43 Värikästä kynsitaidetta, jotka huutavat kesää

31. Trendikäs ja kirkas kynsitaide

Tämä seuraava kynsien idea on niin trendikäs ja hauska. Kynnet ovat kaikki eri värejä, mukaan lukien sininen, violetti, vaaleanpunainen ja oranssi. Jokaisessa kynnessä on myös värillinen raita kärjen lähellä, joka on tummempi sävy. Se on yksinkertainen idea ja se on niin lausunto. Voit luoda samanlaisen kynsitaiteen uudelleen kaavaimella tai kynsinauhalla. Kokeile eri väristä ulkoasua tai voit käyttää samaa väriä ja mallia kaikissa kynsissä.

Trendikäs ja kirkas kynsitaide

Lähde: @nailsbyalenaj

32. Lyhyet ja värikkäät kynnet

Jos kaikki pitkät kynnet eivät ole sinua varten, voit kokeilla tällaista söpöä muotoilua lyhyemmillä kynsilläsi. Tätä ulkoasua varten jokainen kynsi on eri väri ja ne ovat kaikki pastellisävyjä. Se on niin kaunis ja lausuntoa antava ilme. Voit luoda tämän uudelleen tai käyttää yhtä pastellisävyistä kaikissa kynsissä. Joka tapauksessa ne näyttävät hämmästyttäviltä. Näihin moneen käytettyjä värejä ovat kaikki Ella + Mila, ja ne ovat sävyissä Earth’s Finest, My Rain-Beau, Team Sweets, Macaruin My Diet, Hooray of Sunshine ja Sugar Rush..

Lyhyet ja värikkäät kynnet

Lähde: @kt_tk1

33. Kesäiset neonkynnet

Neonit ovat toinen kesän must have ja seuraavaksi meillä on kaunis ja helppo tapa käyttää värejä. Kynnet ovat lyhyempiä ja jokainen on maalattu eri neonvärillä. Rakastamme tätä mania, koska se näyttää niin kesältä. Ei vain sitä, mutta sen avulla voit käyttää erilaisia ​​neonvärejä, jos et voi päättää vain yhdestä. Luo tämä mani tai voit kokeilla muita neonvärejä, kuten sinistä ja vihreää.

Lyhyet neonkynnet

Lähde: @laura_nails_studio

34. Glam Pastel Summer Nails

Houkuttele ulkoasua tänä kesänä tällaisen manin kanssa. Täällä meillä on arkun muotoiset kynnet ja jokaisella on erilainen muotoilu. Jotkut kynnet ovat mattapintaisia ​​pastellivärejä, yksi on kimaltava ja loput ovat eri värejä sirpaleilla. Värit ovat upeita ja kimallus ja strassit todella jazzivat ulkoasua. Shard art -oppaita on verkossa.

Glam Pastel Summer Nails

Lähde: @malishka702_nails

35. Alastonkynnet sateenkaarivinkillä

Rakastamme tätä seuraavaa kynsien ideaa! Tässä manissa on alasti kynnet ja sateenkaaren kärjet! Joten jokaisella kynnellä on eri värinen kärki. Tämä on toinen suosikeistamme, koska se on kuin kesäinen ja elinvoimainen versio ranskalaisesta maniista. Luo tämä uudelleen tai kokeile eri värejä sateenkaaren kärkiin. Ehkä voit toistaa tämän ilmeen toisaalta vihreillä ja sinisillä väreillä.

Alaston kynnet sateenkaarivinkillä

Lähde: @kazmiraemery

36. Lyhyet ja hienovaraiset pastellikynnet

Seuraavaksi meillä on toinen kesäinen kynsien idea niille, joilla on lyhyemmät kynnet. Tätä ulkoasua varten kynnet on maalattu pehmeillä ja hienovaraisilla pastelliväreillä. Suurin osa kynsistä on oransseja, mutta molemmissa käsissä on myös keltaisia ​​ja sinisiä sävyjä. Se on kaunis ja helppo käyttää. Kokeile jotain vastaavaa tai käytä yhtä näistä pastelliväreistä kaikissa kynsissä. Räjäyttäisimme mielellämme myös tätä mallia varpaillemme!

