit luoda ulkoasun uudelleen tai kokeilla vain yhtä tai kahta väriä sinimustalla.

Sininen musta ja kirkkaat värit

Lähde: @xostylistxo

32. Pitkät siniset mustat hiukset ja kohokohdat

Seuraavaksi meillä on trendikäs idea pitkille hiuksille. Täällä meillä on hyvin pitkät hiukset, jotka ovat sinimustia ja joihin on lisätty mustaa kohti hiusten päitä. Kuten näette, sininen musta on hämmästyttävä pitkillä hiuksilla ja se luo niin silmiinpistävän ilmeen. Tämä on rohkea ja kaunis kampaus, ja voit kokeilla samanlaista ulkoasua tai lisätä muita värisävyjä, kuten vaaleansinistä.

Pitkät siniset mustat hiukset kohokohdilla

Lähde: @karja.sleymarie

33. Sininen musta – sinivihreä

Sininen musta ja sinivihreä on niin tyylikäs yhdistelmä, ja seuraavaksi meillä on toinen kaunis tapa käyttää yhdistelmää. Tätä ulkoasua varten hiukset ovat sinimustat ja puolivälissä, hiukset muuttuvat upeiksi sinivihreiksi. Tämä on upea hiusten idea ja voit kokeilla samanlaista tyyliä tähän tai väri näyttää hyvältä myös bobin kanssa.

Sinisestä mustasta sinivihreään Ombre -hiuksiin

Lähde: @_pehmis

34. Tyylikäs lyhyt leikkaus

Rakastatko väri -ideoita lyhyille hiuksille? Jos näin on, sinun on nähtävä tämä seuraava tyyli. Täällä meillä on trendikäs hiustenleikkaus, jonka sivuilla on lyhyet ja ajelut hiukset ja yläosassa pidemmät kiharat hiukset. Hiukset on myös värjätty tummansinisellä mustalla sävyllä. Rakastamme tätä leikkausta ja väriä, ja yhdessä ne luovat yhtenäisen ja trendikkäitä tyylejä!

Tyylikäs tummansininen lyhyt leikkaus

Lähde: @hairflipmillie

35. Musta Bob ja siniset mustat kohokohdat

Seuraavaksi meillä on toinen rumpu näytettäväksi. Tällä kertaa hiukset ovat enimmäkseen mustia ja hienovaraisia ​​sinisiä mustia kohokohtia on lisätty. Se on toinen tyylikäs hiusväri -idea, jossa sininen saa valon. Voit luoda tämän ilmeen uudelleen tai lisätä sinisen mustan rohkeampaan kampaukseen.

Musta Bob ja siniset mustat kohokohdat

Lähde: @hairbylclover

36. Lihavoitu sininen musta keskipitkät hiukset

Seuraava idea sisältää toisen rohkean ilmeen. Tällä kertaa hiukset ovat keskipitkät ja ne on värjätty mustilla ja sinisillä mustilla sävyillä. Sininen tekee lausuman mustien hiusten kanssa, vaikka se on tumma väri. Se on erittäin trendikäs tapa pukeutua siniseen. Luo tämä uudelleen tai voit lisätä elävämpiä sinisiä sävyjä, se olisi hämmästyttävää.

Lihavoitu sininen musta keskipitkät hiukset

Lähde: @tanssi

37. Mustasta siniseen sekoitus

Jos sinulla on luonnollisesti mustat hiukset tai värjäät hiuksesi mustiksi, tämä idea sopii sinulle. Täällä meillä on kampaus, joka on musta ja noin puolivälissä, hiukset muuttuvat sinimustaksi ja kirkkaammiksi sinisiksi sävyiksi. Tällainen sininen väri on tyylikäs tapa jazzata tummat hiuksesi. Ei vain sitä, mutta voit myös kokeilla sinistä tekemällä suuren sitoumuksen, koska siniset sävyt kasvavat helposti ulos, koska kaikki hiukset eivät ole värjätyt.

