43 pinottua Bob -leikkausta, jotka eivät koskaan mene pois muodista

31. Tummanruskea pinottu Bob -leikkaus

Seuraava hiusidea on toinen tyylikäs. Tämän ilmeen vuoksi hiukset ovat upeita tummia sävyjä, joissa on klassinen ja tyylikäs pinottu leikkaus. Tämä kampaus on niin helppo käyttää ja se houkuttelee myös jokapäiväisiä asuja. Se on toinen Victoria Beckhamin tunnelmilla ja se sopii kaikenikäisille naisille.

Tummanruskea pinottu Bob -leikkaus

Lähde: @heidimariahair

32. Viininpunainen pinottu Bob

Tämä seuraava kampaus on toinen suosikeistamme! Hiukset leikataan pinottuun bobiin. Edessä hiukset ovat pitkät rintaliivit ja hiukset lyhenevät vähitellen. Hiukset ovat myös upea ja rikas viininpunainen sävy. Rakastamme tätä väriä, se on upea. Tällaiset tuliset punaiset värit ovat loistava tapa piristää syksyn ja talven ulkoasua.

Burgundin pinottu Bob -kampaus

Lähde: @oohlalahairaz

33. Hunaja vaaleat hiukset

Jos rakastat vaaleita hiuksia, tämä on täydellinen sinulle. Tässä meillä on tyylikäs pinottu leikkaus aaltoilla. Hiukset ovat myös monivärisiä, lämpimillä ja viileillä sävyillä. Tuo tummempi ja rikkaampi hunajablondi näyttää niin kauniilta. Tämä on toinen kampaus, joka on kesäinen ja helppo käyttää. Luo tämä uudelleen tai kokeile vaaleaa ulkoasua tyylikkäästi pinotulla leikkauksella.

Hunaja vaaleat Bob hiukset

Lähde: @studio757salon

34. Lihavoitu punainen kohokohta

Etsitkö rohkeampaa kampausta? Sitten tämä voisi olla täydellinen sinulle. Tässä tyylissä on terävä pinottu leikkaus. Leikkauskulma on melko vakuuttava, koska edessä olevat hiukset ovat hieman pidempiä kuin takana oleva osa. Jos kaikki tämä ei riitä, hiukset ovat myös tummat ja yläkerroksissa on kirkkaan punaisia ​​kohokohtia. Tämä rohkea punainen kampaus näyttää hämmästyttävältä ja se muuttaa hiuksesi.

Lihavoitu punainen kampaus

Lähde: @heinonen

35. Pitkä pinottu Bob -leikkaus

Ehkä kaikki lyhyemmät leikkaukset eivät ole sinun juttusi ja haluat kokeilla bobia ilman, että hiukset ovat liian lyhyet? Jos näin on, voit kokeilla jotain tällaista. Tässä meillä on pinottu leikkaus, jossa on pitkät bob -hiukset. Sen sijaan, että leikkaus olisi noin leuan pituus, se on hieman pidempi. Näin saat molempien maailmojen parhaat puolet – voit pitää jonkin verran pituutta, mutta voit myös leikata bobin.

Pitkä pinottu Bob -leikkaus

Lähde: @crystalann.styles

36. Punainen ja violetti Bob -idea

Seuraavaksi meillä on idea punaisesta ja violetista hiuksesta. Tätä ulkoasua varten alemmat hiusten kerrokset ovat violetteja ja yläosan hiukset ovat punaisia. Rakastamme tätä väriyhdistelmää, koska se on niin trendikäs ja rohkea. Voit luoda tämän uudelleen tai kokeilla erilaisia ​​violetin ja punaisen sävyjä. Kirkkaammat ja kirkkaammat sävyt näyttävät hämmästyttäviltä!

Punainen ja violetti Bob -idea

Lähde: @heinonen

37. Lyhyt pinottu Bob blondissa

Seuraavassa hiusideassa on trendikäs väri ja leikkaus. Tämä leikkaus sisältää vaaleat hiukset yläkerroksissa ja mustat hiukset alla. Musta ja vaalea väriyhdistelmä näyttää hämmästyttävältä, etenkin pinottu leikkaus. Tämä hiusidea on erittäin tyylikäs, helppo käyttää ja se sopii kaikille.