Lyhyet ja hienovaraiset pastellikynnet

Lähde: @nail_sunny

37. Vibrant Summer Nails

Seuraavassa kynsien ideassa on eloisampia kesäkynsiä. Tällä kertaa jokainen kynsi on maalattu eri neonvärillä. Sateenkaarista löytyy kaikki värit, mukaan lukien vihreä, vaaleanpunainen ja paljon muuta. Se on niin rohkea ja julkilausuva. Luo tämä yksinkertainen ja eloisa mani tai voit jazzata sitä glitterillä tai jopa värejä vastaavilla strassilla!

Elävät kesäkynnet

Lähde: @flossgloss

38. Lyhyet ja mattapintaiset pastellikynnet

Rakastatko pastelli -ideoita? Jos näin on, katso tämä! Täällä meillä on lyhyemmät pastellikynnet ja jokainen on maalattu eri pehmeällä sävyllä. Käytettyjä värejä ovat violetti, vaaleanpunainen, valkoinen ja keltainen. Se on niin kaunis ja naisellinen muotoilu. Kokeile samanlaista ulkoasua tai käytä tätä mallia pidemmissä kynsissä, kuten tikkari, joka näyttäisi upealta.

Lyhyet ja mattapintaiset pastellikynnet

Lähde: @amanda.sudolll

39. Pastelli arkku kynnet

Jos pidät monivärisestä ulkonäöstä, sinun on nähtävä tämä malli. Tässä manissa on arkun kynnet ja jokainen niistä on maalattu erilaisella kiiltävällä pastellisävyllä. Käytetyt värit ovat upeita ja ne sopivat täydellisesti kevääseen. Tällainen malli sopii kaikille, ja se näyttää upealta kaikilla kynsien pituuksilla ja muodoilla.

Pastelli arkun kynnet

Lähde: @nailsbybano

40. Lausuma Making Nail Design

Tee julkilausuma tänä kesänä tämän eloisan manikyyrin avulla. Jokainen naula on maalattu eri kirkkaalla sävyllä sateenkaaren ilmeen luomiseksi. Käytetyt sävyt ovat niin kirkkaita ja yleinen mani on vain hämmästyttävä. Tämä on hauska ja söpö mani, joka sopii täydellisesti lomille, festivaaleille ja muille.

Monisävyinen kynsien muotoilu kesäksi

Lähde: @nail_sunny

41. Tyylikkäät kevään ja kesän kynnet

Tämä seuraava kynsien muotoilu sopii erinomaisesti kevääseen ja kesään! Täällä meillä on lyhyet kynnet, jotka on maalattu melko pastelliväreillä. Käytetyt värit ovat niin kauniita ja pastellinvihreä näyttää upealta. Nämä kynnet sopivat kaikkiin tilaisuuksiin ja ne sopivat jopa erityistapahtumiin, kuten häihin. Tietenkin muotoilu voidaan luoda myös pidemmille kynsille.

Tyylikkäät kevään ja kesän kynnet

Lähde: @kobzevanails

42. Rainbow Gradient Nails

Seuraavaksi meillä on toinen kaltevuus näytettäväksi sinulle. Tällä kertaa kaltevuus alkaa sinisenä ja päättyy vaaleanpunaiseen sävyyn, jonka välissä on keltainen, vihreä ja oranssi. Se on toinen kesäinen tapa käyttää kaltevuutta ja sillä on sateenkaari. Löydät opetusohjelmia sateenkaaren kaltevuuksista verkossa. Pidä kynnet yksinkertaisina näin tai jazzi niitä tekojalokivillä tai glitterillä.

Rainbow Gradient Nails

Lähde: @nailsbybano

43. Easy DIY Colorful Nails

Rakastatko neonkynsien värejä? Jos on, tarkista tämä. Tässä meillä on lyhyet ja eloisat kynnet. Jokainen naula on maalattu erilaisella neonvärillä vaaleanpunaisesta oranssiin. Se on hauska ja helppo käyttää, joka sopii kaikille. Tällaiset neonvärit näyttävät upeilta sekä lyhyillä että pitkillä kynsillä. Tämä mani sopii täydellisesti kaikkiin kesätapahtumiin ja se sopii myös festivaaleille.

Helppo tehdä itse värikkäitä kynsiä

Lähde: @helen_zeng_nails

Toivomme, että olet löytänyt värikkään kynsi -idean kokeiltavaksi!