23 eri tapaa tummentaa tummia hiuksia kohokohdilla

11. Kastanjanruskeat kohokohdat

Kastanjanruskea on niin tyylikäs väri. Kuten näet tästä kampauksesta, vaaleanruskea sopii kauniisti tummanruskeaan. Jos haluat erittäin trendikkään kampauksen, leikkaa hiuksesi bobin kaltaiseksi, koska se on pakko saada kesäksi. Se sopii pitkille hiuksille, jos lyhyet hiukset eivät ole sinua varten.

Ombren kohokohdat tummanruskeille hiuksille

Lähde: @saloncouture_ny

12. Vaalea hopeinen korostusidea

Etsitkö ainutlaatuista hiusväriä, tämä seuraava idea on sinua varten. Nämä tummat hiukset on korostettu vaalean hopeisella sävyllä. Rakastamme tätä rohkeaa hiusväriä, se on täydellinen jollekin, joka haluaa tehdä lausunnon. Voit luoda tämän ilmeen myös pitkille hiuksille.

Hopeanharmaat kohokohdat tummanruskeille hiuksille

Lähde: @melanniemillan

13. Golden Toffee Cream

Seuraavaksi meillä on korostusidea, joka käyttää sävyä nimeltä kultainen toffee -kerma. Rakastamme tätä rikas ja lämmin sävy, se on kaunis tapa päivittää ulkoasua. Tällainen hiusväri sopii kaikille. Väri voi kulkea suurimman osan hiuksista tai vain kärkien ympärillä.

Kultaiset vaaleat kohokohdat tummanruskeille hiuksille

Lähde: @paintedhair

14. Kesä Balayage

Anna hiuksillesi upotettu ilme vaaleilla kohokohdilla. Kuten näette, vaalea blondi todella nostaa hiukset ja saa ne näyttämään rantavalmiilta. Voit valita samanlaisen sävyn kuin esillä oleva tai valita vaaleamman vaalean. Tällaiset kohokohdat sopivat minkä tahansa pituisille hiuksille.

Light Balayage Highlights tummanruskeille hiuksille

Lähde: @_edwardsandco

15. Monisävyiset kohokohdat

Sinun ei tarvitse valita vain yhtä väriä, kun päätät saada kohokohtia. Ehkä kokeile monisävyistä ulkoasua tältä. Hiukset alkavat tummanruskeiksi ja muuttuvat sitten vaaleanruskeiksi punaisilla ja vaaleilla sävyillä. Tämä lämmin ja tyylikäs ulkoasu on upea ja näyttää hämmästyttävältä kesällä ja sen jälkeen.

Monisävyiset kohokohdat tummanruskealle hiuksenleikkaukselle

Lähde: @kellylassbeauty

16. Suklaan korostusidea

Seuraava idea sisältää erittäin hienovaraisia ​​kohokohtia. Hiukset ovat hyvin tummanruskeat, ja niissä on suklaan kohokohtia. Vaikka kohokohdat ovat tuskin olemassa, ne nostavat ja virkistävät hiuksia. Voit saada tällaisia ​​kohokohtia minkä tahansa pituisille hiuksille.

Suklaan kohokohdat tummanruskeille hiuksille

Lähde: @_edwardsandco

17. Vaaleat vaaleat kohokohdat

Jos rakastat vaaleita kohokohtia, tämä seuraava idea on sinua varten. Täällä meillä on kaunis brunette vaaleilla ja tummilla vaaleilla kohokohdilla. Mielestämme tämä kesäinen vaalea ilme on upea. Voit luoda samanlaisen ilmeen tai valita vaaleampia vaaleita sävyjä.

Karamellin ja kultaisen vaalean kohokohdat tummanruskeille hiuksille

Lähde: @aaashleee

18. Kaunis manteli korostusväri -idea

Seuraavaksi meillä on väriidea, jossa on mantelin kohokohtia. Mantelin kohokohdat todella nostavat ruskeita hiuksia ja täydentävät niitä. Rakastamme tätä väriyhdistelmää. Voit pitää hiukset vaaleina kuten esillä tai lisätä joitain eri sävyjä, kuten punaista, jotta saat aikaan monisävyisen ilmeen. Joka tapauksessa sinulla on upea kampaus.

Kauniita kohokohtia pitkille, tummanruskeille hiuksille

Lähde: @brunosodre

19. Karamellin kohokohdat

Karamelli on toinen hiusväri, joka toimii kauniisti ruskeilla hiuksilla. Lämmin sävy kirkastaa hiuksia, mutta kontrasti ei ole niin rohkea kuin kirkkaimmilla vaaleilla. Tällaiset hiukset näyttävät hämmästyttäviltä kesäksi. Se sopii mihin tahansa hiusten pituuteen.

Karamellin kohokohdat tummanruskeille hiuksille

Lähde: @mikaatbhc

20. Luonnollisen näköiset tummanruskeat kohokohdat

Seuraava korostusideamme toimisi ruskeilla ja mustilla hiuksilla. Kuten huomaat, hiukset ovat ylhäältä hyvin tummat ja sulautuvat sitten suklaan sävyyn. Jos haluat rohkeamman sekoituksen, voit lisätä vaaleamman värin. Rakastamme kuitenkin tätä kampausta, koska se näyttää luonnolliselta ja tyylikkäältä.

Ruskeat, suklaan kohokohdat tummanruskeille hiuksille

Lähde: @salon_58

21. Hunaja Blondi Korostusidea

Hunajablondi on tyylikäs värivaihtoehto naisille, jotka haluavat uuden ilmeen kesäksi. Hunajavaalea sävy ei ole yhtä vaalea kuin muut blondit, kuten platina, joten se näyttää luonnollisemmalta ja upotetulta. Väri voi olla vain hiusten alaosassa tai se voi kulkea läpi.

Hunaja Blondi Balayage Kohokohdat

Lähde: @sammakko

22. Kultaisenruskeat kohokohdat

Seuraavaksi meillä on kullanruskeita kohokohtia. Kullanruskea näyttää upealta tummanruskeilla hiuksilla. Tällainen väri toimii parhaiten hyvin tummilla hiuksilla, koska se näyttää värien välisen kontrastin kauniisti. Tällainen hiusväri on myös helppo ylläpitää, koska se kasvaa luonnollisesti.

Kultaisenruskeat kohokohdat

Lähde: @paintedhair

23. Sunkissed Brown

Viimeisenä poimintalistallamme on tämä uponnut ruskea idea. Hiukset näyttävät upotetuilta, koska kohokohdat ovat kirkkaampia kuin juuriväri. Tällaiset hiukset sopivat hyvin kesäksi. Väri sopii kaikille hiuksista riippumatta. Rakastamme tätä väriideaa.

Upotetut ruskeat kohokohdat tummanruskeille hiuksille

Lähde: @kristen.lumiere

Toivomme, että olet löytänyt täydellisen ilmeen tummanruskeisiin hiuksiin kohokohdilla.