43 Kaunista Halloween -meikkiideaa vuodelle 2020

31. Langennut enkeli

Enkelit ovat toinen klassikko, mutta koska se on Halloween, voit tehdä puvusta hieman tummemman, aivan kuten tämä. Tässä meikkiideassa on langennut enkeli. Joten hänellä on mustat siivet valkoisen sijasta ja hänen meikkinsä on savuinen ja tumma. Tämä on pelottava ulkonäkö ja voit käyttää mitä tahansa asua siipien kanssa.

Fallen Angel Halloween -meikki

Lähde: @mollyiles_makeupartist

32. Karmea versio Arielista

Rakastatko Pieni Merenneito? Jos näin on, tämä idea on sinua varten. Tässä meillä on pelottava versio Arielista. Kuten näette, hän näyttää toiselta puolelta klassiselta merenneidolta. Kuitenkin toinen puoli näyttää luuranolta, jossa meritähti on toisen silmän päällä. Tämä on ainutlaatuinen ja upea ilme. Rakastamme tätä!

Luuranko Ariel Halloween -meikki

Lähde: @trinsmakeup

33. Vaaleanpunainen sokerikallo

Seuraavaksi meillä on toinen sokerikallo näytettäväksi. Tämä on niin kaunis ja vaaleanpunainen! Hänellä on upea luuranko -illuusio, jopa kaulassa. Myös silmien päällä on vaaleanpunaisia ​​sydämiä. Tämä on hämmästyttävä meikki -idea ja se on yhdistelmä glamia, rohkea ja pelottava. Jotain tällaista on hienoa niille, jotka haluavat mennä ulos.

Sokerikallon meikki ja pukuidea

Lähde: @johanna_sanna

34. Cheshire Cat

Jos rakastat Liisa Ihmemaassa, tämä on sinua varten. Tämä meikkitaiteilija on luonut Cheshire Cat illuusio -meikin. Rakastamme tätä, koska hän on luonut leveän virneen, josta kissa tunnetaan. Tämä on hauska ja ainutlaatuinen idea, ja Cheshire Catista on muutamia eri versioita, jotka voit luoda.

Cheshire Cat Halloween -meikki -idea

Lähde: @yadirose

35. Sally -meikki -idea

Seuraava meikki -idea on toinen suosittu elokuvan innoittama. Tällä kertaa meillä on meikki Sallyn pohjalta The Nightmare Before Christmas. Tällainen meikki on pakko saada elokuvan faneille, ja se on hieno parin idea, koska toinen puolikkaasi voi pukeutua Jack Skellingtoniksi. Netissä on paljon opetusohjelmia Sally -meikille.

Sally Halloween -meikki -idea

Lähde: @kauneusbrontey

36. Syksyn inspiroima sokerikallo

Rakastatko sokerikallon meikkiä? Jos näin on, sinun on nähtävä tämä seuraava versio. Tässä meillä on kaunis sokerikallo, jossa on kauniita kuvioita. Rakastamme tässä todella käytettyjä syksyn värejä. Lämpimät oranssit sävyt näyttävät upeilta, ja ne juhlivat myös Halloweenin kautta.

Syksyn inspiroima sokerikallo

Lähde: @kauneusbrontey

37. Auringon ja kuun jumalatar

Tuo taikuutta Halloweeniin tällaisella meikillä. Tämä taiteilija näyttää jumalattarelta, jolla on kuun ja auringon mallit kasvoillaan. Se on niin ainutlaatuinen idea ja se on täydellinen niille, jotka haluavat kokeilla jotain hieman erilaista. Tällainen meikki sopii myös juhliin, joissa haluat juhlia Halloweenia mutta näyttää myös hohdokkaalta.

Auringon ja kuun jumalattaren meikkiidea

Lähde: @sarinanexie

38. Poison Ivy

Seuraavaksi meillä on toinen meikki -idea, jonka innoittamana on konna. Tällä kertaa se on Poison Ivy. Meikkitaiteilija on käyttänyt dramaattista vihreää meikkiä silmiin ja kasvoihin. Tämä ilme on täydellinen tummalla huulipunalla ja muratilla. Se on hieno idea, joka on melko yksinkertainen luoda. Tämä meikki olisi hyvä viime hetken tapahtumiin.

Poison Ivy Halloween -meikki ja puku

Lähde: @jaakko

39. Violetti perhonen

Seuraava idea on niin ainutlaatuinen ja hämmästyttävä! Tämä meikki on perhosten innoittama ja näet sen olevan aivan mahtavaa. Taiteilija on luonut violetit siivet silmiin ja kaulaan. Tämä ilme on viimeistelty 3D -paperiperhosilla. Se on niin ainutlaatuinen ulkonäkö, ja voit luoda perhonen millä tahansa värillä.

Violetti perhonen Halloween -meikki

Lähde: @annalingis

40. Ennustaja

Rakastamme tätä seuraavaa ajatusta, koska se on niin mystinen ja maaginen! Täällä meillä on ennustaja. Hän on peitetty kimalluksella, strassilla ja hänellä on myös glam -meikki. Tämä on hämmästyttävä meikki- ja pukuidea ja se on täydellinen niille, jotka haluavat näyttää pelottavalta, yliluonnolliselta ja kauniilta! Se on yksi suosikeistamme.

Ennustajan Halloween -meikki

Lähde: @katiespearpoint

41. Kaunis Halloween -meikki -idea

Tuo bling Halloweeniin tällaisella meikillä. Täällä meillä on toinen sokerikallo, mutta tämä meikki sisältää rohkeita ja kimaltavia tekojalokiviä. Rakastamme tätä, koska strassit auttavat luomaan monimutkaisia ​​kuvioita, joista sokerikallot tunnetaan. Joten, se on melko yksinkertainen luoda ja se näyttää super glam.

Sokerikallon meikki tekojalokivillä

Lähde: @sammakko

42. Halkeileva nukke

Seuraavaksi meillä on toinen kammottava illuusioidea näytettäväksi sinulle. Tätä ulkoasua varten meikkitaiteilija on saanut kasvonsa näyttämään säröiltä nukelta. Hänellä on myös söpö silmämeikki. Tämä on viileä idea, ja löydät nukke -illuusion meikkioppaita verkossa. Luo tämä uudelleen tai voit tehdä siitä pelottavamman väärennetyillä veripisaroilla.

Cracked Doll Halloween -asu

Lähde: @caro_losada

43. Pupu meikki

Tämä seuraava meikki -idea on söpö ja ainutlaatuinen. Taiteilija on luonut pupu -illuusio -meikin helmillä ja rohkeilla ripsillä. Tämä on niin hauska idea ja se on täydellinen niille, jotka haluavat pukeutua olematta pelottavia. Luo tämä uudelleen tai voit valita pehmeämmän pupun meikin.

Vaaleanpunainen ja valkoinen pupun meikki

Lähde: @niamulan

Toivomme, että olet saanut inspiraatiota kauniista Halloween -meikki -ideoistamme.