Lyhyt pinottu Bob sisään blondi

Lähde: @kristin.karl.salon

38. Epäsymmetrinen pinottu Bob

Toinen tyylikäs hiusten idea on epäsymmetrinen leikkaus. Tämä tarkoittaa sitä, että toinen puoli hiuksista on hieman pidempi kuin toinen. Kuten näet tästä kampauksesta, toinen puoli on leuan yläpuolella ja toinen puoli alla. Takana on myös pinottu leikkaus. Tämä on moderni ja trendikäs versio pinotusta leikkauksesta, ja se on täydellinen, jos haluat kokeilla jotain erilaista.

Epäsymmetrinen pinottu Bob -leikkaus

Lähde: @danreal.hairdesign

39. Söpö musta ja vaaleanpunainen leikkaus

Jos rakastat rohkeita väriideoita, sinun on nähtävä tämä. Tässä meillä on musta pino, jossa on pinottu leikkaus. Myös hiusten päät värjättiin tumman vaaleanpunaiseksi. Se on niin kaunis ja väitettävä väriyhdistelmä. Luo tämä uudelleen tai voit kokeilla mitä tahansa väriä vaaleanpunaisen sijasta. Sininen tai punainen näyttäisi hämmästyttävältä.

Söpö musta ja vaaleanpunainen Bob Cut

Lähde: @styled_by_carolynn

40. Tulinen Bob

Seuraavaksi meillä on toinen tulinen bob näytettäväksi sinulle. Tässä on värisävyisempi väri, mutta siinä on silti mausteinen sävy. Leikkaus ja väri ovat erittäin tyylikkäitä ja helppoja käyttää. Tällainen runsas punainen väri näyttää hyvältä kaikkina vuodenaikoina, mutta erityisesti syksyllä ja talvella. Jos haluat rohkeamman värin, kokeile lisätä kirkkaampaa ja kirkkaampaa kuparisävyä.

Tulipunainen punainen pinottu Bob -leikkaus

Lähde: @tulettu

41. Kirkas vaalea kampaus

Ajatteletko mennä blondiksi? Jos näin on, sinun on nähtävä tämä kampaus. Täällä meillä on klassinen ja lyhyt pinottu bob. Hiukset ovat myös upea kirkas vaalea sävy. Rakastamme tätä vaaleaa blondia, koska se todella nostaa hiuksia ja tekee leikkauksesta erottuvan. Tämä tyyli on täydellinen kesäksi. Kokeile jotain vastaavaa tai käytä mitä tahansa vaaleaa sävyä, ne kaikki näyttävät upeilta tällä leikkauksella.

Blondi pinottu Bob -leikkausidea

Lähde: @kendra_colorroomsalon

42. Kerroksinen leikkaus, jossa violetti Ombre

Jos haluat kokeilla uutta väriä olematta ylhäällä, niin tämä on tapa tehdä se. Tässä hiusideassa on pinottu bob, joka on tumma väri. Sitten noin puolivälissä hiukset muuttuvat hienovaraiseksi ja tumman violetiksi. Se on kaunis tapa käyttää rohkeampaa väriä ja se on myös melko hienovarainen. Jotain tällaista hienoa, jos yrität rohkeaa väriä ensimmäistä kertaa.

Kerroksinen Bob -leikkaus, jossa violetti Ombre

Lähde: @styled_by_carolynn

43. Tummansiniset ja violetit hiukset

Rakastatko rohkeita värejä? Jos on, katso tätä. Tässä pinotussa bobissa on hämmästyttävä violetti ja sininen väriyhdistelmä. Nämä tummemmat sävyt näyttävät upeilta, ja sininen ja violetti yhdistelmä todella antaa lausunnon. Voit luoda tämän uudelleen tai kokeilla vaaleampia versioita väreistä. Pastelliversiot näyttäisivät upeilta!

Tummansiniset ja violetit hiukset

Lähde: @elyserox00

Toivomme, että olet saanut inspiraatiota näistä kampauksista ja kokeilet nyt trendikkäitä pinottuja bobeja!