65 söpöä ja tyylikästä kesäkynsiä vuodelle 2020

Haluatko piristää ulkoasua kesäksi? Sitten olet oikeassa paikassa! Olemme löytäneet 65 tyylikästä kesäkynsi -ideaa, joita haluat kokeilla. Kynsitaide on loistava tapa käyttää vuodenajan uusimpia värejä ja tulosteita, ja kauniit kynnet viimeistelevät kaikki kesäasut. Meillä on kesän kynnet kaikille tyylikkäistä glitter -manikyyreistä rohkeisiin kuvioihin ja väreihin. Jokainen voi luoda aloittelija tai kynsitaiteen ammattilainen.

1. Cool Blue Summer Nails

Ensimmäinen kesänaulaidea, jonka haluamme näyttää sinulle, on tämä viileä sininen ilme. Kynnet on maalattu sävyllä Closer than You Might Belém OPI: n Lissabonin kokoelmasta. Voit käyttää mitä tahansa sinistä, mutta yritä pitää se vaaleana. Pidä kaikki kynnet sinisenä tai korosta kynsi. Tämä korostuskynsi luotiin Whats Up Nails Aurora Pigmentillä.

Cool Blue Summer Nails

Lähde: @nailsbyic

2. Kirkkaat kesäkynnet glitterillä

Seuraavaksi meillä on kevyet kesäkynnet, joissa on kaksi glitter -aksenttikynsiä. Yksi aksenttikynsistä on sininen ja toinen vaaleanpunainen. Nämä kynnet ovat tyylikkäitä ja hauskoja ja sopivat mihin tahansa kynsien muotoon ja pituuteen. Voit saada inspiraatiota tästä ulkoasusta ja valita kirkkaat kynnet yhdellä glitter -aksenttikynsillä tai valita sekä vaaleanpunaisen että sinisen.

Kirkkaat kesäkynnet glitterillä

Lähde: @nailsbykatrins

3. Ombre Nails ja Glitter

Ombre -kynnet ovat täydellisiä kesäksi. Tämä seuraava idea sisältää elinvoimaisen tummanpunaisen tai vaaleanpunaisen ombren, jossa on kaksi kimaltelevaa korostuskynsiä. On monia opetusohjelmia, jotka auttavat sinua ombre -ulkoasussa, mutta voit saavuttaa sen sienellä. Maalaa kaksi tai kolme väriä nauhoina sienellä ja leikkaa sitten sienellä kynsien värit sienellä. Se on melko yksinkertainen idea kokeilla kotona.

Ombre Summer Nails Glitterillä

Lähde: @dyakiv_nailstudio

4. Sininen ja metallinen pilkkuja

Polka -pisteet ovat erittäin söpöjä ja nämä seuraavat kynnet osoittavat, kuinka kuviota käytetään tyylikkäästi. Kynsissä on vaaleansininen lakka metallipisteillä. Voit luoda polka -pisteitä haluamillasi väreillä, ja monia tapoja luoda siistejä pisteitä. On opetusohjelmia, joissa on kynät, bobby -nastat, erityiset pisteytyskynät ja paljon muuta. Tämä on ulkoasu, jonka täydellinen aloittelija tai ammattilainen voi luoda.

Siniset ja metalliset polka -pistekynnet

Lähde: @melimelr

5. Matta vaaleanpunaiset kynnet Crystal Accent Naililla

Kun etsit kynsimalleja, näet usein kynnet, joissa on koristeltuja kärkiä, mutta tämä seuraava idea sekoittaa sen ja sisältää kynsinauhoja. Kynsinauha sijoitetaan kynnen alaosaan yläosan sijasta. Voit laittaa eri lakan sinne tai jopa lisätä joitain helmiä, kuten nämä kynnet. Kuten näette, kynnet ovat kevyet ja kauniilla helmikorostuskynsillä. Tällainen malli näyttää hämmästyttävältä koko kesän, etenkin häihin ja muihin erityistilaisuuksiin.

Matta vaaleanpunaiset kynnet kristalli aksentti kynsillä

Lähde: @zlobina_nails_studio

6. Lihavoitu oranssi ja violetti kynsien idea

Lisää väriä ulkonäköösi tänä kesänä tällaisilla elinvoimaisilla kynsillä. Kynnet on maalattu That Shore Brightilla ja Sun of a Peach by China Glazella. Voit vain maalata kynnet näillä väreillä tai lisätä myös tyylikkäitä hopeisia kynsinauhoja. Joka tapauksessa kynnet näyttävät upeilta!

Lihavoiva oranssi ja violetti kynsien idea

Lähde: @mustcelinas

7. Söpöt moniväriset kynnet

Voi olla niin vaikeaa päättää, mitä väriä käytät kynsillesi. Tällaisen kynsien suunnittelun ansiosta sinun ei tarvitse valita! Tämä manikyyri sisältää kynnet, jotka on maalattu eri väreillä. Vaikka värit ovat erilaisia, ne täydentävät edelleen toisiaan, koska ne ovat samanlaisia ​​vaaleita sävyjä. Voit luoda tämän ilmeen uudelleen tai olla erittäin rohkea värivalinnoillasi.

Söpöt moniväriset kesäkynnet

Lähde: @tanssi

8. Raidat ja Chevrons

Seuraavaksi meillä on kesänaulaidea, joka käyttää raitoja ja chevroneja. Molemmat mallit ovat erittäin suosittuja kynsitaiteessa ja näyttävät trendikkäiltä yhdistettynä. Voit luoda raitoja ja chevroneja teipillä, ja verkossa on opetusohjelmia, jotka auttavat sinua. Se voi vaatia harjoittelua, mutta nämä ovat hienoja tekniikoita oppia, koska voit käyttää molempia kuvioita myös erikseen. Tässä ilmeessä käytetyt kiillotusaineet ovat China Glaze I Sand Sand by You, Don’t Be Sea Salty ja All Sun & Pelit.

Värikkäät kesäkynnet raidoilla

Lähde: @melcisme

9. Pearly Nails Gold Glitterillä

Jos haluat tyylikkäitä kynsiä kesäksi, tämä idea voisi olla sinulle. Tässä meillä on manikyyri, jossa on helmiefektikynnet ja kaksi kultaista glitter -aksenttikynsiä. Voit luoda helmiefektin kynsilakoilla, jotka löytyvät verkosta. Tällainen malli olisi täydellinen juhlaan tai jopa häihin.

Tyylikäs, helmiäinen kynsi kullalla

Lähde: @dyakiv_nailstudio

10. Pastelli Neon Summer Nails

Seuraavassa ideassamme on pastellisia neonvärejä, jotka sopivat täydellisesti kesään! Näillä kynsillä on ombre -vaikutus ja ulkonäkö on luotu Color Club Lacquer -väreillä Hot Hot Hot Pants, Diggin the Dancing Queen ja Disco’s Not Dead. Voit luoda ombre -ulkoasun uudelleen tai käyttää samanlaisia ​​sävyjä erikseen. Mikä tahansa olisi täydellinen lomille, festivaaleille ja muille.

Pastelli Neon Summer Nails

Lähde: @pilvi_kynnet