41 Melko puoliksi ylös, puoliksi alas punottu kampaus DIY: lle

31. Criss Cross Braid

Rakastamme tätä seuraavaa kampausta! Täällä meillä on ainutlaatuinen punottu kampaus. Joten hiukset on punottu ranskalaiseen punokseen kierrellä ja niillä on trendikkäitä poikkileikkauksia. Se on sellainen lausunto, joka tekee hiuksista idean, ja tämä on toinen, joka sopii kaikkiin tilaisuuksiin. Pidä se yksinkertaisena näin tai lisää jalokiviä tai kukkia, jotta saat upean ja hohtavan kampauksen.

Criss Cross Half Up Braid

Lähde: @thegoodhairday

32. Trendikäs löysä punos

Etsitkö trendikästä ja helppokäyttöistä punosta? Jos näin on, tämä on täydellinen. Hiukset ovat puoliksi ylös, puoliksi alas löysällä ja rento punoksella. Se on niin kaunis ja tyylikäs ulkonäkö, joka sopii kaikille. Tällainen tyyli näyttää hyvältä pitkillä ja keskipituuksilla. Tämä tyyli näyttää hyvältä myös kiharoiden kanssa.

Trendikäs Loose Half Up Braid

Lähde: @haven.hair.salon

33. Söpö puoliksi kampaus

Tämä seuraava hiusidea on yksi suosikeistamme. Hiukset on muotoiltu yhdeksi punokseksi hiusten yläosassa ja punos päättyy pullaan. Tämä on söpö ja kesäinen hiusten idea. Voit käyttää tätä rentoina päivinä, lomilla ja jopa festivaaleilla. Ehkä jopa lisää glitteriä, se näyttää upealta.

Söpö punottu puoliksi kampaus

Lähde: @megslayshair

34. Monimutkaiset punokset

Jos haluat punokset, jotka todella hämmästyttävät, tämä on sinua varten! Tässä meillä on puolet vesiputouksen punoksesta. Se on niin upea ulkonäkö ja se todella antaa lausunnon. Tämä kampaus olisi täydellinen proms ja bridesmaids. Jos haluat kokeilla jotain hieman erilaista, tämä sopii sinulle.

Monimutkaiset puolipunokset

Lähde: @annie_blubb

35. Ainutlaatuinen keulapunos

Rakastamme tätä punosta! Se on vain niin söpö ja upea! Tässä puoliksi ylös, puoliksi alas ulkonäössä on keula, jossa on viiden säikeisen silmukan punos. Se on niin monimutkainen hiusten idea ja todella wows. Löydät hiusjousiohjeita verkossa ja niitä myös punoksille. Muista tarkistaa kampaajan sivu, koska siellä on niin upeita punoksia.

Ainutlaatuinen rusetti

Lähde: @jakobowww

36. Puoliksi punottu pulla

Seuraava kampaus on kaunis ja se on hyvä niille, jotka rakastavat kukkia. Tätä ulkoasua varten puolet hiuksista on löysät ja loput punotaan kukan muotoon. Kauniita lisävarusteita on myös käytetty. Tämä on söpö hiusidea ja se sopii hyvin häihin ja kesäkauteen. Löydät oppaita kukkapunospulloista verkossa, joten voit yrittää luoda jotain vastaavaa.

Puoliksi punottu pulla

Lähde: @kaunis_karva

37. Puoliksi poninhäntä punoksilla

Kuten poninhäntä kampaus? Jos näin on, tämä on täydellinen sinulle. Yläosassa on viisi punosta, jotka kaikki kohtaavat poninhäntässä. Vaikka alaosa on löysä. Tämä on tyylikäs ulkoasu, joka sopii kaikille. Tällainen punottu tyyli sopii erinomaisesti kesään ja lomille. Voit myös kokeilla pullaa poninhäntä sijasta.

Puoliksi poninhäntä punoksilla

Lähde: @tanssi

38. Löysä punos nauhalla

Kaikki punotut tyylit eivät ole kovin monimutkaisia, voit kokeilla jotain yksinkertaisempaa. Tässä meillä on puoliksi yksi punos. Punoksen päässä on myös tyylikäs nauha. Kuten näette, yksinkertainen tyyli on jazzattu nauhalla. Voit käyttää mitä tahansa nauhaa samanlaiseen tyyliin, jotta voit luoda monia erilaisia ​​ulkoasuja.

Löysä punos nauhalla

Lähde: @xenia.greber

39. Lisävarusteena saatava Half Up Braid

Tämä seuraava kampaus on aivan upea! Joten hiusten yläosassa on käänteitä, joissa on vedettävä punos. Vaikka alaosa on pitkä ja kihara. Hiuksissa on myös asusteita, kuten tähtikala ja helmet. Tämä on upea hiusidea ja se voidaan luoda uudelleen kaikilla lisävarusteilla. Netistä löytyy oppaita punosten läpivientiin.

Lisävarusteena saatava Half Up Braid

Lähde: @hairby.damien

40. Paljon Half Up punoksia

Jos et voi päättää, minkä tyyppistä punosta käytät, älä tee sitä! Tässä meillä on usean punoksen ulkoasu. Kampauksessa on klassinen puoli ylöspäin, puoliksi alaspäin, joka on täynnä erilaisia ​​punoksia. Se on upea ja ainutlaatuinen hiusten idea. Luo tämä uudelleen tai käytä erilaisia ​​punotyyppejä. Voit käyttää jopa viittä erilaista punosta tämän tyylisessä tyylissä.

Paljon puoli ylös punoksia

Lähde: @jakobowww

41. Puolikierre ja vedä punos läpi

Kuten läpiviennit? Sitten tämä on sinulle! Tämä puoli alas tyyli sisältää käänteitä ja rento vedä punos. Se on upea hiusten idea ja se voidaan pukea ylös tai alas sopimaan kaikkiin tilaisuuksiin. Voit jopa glamoida sen kukilla tai tekojalokivillä häihin tai juhliin.

Puoliksi kierre ja vedä punos läpi

Lähde: @jakobowww

Toivomme, että olet löytänyt kauniin kampauksen puoliksi ylöspäin!