Musta -sininen hiusvärisekoitus

Lähde: @Kauppalehti.fi

38. Sininen musta ja kirkkaat värit

Tämä seuraava kampaus on yksi suosikeistamme! Tässä esitetyt hiukset ovat rohkeita, kirkkaita ja erittäin julkilausuvia. Tämän ilmeen vuoksi juuriväri on sinimusta, sitten hiukset muuttuvat vaaleansinisiksi, sitten vihreiksi, sinivihreiksi, violetiksi ja lopulta mustiksi. Värivalikoima on hämmästyttävä ja se todella erottuu joukosta. Voit luoda tämän ilmeen uudelleen tai kokeilla sinimustaa muutamalla muulla sävyllä. Jäiset bluesit ja hopeat sopisivat täydellisesti talvikaudeksi.

Sininen musta ja kirkkaat värit

Lähde: @xostylistxo

39. Kauniit kerrostetut siniset mustat hiukset

Haluatko myös glam -kampauksen ja trendikkään värin? Jos näin on, tämä idea sopii sinulle. Täällä meillä on pitkät hiukset, jotka on värjätty rohkealla sinisellä mustalla sävyllä ja joissa on myös kauniit kiharat. Kiharat ovat erittäin tyylikkäitä ja väri antaa hiuksille kiihkeän ja tyylikkään ilmeen. Jos haluat hienovaraisemman sinisen tyylin, mene vain pari sävyä tummemmaksi.

Kauniit, siniset mustat hiukset

Lähde: @purplehairlady

40. Sininen musta – vaaleansininen ja violetti

Sinimustaa voi käyttää myös kirkkaammilla sävyillä. Tämä seuraava kampaus on loistava esimerkki. Hiukset täällä ovat pitkät ja upeat kiharat. Juurella hiukset ovat mustat, sitten ne muuttuvat sinimustaksi ja lopulta hiukset ovat rohkeampia sinisiä sävyjä kohti kärkiä. Kuten näette, sininen musta näyttää hämmästyttävältä vaaleamman värin kanssa. Tämä on tyylikäs hiusten idea ja se hämmästyttää kaikkia, jotka sen näkevät!

Sininen musta hiusväri vaaleansiniselle ja violetille

Lähde: @calixto.hair.and.makeup

41. Hieno Bob -kampaus

Jos pidät hienovaraisemmista tyyleistä, sinun on tarkistettava tämä idea. Tässä ulkoasussa on söpö bob, joka on tummansininen musta sävy. Näet vain siniset sävyt hiusten päissä. Tämä on toinen tyyli, jossa sininen tulee hyvin näkyväksi auringonpaisteessa ja kirkkaassa valossa. Se on helppo käyttää kampausta ja bob-leikkaus on pakollinen.

Hienot siniset mustat hiukset

Lähde: @sumire__ap

42. Sininen musta – violetti Ombre

Seuraavassa kampauksessa on toinen upea väriyhdistelmä. Tällä kertaa hiukset ovat sinimusta ja noin puolivälissä hiukset muuttuvat upealle violetille sävylle. Rakastamme sinistä mustaa ja violettia, ne täydentävät toisiaan täydellisesti. Tämä on rohkea kampaus ja sopii erinomaisesti niille, jotka rakastavat violetteja hiusvärejä. Voit luoda tämän uudelleen tai valita vielä vaaleamman violetin sävyn.

Sinisestä mustasta violettiin

Lähde: @kylewittehair

43. Sininen Musta Lyhyt Bob Cut

Seuraavaksi meillä on trendikäs leikkaus ja väri. Tätä ulkoasua varten hiukset leikataan lyhyiksi ja ne ovat myös kerroksellisia. Hiukset on myös värjätty kauniilla sinisellä mustalla sävyllä. Tämä on tyylikäs kampaus ja jotain tällaista olisi hienoa naisille, jotka haluavat täydellisen hiustenmuodostuksen. Voit myös lisätä vaaleampaa sinistä hiuksiin rohkeamman tyylin saamiseksi.

Sininen Musta Lyhyt Bob -leikkaus

Lähde: @tiffanyritt

Toivomme, että olet löytänyt viileän sinisen mustan kampauksen kokeiltavaksi!